Trooper Μάρτιος 29, 2006 #61 Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Ντάξει, το είδαμε κι αυτό. Από δω και στο εξής το HAC, αλλά και κάθε μαγαζί που δε θέλει να χάνει τους πελάτες του, θα πρέπει να κάνει το εξής: Πελάτης: Γεια σας, θα ήθελα μια μητρική ΧΥΖ, το revision B1. HAC: Μήπως σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε πάνω του, webcam ΦΧΨ, το revision 1A; Πελάτης: Μα που το καταλάβατε; Μάγος είσαι; HAC: Δοκιμάστε αυτές τις 3 μητρικές και όποια σας κάνει κρατήστε την. Τις υπόλοιπες επιστρέψτε τις. Πελάτης: Να'σαι καλά βρε αδερφέ. Μήπως μπορείς να μου αλλάξεις και την 19" οθόνη που πήρα τις προάλλες, γιατί το ASDF παιχνίδι δεν υποστηρίζει widescreen; HAC: Ναι βρε, μη στεναχωριέσαι. Και όταν περάσεις απέναντι στο πεζοδρόμιο, να προσέχεις το μπαλκόνι του διατηρητέου, γιατί πέφτουνε σοβάδες! Εγώ δηλαδή όταν πήρα τις μνήμες μου, και έκανα 35 αναζητήσεις για ασυμβατότητες με τη μητρική, το stepping του Όπτερου και τα καπάκια λαδιού του αυτοκινήτου μου, είμαι κορόιδο; :worship:
phil1416003162 Μάρτιος 29, 2006 #62 Μάρτιος 29, 2006 Και εγω εχω το 500 μονο για τις καρτες και δεν εχω δει καποιο προβλημα.:OT: Που χαθηκες βρε Trooper; :OT:
HellhammeR Μάρτιος 29, 2006 #63 Μάρτιος 29, 2006 Πάλυ καλα που δεν είχα πάρει το Liberty 620W και προτίμησα το TAGAN μου δηλαδη..
Vadergr Μάρτιος 29, 2006 #64 Μάρτιος 29, 2006 Kαι εγω μεταξυ liberty 500 και hiper 580 ημουν.Πηρα το δευτερο και δεν το εχω μετανιωσει μεχρι τωρα...Παντως οφειλω να διαφωνησω σε μερικα πραγματα με το τελευταιο ποστ του φιλτατου chosen.Ενταξει αυτος,εγω και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα που ''ψαχνουμε'' πριν αγορασουμε.Ενας απλος χρηστης που αγορασε απλα ενα καλο τροφοδοτικο και δει οτι δεν παιζει, ειναι πολυ λογικο να νομιζει διαφορα.Ποσο μαλλον αν βαλει ενα αλλο επανω που να του παιζει κανονικα.Σε αυτες τις περιπτωσεις θεωρω οτι τις λυσεις πρεπει να τις δινει το καταστημα το οποιο ειναι πολυ πιο εμπειρο σε τετοια θεματα.Οταν λεω λυσεις δεν εννοω οτι επρεπε το καθε χακ να ξερει τις ασυμβατοτητες του τροφοδοτικου,αλλα να δειχνει προθυμο να εξυπηρετησει απο την αρχη τον πελατη.
knight_77 Μάρτιος 29, 2006 #65 Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Kαι εγω μεταξυ liberty 500 και hiper 580 ημουν.Πηρα το δευτερο και δεν το εχω μετανιωσει μεχρι τωρα...Παντως οφειλω να διαφωνησω σε μερικα πραγματα με το τελευταιο ποστ του φιλτατου chosen.Ενταξει αυτος,εγω και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα που ''ψαχνουμε'' πριν αγορασουμε.Ενας απλος χρηστης που αγορασε απλα ενα καλο τροφοδοτικο και δει οτι δεν παιζει, ειναι πολυ λογικο να νομιζει διαφορα.Ποσο μαλλον αν βαλει ενα αλλο επανω που να του παιζει κανονικα.Σε αυτες τις περιπτωσεις θεωρω οτι τις λυσεις πρεπει να τις δινει το καταστημα το οποιο ειναι πολυ πιο εμπειρο σε τετοια θεματα.Οταν λεω λυσεις δεν εννοω οτι επρεπε το καθε χακ να ξερει τις ασυμβατοτητες του τροφοδοτικου,αλλα να δειχνει προθυμο να εξυπηρετησει απο την αρχη τον πελατη. Συμφωνω απολυτως.Δεν ειναι ολοι ειδημονες ουτε μπορουν να ψαχνουν με τις ωρες τι και πως.Αγοραζεις κατι και περιμενεις να λειτουργησει απροβληματιστα οπως και αυτο που αντικαθιστα.Απο εκει και περα αν για οποιοδηποτε λογο δεν το κανει, το επιστρεφεις πισω και περνεις κατι αλλο που θα δουλεψει.Απλα τα πραγματα...
