greekfragma Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 πηγα για καφε πριν λιγες ωρες με μια φιλη στον πειραια. ο λογος ηταν οτι εφευγε για κρητη με μινοαν και ηθελα να ειμαστε κοντα μην φαω κανα μποτιλιαρισμα και δεν προλαβει τον αποπλου. παρκαρω το αμαξι 6:20 κοντα στην πλατεια της πασαρελα στη μια μερια του πεζοδρομιου της λεωφορου Μουτσοπουλου που κανει την διχαλα με την μπουμπουλινας........... 7:10 παω να παρω το αμαξι να παω την κοπελια στο λιμανι και ειχα μια κληση 35ευρω και τις πινακιδες εξαφανισμενες...........στο δικο μου και σε αλλα 10 επι της οδου. στο σημειο δεν υπηρχε πινακιδα που να απαγορευει το παρκαρισμα ουτε εμποδιζε το αυτοκινητο. το σημειο το τριπλοτσεκαρα εαν ηταν οκ α)γιατι δεν συχναζω στο πασαλιμανι για καφε β)γιατι το αμαξι δεν το χουμε πανω απο 15μερες και πραγματικα το προσεχω σαν τα ματια μου στο κοκκινο σημειο ημουνα παρκαρισμενος και ηταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ αρκετα φαρδυς ωστε να χωρεσουν ΑΝΕΤΑ 2 αμαξια. αυριο το πρωι θα παω απο την τροχαια πειραια να δω τι θα γινει με τις πινακιδες καθως το αυτοκινητο χρειαζεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ στους δικους μου αυτες τις μερες λογω σοβαρων υποχρεωσεων? τι μπορω να κανω?δεν αρνουμαι να πληρωσω το προστιμο εαν οντως ημουν σε παρανομο σημειο........(θα παω να ξανακοιταξω καλυτερα την σημανση αυριο αλλα και γενικοτερα το σημειο) αλλα οι πινακιδες μας καινε γιατι το αμαξι ειναι απαραιτητο αυτες τις μερες. τι γνωμη σας ρε παιδια.....:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Φεβρουάριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Μπορεις να κανεις ενσταση..ολος ευγενεια πες κατι τελος παντων οτι μετεφερες τους ηλικωμενους γονεις σου κτλ..οτι τσεκαρες για πινακιδες κτλ..Καλη τυχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 μη τη ψαχνεις , θα πληρωσεις και θα πεις και "που ειναι τα 35 οεο". εγω το ειχα παθει παλια οταν η πινακιδα κοιτουσε το θεο και με γραψανε και πληρωσα και μετα απο 1 χρονο και βαλε που εχω περασει ακομα ετσι ειναι η πινακιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Φεβρουάριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Και εγώ είχα κάνει ένσταση σε "π0υ$τικη" κλήση και προφανώς την πετάξανε στα σκουπίδια, με τη μία.Είναι να μη σου κάτσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Σορρυ αλλα δεν ειναι καπως χοντρο να σου παρουνε πινακιδες για παρανομο παρκαρισμα (εκτος κι αν εχεις κλεισει εισοδο νοσοκομειου ή εχεις παρακαρει στην μεση της... Σταδιου). Μαλλον επεσες σε τσομπαδες που βγηκαν για να μαζεψουν το καρναβαλικο μπονους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 28, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 23:30] Σορρυ αλλα δεν ειναι καπως χοντρο να σου παρουνε πινακιδες για παρανομο παρκαρισμα (εκτος κι αν εχεις κλεισει εισοδο νοσοκομειου ή εχεις παρακαρει στην μεση της... Σταδιου). Μαλλον επεσες σε τσομπαδες που βγηκαν για να μαζεψουν το καρναβαλικο μπονους... με τον περιπτερα που ηταν στα 20μετρα και μιλησα μου πε οτι 1η φορα μαζευουν και πινακιδες σε εκεινο το σημειο......και οτι μαλλον το καναν για τον λογο που λες......και μενα παραλογο μου φανηκε............η κληση ενταξει.....αλλα και πινακιδες?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 28, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Σορρυ αλλα δεν ειναι καπως χοντρο να σου παρουνε πινακιδες για παρανομο παρκαρισμα (εκτος κι αν εχεις κλεισει εισοδο νοσοκομειου ή εχεις παρακαρει στην μεση της... Σταδιου).Μαλλον επεσες σε τσομπαδες που βγηκαν για να μαζεψουν το καρναβαλικο μπονους... ^^ λολ . συμφωνώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Η κλήση επάνω τι αιτιολογία γράφει; Επίσης αναφέρει σωστά οδό που έγινε η παράβαση;Παλιότερα που μου είχε γίνει αντίστοιχο (αλλά όντως έφταιγα) μπορούσα να πληρώσω το τριπλάσιο και να πάρω τις πινακίδες επιτόπου, ή να περάσουν 20 μέρες και να τις πάρω πληρώνοντας απλώς το πρόστιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 28, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 σταθμευση εν μεσω οδου λεει.............που συγγνωμη αλλα εαν εννοει ο γυφτος που το γραψε οτι ημουνα διπλοπαρακαρισμενος ή εκτος πεζοδρομιου απλα εγραψε οτι να ναι........