Jump to content

Λογαριασμός πΟΤΕ

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

1ος Λογαριασμος με adsl 384

Βασικα Τελη [01/12/2005-31/01/2006] = 23 Ευρώ

Πάγια Τέλη ADSL Πρόσβασης (Π1) [03/12/2005-31/01/2006] = 30,74 Ευρώ

Τέλος Ενεργοποίησης adsl = 34,99 Ευρώ

Otenet- onDSL Home Μηνιαίο Τέλος [03/12/2005-31/01/2006] = 36,54 Ευρώ

2ος Λογαριασμός με adsl 384

Βασικά Τέλη [01/02/2006-31/03/2006] = 23,80 Ευρώ

Πάγια Τέλη ADSL Πρόσβασης (Π1) [01/02/2006-31/03/2006] = 31,80 Ευρώ

Otenet -OnSDL Home Μηνιαίο Τέλος [01/02/2006-31/03/2006] = 37,80 Ευρώ

wtf is these Βασικα τέλη ; Τα πληρώνω συνέχεια ; Οπως βλέπετε ο λογαριασμός έρχεται ανα δύο μήνες...

Δηλαδή εγω καθε 2μηνο θα δίνω 93.40 Euro ; Μου ειχανε πει ειναι 70 συνολικα το 2μηνο, κ βλεπω τωρα 93 Ευρω.

ΥΣ: Ελπίζω από τον άλλο λογαριασμό να με προσθέουν στην υπηρεσία 50 Ευρώ το 2μηνο.

ΥΣ2: Πες περιμενετε μετα ενας πιτσιρικάς να πάει βόλτα όταν δινει 93 Ευρώ στο internet ;:rip:

Φίλε μου τα βασικά τέλη είναι της γραμμής PSTN.

Τα υπόλοιπα όπως τα βλέπεις. Και ο ΟΤΕ εννοεί +70 € από το συνηθισμένο... :TD:

Δεν γνωρίζω την οικογενειακή σου κατάσταση, αλλά καθ'ότι λες "πιτσιρικάς" να ξέρεις ότι το βασικά τέλη δεν έχουν σχέση με το Internet. Είναι το σταθερό σου... Αν μένεις με άλλα άτομα (γονείς, θείους, γιαγιάδες) και χρησιμοποιούν το σταθερό άνετα θα μπορούσες να τους το αναθέσεις αυτό το έξοδο (τα βασικά τέλη).

Αλλιώς... κάθε δίμηνο τουλάχιστον 93€...

:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O

δεν μπορείς να το πεις πιο μαλακά ; Με σκοτώνεις!!!!!!

Αν είναι δυνατον τοσο ακριβα!!!!!!

Join the club....

Το νταβατζιλικη ειναι οτι πληρωνουμε δυο φορες για το ιδιο κολοσυρμα! Ουτε απο χρυσαφι να ηταν!

Μα το βασικο τελος δεν εχει ΑΜΕΣΗ σχεση με την dsl! Σου ειπαν περιπου 70 και αν δεις 23.80 + 70 = 93.40 !

Εγω δεν το βρισκω παραλογο. Προυποθεση της dsl ειναι να υπαρχει γραμμη pstn ή isdn. Αλλιως ΔΕΝ γινεται ;)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εγω δεν το βρισκω παραλογο. Προυποθεση της dsl ειναι να υπαρχει γραμμη pstn ή isdn.

Και προυπόθεση της pstn/isdn είναι να πληρώνεις τα τέλη. Τα οποία ξαναπληρώνεις όταν βάλεις adsl. Κάθε μήνα. Παράλογο.

Είναι απλό το θέμα:

Σταθερό: 23.80 σε PSTN, 28.80 σε ISDN

DSL over PhoneLine: 31.80

Συνδρομή DSL: 37.80

Ακριβά είναι και ο ΟΤΕ είναι κλέφτης... what else is new?

Αρχική απάντηση από jpavly

Δεν γνωρίζω την οικογενειακή σου κατάσταση, αλλά καθ'ότι λες "πιτσιρικάς" να ξέρεις ότι το βασικά τέλη δεν έχουν σχέση με το Internet. Είναι το σταθερό σου... Αν μένεις με άλλα άτομα (γονείς, θείους, γιαγιάδες) και χρησιμοποιούν το σταθερό άνετα θα μπορούσες να τους το αναθέσεις αυτό το έξοδο (τα βασικά τέλη).

Αλλιώς... κάθε δίμηνο τουλάχιστον 93...

E πες το βρε ευλογημενε και αδιασε ο κουμπαράς μου... Ουφ τωρα πηγε η καρδια μου σητν θεση της. Αλλα με τοση ενταση εχω και πονοκεφαλο. Παω να παω depon κι εναν υπνακο γιατι μετα εχω μαθημα. thx guys!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.