blade_gld Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 Λόγω μιας εργασίας της σχολής μου με θέμα ένα (ντοκιμαντέρ παρουσίαση) ενός οποιουδήποτε θέματος αποφάσισα να κάνω ένα ολοκληρωμένο σύστημα υδροψυξης Θα ήθελα να με βοηθήσετε δίνοντας μου εικόνες Links η λέγοντας μου οτιδήποτε έχει σχέση με όλα όσα χρειάζεται ένα τέτοιο σύστημα .Η τελική μου εργασία είναι 1 λεπτό 3d video με αφηγητή που θα αναφέρει την λειτουργία του συστήματος .. Thanks προκαταβολικά και sorry αν είμαι off topic :help: :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Οδηγός Υδρόψυξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Φεβρουάριος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Thanks Frost και LAB για τον οδηγο...... Με μια γρηγορη ματια βρηκα παρα μα παρα πολλα πραγματα που μπορουν να με βοηθισουν. Τωρα μενει να βρω ενα ομορφο συστημα να το κανω 3D για το video Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 για ριξε και μια ματια ΕΔΩκαι καλη επιτυχια για την εργασια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 20, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Ενα από τα καλύτερα drawings πούχω δεί: Ελπίζω -με λίγο editing- να σου φανεί χρήσιμο. Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.