def Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 παιδια χθες το βραδυ καθως ετρεχα το 3dmark2006 ανοιξα και το προγραμμα του everest να μου δειχνει τις θερμοκρασιες και ειδα οτι το north brigde ειχε θρμοκρασια 54 βαθμους,οταν δεν τρεχω κανενα τεστ ανεβαινει μεχρι 46.Ειναι επικυνδινο?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Με δύο κάρτες σε SLI που βγάζουν φωτιές, κανονικότατες δείχνουν οι θερμοκρασίες σου. Κατά την γνώμη μου μην φοβάσαι τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Με δύο κάρτες σε SLI που βγάζουν φωτιές, κανονικότατες δείχνουν οι θερμοκρασίες σου. Κατά την γνώμη μου μην φοβάσαι τίποτα.... ευχαριστω πολυ, ημουν πολυ φοβισμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Φεβρουάριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Μη φοβάσε τίποτα. Εγω με το δικό μου πιάνει 62c χαλαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 μια χαρα εισαι. μην ανησυχεις για τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Ρε τρελέ λεύτερη κάθε φορά που βλέπω Thread σου με φρικάρειςΨαξτο λίγο πριν το κανείς.Όλα σου φαίνονται περίεργα..αν είναι τότε γιατί τα πειράζεις???Έχεις και μαμω τα μηχανήματα και δεν έχεις κατάληξη κάπου.Ακολουθά μερικά βήματα από τους πιο σοφούς εδώ μέσα να δεις ότι όλα θα είναι πιο καλαΞεκινά με μνήμες(έχουν κάπιες δυνατότητες Αν και είναι υπερβολή)Μετά cpu (αυτό και αν πετάει)Και μετά vga(δεν σχολιάζω)Αν σε ενοχλούν τόσο οι θερμοκρασίες βαλέ νεράκι στην τελική.Όλα αυτά δεν τα λέω από κακία αλλά γιατί σε βλέπω κάθε φορά με το παραμικρό σε τι απόγνωση είσαιΦιλικά αλεξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Ρε τρελέ λεύτερη κάθε φορά που βλέπω Thread σου με φρικάρειςΨαξτο λίγο πριν το κανείς.Όλα σου φαίνονται περίεργα..αν είναι τότε γιατί τα πειράζεις???Έχεις και μαμω τα μηχανήματα και δεν έχεις κατάληξη κάπου.Ακολουθά μερικά βήματα από τους πιο σοφούς εδώ μέσα να δεις ότι όλα θα είναι πιο καλαΞεκινά με μνήμες(έχουν κάπιες δυνατότητες Αν και είναι υπερβολή)Μετά cpu (αυτό και αν πετάει)Και μετά vga(δεν σχολιάζω)Αν σε ενοχλούν τόσο οι θερμοκρασίες βαλέ νεράκι στην τελική.Όλα αυτά δεν τα λέω από κακία αλλά γιατί σε βλέπω κάθε φορά με το παραμικρό σε τι απόγνωση είσαιΦιλικά αλεξ εδω που τα λεμε δεν εχει και αδικο. εδω εγω με μηχανημα τριετιας και του εχω αλλαξει τα φωτα και ειμαι και αεροψυκτος με επεξεργαστη καλοριφερ. αν ειχα το δικο σου ουτε που θα το συζηταγα. θα ειχε φαει τρελο υπερχρονισμο και ολα τα σχετικα. εσυ το μονο που εχεις να κανεις για να απελευθερωθεις απο αγχος και τις ανησυχιες σου ειναι να κατσεις να πειραματιστεις με το συστημα σου λιγακι(σε ολους τους τομεις) και μετα θα δεις οτι οι αποριες θα σου λυνονται πριν καν προλαβεις να τις παρεις χαμπαρικαι αν εχεις και την δυνατοτητα ριξτου και λιγο νερακι και θα εισαι κατι παραπνω απο κυριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 εφ'οσον εχεις την Dfi αν θυμαμαι καλα και εχεις και 2 καρτες είναι παιχνιδακι να στερεώσεις εναν 12αρη ανεμιστηρα στο υψος του nb ο οποιος θα κρυώνει και τις καρτες αλλα και το τσιπσετ...εγω με εναν 8αρη να βαραει το τσιπσετ ειδα μεχρι και 15 βαθμους κατω σε load...αν και τωρα με το νερό δεν ζεσταινεται τοσο πολυ οσο πριν και τον εχω βγάλει...Αρχική απάντηση από hayabusa εδω που τα λεμε δεν εχει και αδικο. εδω εγω με μηχανημα τριετιας και του εχω αλλαξει τα φωτα και ειμαι και αεροψυκτος με επεξεργαστη καλοριφερ. αν ειχα το δικο σου ουτε που θα το συζηταγα. θα ειχε φαει τρελο υπερχρονισμο και ολα τα σχετικα. εσυ το μονο που εχεις να κανεις για να απελευθερωθεις απο αγχος και τις ανησυχιες σου ειναι να κατσεις να πειραματιστεις με το συστημα σου λιγακι(σε ολους τους τομεις) και μετα θα δεις οτι οι αποριες θα σου λυνονται πριν καν προλαβεις να τις παρεις χαμπαρικαι αν εχεις και την δυνατοτητα ριξτου και λιγο νερακι και θα εισαι κατι παραπνω απο κυριος νερακι στο nb του nf4?δεν βλεπω τον λογο...εγω είτε ηταν στους 30 βαθμούς είτε στους 55 δεν είδα καμια διαφορα...για ψυχολογικους λογους το εβαλα το φανακι...κι εκτος απο αυτο δεν εχω ακούσει ουτε μια περιπτωση που το νφ4 τσιπσετ να την ακούσει απο θερμοκρασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από haris1984 νερακι στο nb του nf4?δεν βλεπω τον λογο...εγω είτε ηταν στους 30 βαθμούς είτε στους 55 δεν είδα καμια διαφορα...για ψυχολογικους λογους το εβαλα το φανακι...κι εκτος απο αυτο δεν εχω ακούσει ουτε μια περιπτωση που το νφ4 τσιπσετ να την ακούσει απο θερμοκρασία... ουσιαστικα δεν υπαρχει λογος απλα το προτεινα για ναμην τον πανικοβαλουν οι θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.