Jump to content

Πρόβλημα με Enermax Liberty 620

lukasbayern13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν αυτό που έπαθα είναι από τα άγραφα... Αγόρασα το εν λόγω τροφοδοτικό από το hac-shop. Το δοκιμάζω στην Dfi μου και τπτ...δε λέει να ξεκινήσει η μητρική. Πάει να ξεκινήσει, ανάβουν τα λαμπάκια στιγμιαία, αλλά μετά ξανακλείνει. Το δίνω σε φίλο να το δοκιμάσει στο δικό του (οχι dfi), δουλεύει μια χαρά. Το πήγα στο μαγαζί από όπου το αγόρασα και είδαμε οτι δουλεύει. Το δοκιμάσαμε όμως και σε άλλη dfi και είδαμε οτι ούτε και σε αυτή δουλεύει. ’ρα το θέμα είναι τι γίνεται και τι πράγματι φταίει με αυτές και με το εν λόγω τροφοδοτικό. Δεν έχει κανείς άλλος αυτό το συνδιασμό; Για πείτε μου ρε παίδες έχει τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία...

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Τις RAM τις έλεγξες?? Δοκίμασε να εκκινήσεις το PC σου με μόνο ένα dimmaki σε διαφορετικές θέσεις κάθε φορα? Μήπως φοράς στις μνήμες χαλκο?? Ελεγξε μήπως κάνει βραχυκύκλωμα τα κυκλώματα τις μνήμης με τον χαλκο.;)

Δε διάβασες καλα, είπα δοκίμασα και χωρίς επεξεργαστή... Αλλά ναι και χωρίς επεξεργαστή δουλεύει ένας υπολογιστής, απλά δε μπαίνει bios. :getlost:

windows μπαίνει τουλάχιστον?? :hehe: :hehe:

δηλαδή θές να πείς ότι ποστάρει κανονικά?? σε ρωτάω γιατί δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, χωρίς καμία ειρωνία

Έλεος;p Δε δουλεύει ο υπολογιστής, δίνει στιγμιαία ρεύμα στη μητρική και μετά σταματάει. Κάτι δεν αφήνει να ξεκινήσει. Το θέμα είναι αν υπάρχουν άλλοι χρήστες με αυτό το τροφοδοτικό και την μητρική για να δω τι πρόβλημα είναι.

Παιδια μια χαρα δουλευει ο υπολογιστης χωρις τιποτα πανω... Δουλευε επι 6 ωρες χωρις μνημες/cpu/vga κλπ. Απλα ηταν κολλημενο στα 4 LEDs και δεν ποσταρε. Φιλε κι εγω DFI αλλα χωρις enermax και με ενδιαφερει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο... Περιμενω την εξελιξη της ιστοριας σου...

εχεις βαλει κανονικα ολες τις συνδεσεις του τροφοδοτικου πανω στην mobo?

Βασικά το τροφοδοτικό δουλεύει με όλες τις mobo εκτός από τις dfi όπως φαίνεται... Το δοκιμάσαμε και σε άλλη dfi σα τη δική μου και δε δουλεύει. Τι να πω. Αυτοί από το hac πάντως κάνουν τους Κινέζους... Ε τελευταία φορά που αγόρασα από αυτούς κάτι...

Πάντως αφού δε δουλεύει με τη δική μου mobo αλλά με όλες τις άλλες όποιος ενδιαφέρεται να μου πει. Ας το πάρει κάποιος που θα του χρησιμεύσει.

Λοιπον εγω ειχα το ιδιο προβλημα το οποιο λυθηκε με ενα κουλο τροπο. Οταν το δοκιμαζα δεν bootare. Λεω και εγω τι σ@@@ γινεται. Αναβε 1 λεντακι απο την mobo. Εβαλα εβγαλα σκληρους cdrom κλπ και στο τελος οταν συνδεσα και τα 2 cdrom ανοιξε. Λολ οτι ναναι τελικα τωρα δουλευει μια χαρα αν και μου την σπανε λιγο τα καλοδια του ετσι οπως τα εχουν κανει... Γενικα ομως ειναι φοβερο psu.

Τι να πω εγώ δοκίμασα με όλους-όλους τους πιθανούς τρόπους και κάνει τα ίδια. Όταν πάει να ξεκινήσει ανάβουν στιγμιαία όλα τα λαμπάκια κανονικά, αλλά κάτι το εμποδίζει να συνεχίσει και σταματάει...

Βαλε βγαλε πραματα οπως καρτα γραφικων μνημες κλπ κλπ και θα δουλεψει. Δεν ξερω αλλα ωρες ωρες οι dfi τρωνε κατι κολληματα χωρις λογο...

πες μας λιγο , πως αναβουν τα λαμπακια κατω, 4-3-4 ή κατι αλλο? δες το συνδυασμο τους και πες μας

Ανάβουν και τα 4 στιγμιαία και μετά κλείνει. Υπόψην οτι όταν είναι στο ον το τροφοδοτικό ανάβουν και τα 2 λαμπάκια της μητρικής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.