jpavly Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 Μας ήρθε σήμερα! Stylish, μικρό και illuminated όταν θέλω με κουμπί On/Off. Συσκευασία: Πιο κοντά: Actual Size: Illuminate : Σε σχέση με κανονικό πληκ/γιο: Illuminate again : Τα πλήκτρα του φαίνονται σαν τα λαστιχένια των laptops, αλλά είναι από κανονικό πλαστικό, ωστόσο είναι πάρα πολύ μαλακά σε σχέση με Μ$ και Logitech που έχω. Επίσης, τα πλήκτρα ανοίγουν σαν πορτάκι για να βγει το λαστιχάκι τους και να καθαριστεί όταν χρειαστεί! Σύνδεση: USB. Ο χώρος που γλύτωσα από το γραφείο δεν παίζεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Δεν ξερω αν τα χοντροδαχτυλα μου θα βολευτουν με δαυτο αλλα ειναι σιγουρα ομορφο.Τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Οντως πολυ ομορφο.Σε μαυρο βγαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 40 ευρώπουλα. Μόνο σε ασημί παίζει! Έχει και Ελληνικούς χαρακτήρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Πολυ κομψο. Αλλα θα συμφωνησω με τον Vadergr. Aν το δοκιμασω, θα τα παταω 2-2 τα πληκτρα !Απο που το πηρες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Πολυ ομορφο! Δεν τα πηρε τα πουλαει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Φεβρουάριος 28, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Μπορείς να δώσεις διαστασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 28, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Από το site της Keysonic 292×17×135 mm (Π x Υ x Β) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.