Koulou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 Καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα βοήθεια στο εξής θέμα: ψάχνω κάποια εφαρμογή για μετατροπή αρχείωω divx. Συγκεκριμένα θέλω κάποια αρχεία .avi να τα κάνω μικρότερα σε ανάλυση για να μικρύνουν και να μπορώ να τα περνάω στο κινητό (motorola mpx220 - έχω player που παίζει τα πάντα και 512 sd), ταξίδι έρχεται λόγω καρναβαλιού, να χαζέψουμε κάτι στη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Πάτρα! Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Φεβρουάριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Βάλε το Xilisoft 3GP Video Converter. Κάνει παπάδες, μετατρέπει οτιδήποτε video format σε 3gp που παίζει σε όλα τα κινητά. Ρυθμίζεις ποιότητα εικόνας και ήχου, καθώς και μέγεθος παραθύρου. Το πειραματίστικα εγώ και πέρασα ολόκληρη ταινία divx σε Sony Ericsson K750. Πολύ έυκολο στη χρήση. Μπες http://www.xilisoft.com/3gp-video-converter.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Δες και αυτό Αυτό σαν εναλλακτική πρόταση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.