Trooper Μάρτιος 29, 2006 #66 Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Kαι εγω μεταξυ liberty 500 και hiper 580 ημουν.Πηρα το δευτερο και δεν το εχω μετανιωσει μεχρι τωρα...Παντως οφειλω να διαφωνησω σε μερικα πραγματα με το τελευταιο ποστ του φιλτατου chosen.Ενταξει αυτος,εγω και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα που ''ψαχνουμε'' πριν αγορασουμε.Ενας απλος χρηστης που αγορασε απλα ενα καλο τροφοδοτικο και δει οτι δεν παιζει, ειναι πολυ λογικο να νομιζει διαφορα.Ποσο μαλλον αν βαλει ενα αλλο επανω που να του παιζει κανονικα.Σε αυτες τις περιπτωσεις θεωρω οτι τις λυσεις πρεπει να τις δινει το καταστημα το οποιο ειναι πολυ πιο εμπειρο σε τετοια θεματα.Οταν λεω λυσεις δεν εννοω οτι επρεπε το καθε χακ να ξερει τις ασυμβατοτητες του τροφοδοτικου,αλλα να δειχνει προθυμο να εξυπηρετησει απο την αρχη τον πελατη. Πολλοι ψάχνουμε πριν αγοράσουμε, και ισως να βρούμε καποιο πρόβλημα σε καποιο προιον το οποιο θα μας κανει να κοιτάξουμε κάποιο άλλο. Δυστυχώς όμως τα προιόντα ειναι τοσα πολλά και ειναι σχεδόν σίγουρο οτι θα υπάρχουν ασυμβατότητες μεταξύ τους. Μου έχουν τύχει και μενα παμπολλες φορές, κυρίως με μνήμες, καρτες γραφικών και μητρικές. Δε νομίζω οτι πρεπει να φταίει το κατάστημα επειδή η DFI δε δουλεύει με το Enermax. Ή επειδή οι OCZ που είχα πάρει δε παίζανε με τη DFI κλπ. Σιγουρα το κατάστημα μπορεί να σε εξυπηρετήσει, αλλα δε νομίζω οτι πρεπει να γινει και τεστ bench για τον κάθε πελάτη για να ΜΗ τυχόν τον δυσαρεστήσει. Ολοι μας έχουμε χαλάσει λεφτά απλα για να δοκιμάσουμε κάτι, στη χειρότερη το πουλας και παίρνεις καποιο άλλο, ή αλλάζεις το άλλο κομμάτι που ισως να δημιουργεί το πρόβλημα.
Vadergr Μάρτιος 29, 2006 #67 Μάρτιος 29, 2006 Σαφως και δεν ειπα οτι φταιει το μαγαζι,ουτε βεβαια να κανει test σε καθε πελατη πριν πουλησει.Απλα οπως και να εχει, το μαγαζι μονο μπορει να δωσει λυση... Ο αγοραστης πριν αγορασει ,κανει ερευνα αγορας οχι για ασυμβατοτητες αλλα για το αν το προιον ειναι καλο και του κανει.Που να φανταστει τωρα οτι μπορει να μην παρει μπρος!
