hayabusa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 Ρε παιδια εχω μια απορια. Τωρα προσφατα εκανα φορματ λογω κατι προβληματων και περασα τα ΧΡ προ τα ελληνικα. Τωρα βεβαια ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα αλλα μοτ καρφωθηκε η ιδεα μηπως πρεπει να ξανακατεβασω τα bios updates για την μητρικη μου. Χρειαζεται κατι τετοιο η συνεχιζουν και μετα το φορματ να ισχυουν????Πειτε κατι γιατι κοντευω να τρελαθω
greekfragma Φεβρουάριος 28, 2006 #2 Φεβρουάριος 28, 2006 η εκδοση bios δεν εχει να κανει με το λειτουργικο που περνας.ειναι 2 τελειως ξεχωριστα πραγματα.οποτε εισαι οκ
RootX Φεβρουάριος 28, 2006 #3 Φεβρουάριος 28, 2006 Σκέψου και αυτούς με dual/triple boot συστήματα... θα είχαν παλαβώσει
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 28, 2006 #4 Φεβρουάριος 28, 2006 :computer: Φυσικά και μένουν man... Το BIOS ουδεμία σχέση έχει με το δίσκο... Αν είχε, ζήτω που καήκαμε... Ρε παιδιά έλεος! Τόσο αργά γράφω; Πριν postάρω δεν είχε απαντήσει κανένας και τώρα βλέπω ήδη δυο posts πάνω απο μένα...
RootX Φεβρουάριος 28, 2006 #5 Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Makis HourdakisΤο BIOS ουδεμία σχέση έχει με το δίσκο... Κακή επιλογή λέξεων ?
hayabusa Φεβρουάριος 28, 2006 Author #6 Φεβρουάριος 28, 2006 Παιδες ευχαριστω πολυ. Τωρα πραγματικα ησυχασα. Α!Ριξτε και εδω μια ματιαhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10510&perpage=20&pagenumber=2
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 28, 2006 #7 Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Κακή επιλογή λέξεων ? LOL ρε συ... Πιστεύω οτι κατάλαβες τι εννοούσα... Τέσπα για να το διατυπώσω καλύτερα και να μην αφήνουμε κενά : Το μέρος oπου είναι αποθηκευμένο το BIOS ουδεμία σχέση έχει με το δίσκο... (καλύτερα τώρα έτσι; )
RootX Φεβρουάριος 28, 2006 #8 Φεβρουάριος 28, 2006 Και βέβαια κατάλαβα, την διατύπωση σχολίασα ειδικά την στιγμή που κάποιος υποφέρει από bios virus ο οποίος μάλλον μέσω του σκληρού μεταφέρθηκε
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 28, 2006 #9 Φεβρουάριος 28, 2006 Btw, για να είμαστε ακόμα πιο πλήρεις, μπορείς να πάρεις και backup του BIOS στο δίσκο οπότε γίνεται να αποθηκευτεί και εκεί. Απλώς δεν το φορτώνει απο κει όταν ξεκινάει... ’ρα πάλι η διατύπωσή μου ήταν λάθος...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.