παρκαρα στο σημειο που δειχνω και ΔΕΝ διπλοπαρκαρα αλλον........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 28, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 σ'αυτες τις περιπτωσεις συνισταται η αμεση πληρωμη των 200 ευρωπαικωνγια την αμεση ανακτηση των πινακιδων του νεοαποκτηθεντος οχηματοςκαθως και ο εκβιασμος της θηλυκης αιτιας του κακου (η φιλη που λεγαμε)ωστε να ενδωσει στις βρωμικες διαθεσεις του εξαγριωμενου Φραγμα χωρις αναστολεςγια να εξιλεωθει μιας και ουσιαστικα εκεινη εφταιγε για το ολο ζητημα...(τα πληρωνεις που τα πληρωνεις τα γ@μισιατικακαντα να αξιζουν τουλαχιστον...)ΥΓ. σε περιπτωση που η εν λογω φιλη "δεν βλεπεται" ουτε με πετσετα....προτεινεις να σε αποζημιωσει η αμεσως επομενη στη σειρα (καλυτερη φιλη - εξαδελφη)που πληρει τα standards σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 28, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 τις πινακίδες τις αγοράζεις πίσω την επόμενη μέρα με την καταβολή του τριπλάσιου ποσούκαι το παρκ΄΄αρισμα τιμάται περί τα 65 αν δεν κάνω λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 28, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 01:41] σ'αυτες τις περιπτωσεις συνισταται η αμεση πληρωμη των 200 ευρωπαικων για την αμεση ανακτηση των πινακιδων του νεοαποκτηθεντος οχηματος καθως και ο εκβιασμος της θηλυκης αιτιας του κακου (η φιλη που λεγαμε) ωστε να ενδωσει στις βρωμικες διαθεσεις του εξαγριωμενου Φραγμα χωρις αναστολες για να εξιλεωθει μιας και ουσιαστικα εκεινη εφταιγε για το ολο ζητημα... )τα πληρωνεις που τα πληρωνεις τα γ@μισιατικα καντα να αξιζουν τουλαχιστον...) ΥΓ. σε περιπτωση που η εν λογω φιλη "δεν βλεπεται" ουτε με πετσετα.... προτεινεις να σε αποζημιωσεις η αμεσως επομενη καλυτερη φιλη - εξαδελφη που πληρει τα standards σου :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 28, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 περα απο την πλακα παντως σε αντιστοιχη περιπτωση στην Πανορμου τις πηρα πισω πηγαινοντας με τη γιαγια μου στην τροχαια να δηλωσει οτι την ειχα παει στο γιατρο και λογω της περιορισμενης κινητικοτητας της αναγκαστικα να παρκαρω ακριβως απο κατω δεν χανεις τπτ (αρκει να συμφωνει και η γιαγια) :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 28, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Γιαγια σε πλειστηριασμο. Φραγμας 1,φραγμας 2,φραγμας 3...η γιαγια εκλεισε στον κυριο φραγμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 28, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 αν παντως δεν σου βρισκεται καμια γιαγια ή θεια ευκαιρη .... μπορεις παντα να παιξεις και το τελευταιο και δυνατοτερο χαρτι σου αυτο της διασημοτητας εν ωρα υπηρεσιας ..... Θεμης -Φραγμας- Γεωργαντας πιπινοhunting @ pasalimani Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 με κανετε και νιωθω καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 1, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 και εμενα ετυχε να με γραψουν στα Χανια η δημοτικη αστυνομια επειδη λεει εκλεινα τον δρομο. το αστειο ειναι οτι ηταν εταιρικο το αυτοκινητο και εδωσα ιδιαιτερη προσοχη ετσι ωστε εκει που παρκαρα να μην απαγορευεται και να μην δημιουργει προβλημα. μαλιστα επειδη ειδα και εναν γνωστο με το που παρκαρα προλαβα να δω και φορτηγο να περναει απο τον δρομο χωρις (ενοειτε) το παραμικρο προβλημα. το ιδιο σχεδον σηνεβει και σε φιλο στην πατρα πραγματικα αισχρος τροπος για να παιρνει λεφτα ο εκαστοτε δημος/δημοσιος φορεας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 1, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Η κλήση σου γράφει πίσω ότι έχεις 3 μέρες χρόνο εάν θέλεις να παραπονεθείς. Για τις δικές μου τις πινακίδες ... 12 + Σήμερα... Η Ρένα μου είναι Off Line αυτές τις μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 1, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Αν θες, ντυνομαι εγω γιαγια κ παμε... Το ειχα πετυχει σε ενα παρτυ πολυ καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 1, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Αν θες, ντυνομαι εγω γιαγια κ παμε... Το ειχα πετυχει σε ενα παρτυ πολυ καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.