kallileo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 Μετα την πατατα που εφαγα με το x2 3800...φαινεται ενα φως στον οριζοντα. Μολις το εβαλα στην DFI: Δε προλαβα ακομα να κανω κανενα τεστ εκτος απο PI απλα στο bios εβαλα ενα τυχαιο ρευμα. Να μου φυγει το αγχος. Φαινεται παντως πολυ πιο κρυος απο 3800+ Toledo που ειχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Καλοκλοκαριστος.Ολο υποσχεσεις φαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Που τον βρήκες βρε θηρίο ????? Αντε καλοδούλευτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 καλοριζικος και καλοδουλευτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Tι stepping ειναι βρε kallileo?Απλα για να το εχουμε στην λιστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 28, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Ευχαριστω παιδια.Αν ψαξεις βρισκεις Dag. skroutz it.Εχω ενα τεραστιο προβλημα......η θερμοκρασια στα PWM παει στον θεο. Χωρις ανεμιστηρα πηγαινε 70C(S&M) και εκανε restart. Εβαλα τον ανεμιστηρα απο την ψυξτρα και καπως βελτιωθηκαν τα πραγματα. Σε short S&M παει παλι κοντα στους 60C.Ωραιες ψηκτρες εχουν οι κανουργιοι Opteron!!!!!SteppingOSA165AACDCCBWE 0604TPMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Φεβρουάριος 28, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Ομορφιες ομορφίες άντε άντε γίναμε όλοι 27xxήδες Είθε να σου 30xxήσει. :D:D Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 15:28] Ωραιες ψηκτρες εχουν οι κανουργιοι Opteron!!!!! Θέλω και γώ :'(. ’ν περισσεύει καμία ρε παιδιά ας μου στείλετε μία να παίξω 2800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Καλορίζικος!Όντως,εντυπωσιάστηκα και εγώ από τις νέες ψύκτρες της AMD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 13:33] Καλορίζικος! Όντως,εντυπωσιάστηκα και εγώ από τις νέες ψύκτρες της AMD! Eμ τόσα χρήματα δίνουμε για τις CPU, να μην μας βάλει επιτέλους και μια ψύκτρα της προκοπής ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 28, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 ....μεγιες...μεγιες..... ...πολυ καλα φαινεται να πηγαινει....και ειναι και νεο stepping απο οτι βλεπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Φεβρουάριος 28, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Καλορίζικος κ από εμένα.Ήθελα να σε ρωτησω τι Μ/Β έχεις κ τι θερμοκρασίες εχεις full?Υποθέτω πως έχεις την μαμά ψύκτρα σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 28, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από mortisboy ....μεγιες...μεγιες..... ...πολυ καλα φαινεται να πηγαινει....και ειναι και νεο stepping απο οτι βλεπω.... Και γω αυτο παρατηρησα. Μολις βγηκε απο το εργοστασιο. Αρχική απάντηση από Pieros Καλορίζικος κ από εμένα. Ήθελα να σε ρωτησω τι Μ/Β έχεις κ τι θερμοκρασίες εχεις full? Υποθέτω πως έχεις την μαμά ψύκτρα σωστά? DFI εχω......Στα 2700 και S&M ειχα 52 βαθμους. Ειμαι με νερο αλλα δεν ειναι πολυ καλυτερο απο την στοκ. Το νερο μου γενικα δεν ειναι πολυ δυνατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Φεβρουάριος 28, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Μεγιες Λεονιδα, αντε καλοκλοκαριστος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 28, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Sisman Μεγιες Λεονιδα, αντε καλοκλοκαριστος! Να'σαι καλα μικρε. Ειναι σταθερος S&M στα 2700 με 1.43-4V απο τα Windows. Γενικα εχει τιποτα κολπα η DFI στα ψηλα FSB????? Ταση στο chipset, LTD???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Φεβρουάριος 28, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 16:18] DFI εχω ultra-d? ρωτάω για να δω αν εχεις οβερβολτινγκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 28, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Ναι παιδιά για πείτε παίζει τπτ με chipset ltd κτλ τι να κάνουμε με τόσο υψηλά FSB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 28, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Pieros ultra-d? ρωτάω για να δω αν εχεις οβερβολτινγκ Ναι η ultra ειναι.Εγω γιατι νομιζω οτι κανει undervolting....στο bios ειμαι 1.47 αν θυμαμαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Φεβρουάριος 28, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Η δικιά μου η Δ πάντως όσο βάζω απο βιος τόσο είναι και στο πολύμετρο άσχετα με το τι λέει το ιτε σμαρτ που δείχνει 0.5 κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Φεβρουάριος 28, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Στουσ 2πυρηνους σε full load ανεβαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 28, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Γενικα οι dfi κανουν overvolting(ειδικα τα παλια revisions)..Σε load εμενα δινει 0.06 πανω απ'αυτο που λεει στο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.