Jump to content

Εκανα φορματ. Τωρα????

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια εχω μια απορια. Τωρα προσφατα εκανα φορματ λογω κατι προβληματων και περασα τα ΧΡ προ τα ελληνικα. Τωρα βεβαια ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα αλλα μοτ καρφωθηκε η ιδεα μηπως πρεπει να ξανακατεβασω τα bios updates για την μητρικη μου. Χρειαζεται κατι τετοιο η συνεχιζουν και μετα το φορματ να ισχυουν????

Πειτε κατι γιατι κοντευω να τρελαθω

:computer:

Φυσικά και μένουν man... Το BIOS ουδεμία σχέση έχει με το δίσκο... Αν είχε, ζήτω που καήκαμε... :)

Ρε παιδιά έλεος! Τόσο αργά γράφω; Πριν postάρω δεν είχε απαντήσει κανένας και τώρα βλέπω ήδη δυο posts πάνω απο μένα... :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Το BIOS ουδεμία σχέση έχει με το δίσκο...

Κακή επιλογή λέξεων ?

Αρχική απάντηση από RootX

Κακή επιλογή λέξεων ?

LOL ρε συ... :p Πιστεύω οτι κατάλαβες τι εννοούσα... :tomato:

Τέσπα για να το διατυπώσω καλύτερα και να μην αφήνουμε κενά :p:

Το μέρος oπου είναι αποθηκευμένο το BIOS ουδεμία σχέση έχει με το δίσκο... (καλύτερα τώρα έτσι; :p)

Και βέβαια κατάλαβα, την διατύπωση σχολίασα ειδικά την στιγμή που κάποιος υποφέρει από bios virus ο οποίος μάλλον μέσω του σκληρού μεταφέρθηκε :p

Btw, για να είμαστε ακόμα πιο πλήρεις, μπορείς να πάρεις και backup του BIOS στο δίσκο οπότε γίνεται να αποθηκευτεί και εκεί. Απλώς δεν το φορτώνει απο κει όταν ξεκινάει... ’ρα πάλι η διατύπωσή μου ήταν λάθος... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.