Jump to content

Asus Webcam Drivers.

georgio

Recommended Posts

Καλησπερα , εχω μια καμερα usb της asus. Μου την ειχε δωσει ενας φιλος μου πριν λιγο καιρο μαζι με το cd της και την ειχα εγκαταστησει χωρις προβλημα σε εναν υπολογιστη.

Τωρα θελω να την εγκαταστησω σε εναν αλλον αλλα δυστυχως εχει χαθει το cd με τους drivers.

Εψαξα στο ιντερνετ και μαλλον το αρχειο που χρειαζομαι ειναι το "asus webcam 2.03".Ομως δυστυχως οσο και αν εψαξα το link απο το site της asus δεν λειτουργουσε.Εψαξα αλλα δεν τους βρηκα πουθενα αλλου.Εχει κανεις καμια ιδεα που μπορω να βρω τους drivers? ( Καποιο ftp με drivers κλπ , ισως βεβαια και να ειναι αλλο το αρχειο που χρειαζομαι..).

Δωστε τα φωτα σας!

Δυστυχως ( αν διαβασες το ποστ μου ) η αναζητηση εχει γινει και το link στο site της asus δεν λειτουργει!!

:(

Αρα λοιπον ψαχνω καποια αλλη λυση ( πιθανον καποιο ftp με drivers ) η καποιο αλλο site που μπορει να εχει τον δικο του αποθηκευτικο χωρο!!

Ευχαριστω!:unsure:

Βασικα η αναζητηση απο οσο ειπα εγινε εχτες και το site που μου εδωσες δεν λειτουργουσε.Μαλλον η asus αντιληφθηκε το προβλημα και το διορθωσε!

Τελος καλο ολα καλα!

Ευχαριστω για τη βοηθεια!

Πολυ σωσος , οντως δεν ειναι απο το επισημο site της asus το συγκεκριμενο link.

Παντως θενκς δουλεψε και ολα οκ. Σκεψου οτι εγω ειχα φτασει καπου στην 5η σελιδα χωρις αποτελεσμα!!Μαλλον θα μου ξεφυγε!

Τελος καλο ολα καλα!

:clap: :jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.