mariosalice Μάρτιος 29, 2006 #68 Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 11:47] Πολλοι ψάχνουμε πριν αγοράσουμε, και ισως να βρούμε καποιο πρόβλημα σε καποιο προιον το οποιο θα μας κανει να κοιτάξουμε κάποιο άλλο. Δυστυχώς όμως τα προιόντα ειναι τοσα πολλά και ειναι σχεδόν σίγουρο οτι θα υπάρχουν ασυμβατότητες μεταξύ τους. Μου έχουν τύχει και μενα παμπολλες φορές, κυρίως με μνήμες, καρτες γραφικών και μητρικές. Δε νομίζω οτι πρεπει να φταίει το κατάστημα επειδή η DFI δε δουλεύει με το Enermax. Ή επειδή οι OCZ που είχα πάρει δε παίζανε με τη DFI κλπ. Σιγουρα το κατάστημα μπορεί να σε εξυπηρετήσει, αλλα δε νομίζω οτι πρεπει να γινει και τεστ bench για τον κάθε πελάτη για να ΜΗ τυχόν τον δυσαρεστήσει. Ολοι μας έχουμε χαλάσει λεφτά απλα για να δοκιμάσουμε κάτι, στη χειρότερη το πουλας και παίρνεις καποιο άλλο, ή αλλάζεις το άλλο κομμάτι που ισως να δημιουργεί το πρόβλημα. Υπάρχουν μαγαζιά και μαγαζιά.Σε άλλα αλλάζουν τα προιόντα που δεν ικανοποιούν τον πελάτη και σε άλλα όχι.Αυτό ισχύει για ένα μήνα στην Αμερική και εδώ στην Ελλάδα αν αγοραστεί μέσω Internet.Θα προτιμήσω τα πρώτα χωρίς όμως να αποκλείω και τα δεύτερα.Επίσης θα προτιμήσω προιόντα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και δεν παρουσιάζουν "ασυμβατότητες".Προσωπικά πιστεύω οτι τα Liberty δεν έχουν πρόβλημα μια και έχω 4 Enermax και την εμπιστεύομαι ως εταιρία.Ακόμα όμως δεν ξέρουμε αν πράγματι έχουν πρόβλημα τα Liberty ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το BIOS της DFI (το πιθανότερο). Από αυτή την άποψη σίγουρα ένας καταστηματάρχης δεν έχει λόγο να αλλάξει ένα κατά τα άλλα άριστο προιόν παρά μόνο την επιθυμία του πελάτη και την πολιτική που ακολουθεί.Κατά τη γνώμη μου, ένα προιόν ασύμβατο δεν πληρεί τις προδιαγραφές που διαφημίζει.Δεν μιλάμε φυσικά για μια αναμενόμενη ασυμβατότητα όπως να βάλουμε Intel επεξεργαστή σε μητρική για AMD. Στα PC ένα ασύμβατο προιόν είναι ένα άχρηστο προιόν.Αυτή είναι η διαφορά με τα MAC.Αυτό έλλειπε να αρχίσουμε να δεχόμαστε και τις ασυμβατότητες στα PC.Αυτός ο σκληρός δουλεύει μόνο στις ASUS A8N32-SLI, αυτό το τροφοδοτικό μόνο στις ASUS A8R32-MVP και πάει λέγοντας.Τινάξαμε στον αέρα όλες τις προδιαγραφές.Αν μπορούνε οι εταιρίες να πουλάνε τέτοια προιόντα χαθήκαμε και καταλαβαίνετε το γιατί.Θα έχουμε τα καλά της Apple στα PC.Δηλαδή τέρμα η αγορά εξαρτημάτων και αναβαθμίσεων.Έτοιμα PC λοιπόν από εδώ και πέρα σε εξωφρενικές τιμές?Αυτό θέλετε?
Πριονέτο Απρίλιος 10, 2006 #69 Απρίλιος 10, 2006 Ρε πάρτε Asus με τις DFI που πάτε και μπλέκετε! Για το θέμα πάντως δεν έχει το δικαίωμα ο αγοραστής εντός 10 ημέρων να επιστρέψει το προιον αν δεν το "γουστάρει" και να πάρει τα χρήματά του πίσω;Το έχω κάνει 2 φορές χωρίς πρόβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.