Jump to content

SOS! O IOS ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!!!!!1!

devil_will_cry

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια το παιδι με τον ραπτορ ειμαι που νομιζα οτι του εκανα low level format και την γλυτωσα..... αλλαξα την μητρικη και μολις μπηκα στο ιντερνετ με πληρη ανανεωμενο mcaffee χαναχτυπησε το βιος. πειτε μου σας παρακαλω ενα προγραμμα που να κανει κανονικο low level format γιατι αυτο που εκανα μαλλον το killdisk δεν εκανε αυτο το πραγμα.δεν ξερω τι να κανω με εχει πελαγωσει αυτος ο ιος.

Λογικά έκανες κανονικό low level format και απλώς κάποιο αρχείο που ξαναπέρασες ήταν infected ή απλώς το mcafee είναι για τα μπάζα... ;)

Βασικά κάτι άλλο... Ιό να χτυπάει το bios πρώτη φορά ακούω... :confused: Μπας και είναι άσχετο το ένα με το άλλο;

ο συγκεκριμενος ιος χτυπαει το βιος και το κανει corrupted.πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω. αφου ειδα οτι το προγραμμα αυτο to killdisk αντικατεστησε τα δεδομενα με μηδενικα. τι αλλο πρεπει να κανω??

Αρχική απάντηση από devil_will_cry

ο συγκεκριμενος ιος χτυπαει το βιος και το κανει corrupted.πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω. αφου ειδα οτι το προγραμμα αυτο to killdisk αντικατεστησε τα δεδομενα με μηδενικα. τι αλλο πρεπει να κανω??

Που τους κολλατε δαυτους ρε παιδια???? Μακρια απο εμας...!

ναι ρε γμτ... δεν ξέρω που στο καλό τους βρίσκετε... Εγω ειμαι χωρίς αντιβιρουσ και δεν εχω δεί τίποτα περίεργο εδς και 5 μήνες με broadband...

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 01:06]

ναι ρε γμτ... δεν ξέρω που στο καλό τους βρίσκετε... Εγω ειμαι χωρίς αντιβιρουσ και δεν εχω δεί τίποτα περίεργο εδς και 5 μήνες με broadband...

Εσύ και ο MacGyver!!!!βάλε τίποτα ρε φίλε!μπορεί ήδη να έχει γίνει το pc σου φάρμα!

Αρχική απάντηση από jogi

μπα.. εβαλα νορτον εκανα σκαν δεν βρηκε τπτ και το ξαναεβγαλα

θα σε πειραζε δηλ. να το κραταγες για να εισαι καλυμμενος?

Αρχική απάντηση από devil_will_cry

Ώπα φίλε κάτι μπερδεύεις εδώ.

Αμα χτυπήσει το BIOS (CIH και variants, όλα τα σύγχρονα BIOS έχουν προστασία από τον ιό αυτό αρκεί να ενεργοποιήσεις την επιλογή BIOS Virus Protection ή κάπως έτσι) δε φτιάχνει με format. H μητρική ή πετιέται ή αλλάζεις το τσιπάκι του BIOS.

Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει.

Γίνε πιο αναλυτικός για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Αρχική απάντηση από knight_77

θα σε πειραζε δηλ. να το κραταγες για να εισαι καλυμμενος?

Φυσικα, βαραινει το συστημα χωρις λογο.. Ειμαι πισω απο 2 firewall (wireless router kai windows xp sp2 firewall) και internet proxy server... Ε δεν πιστευω να περναει τιποτα..

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 13:35]

Φυσικα, βαραινει το συστημα χωρις λογο.. Ειμαι πισω απο 2 firewall (wireless router kai windows xp sp2 firewall) και internet proxy server... Ε δεν πιστευω να περναει τιποτα..

Μην εισαι και τοσο σιγουρος . (Το firewall των windows δεν ειναι για πολλα).

Mπορεις να περασεις το Avast antivirus το οποιο και δουλεια κανει,και ελαφρυ ειναι

και freeware;)

Διαφορετικα παιζεις με τη τυχη σου...

Καλύτερα βάλε το NOD32 ή το Antivir(που είναι και freeware) τα οποία και τα 2 είναι πανάλαφρα και δεν τα καταλαβαίνει το σύστημα!Μάλιστα πρόσφατα το NOD32 βραβεύτηκε και πάλι σε τρία τεστ,όπου στο ένα μάλιστα πάτωσαν αντιβιωτικά τύπου Kaspersky,Norton και Mcafee.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=1779

Εγω ειμαι Νod32 + Windows firewall και adware εδω και πολυ καιρο.......και δεν περναει τπτ...:D

Αρχική απάντηση από xaxa1982

Καλύτερα βάλε το NOD32 ή το Antivir(που είναι και freeware) τα οποία και τα 2 είναι πανάλαφρα και δεν τα καταλαβαίνει το σύστημα!Μάλιστα πρόσφατα το NOD32 βραβεύτηκε και πάλι σε τρία τεστ,όπου στο ένα μάλιστα πάτωσαν αντιβιωτικά τύπου Kaspersky,Norton και Mcafee.

Aν δεν κανω λαθος το NOD32 ειναι shareware και οχι freeware...

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 11:27]

Εσύ και ο MacGyver!!!!βάλε τίποτα ρε φίλε!μπορεί ήδη να έχει γίνει το pc σου φάρμα!

Καλά λέμε έλιωσα.... ρε μεγάλε μην τα πετάς έτσι έχουμε φτάσει μια ηλικία :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Μόλις κατεβασα και ετρεξα το Avast και παλι δεν βρήκα τιποτα. Τεσπα, αρκετα με το off topic..

Για το θέμα του bios τώρα.. Θα συμφωνήσω με τον χρήστη JimmyFox.. Οι σύγχρονες μητρικές (μετα το 2000...) εχουν ολες antivirus protection στο bios. Αλλα και πάλι με φορματ το bios δεν φτιάχνει.. Οποτε μήπως είναι κατι άλλο? Για δώσε περισσότερες πληροφορίες

Επειδή,δεν την ξέρουμε όλοι την περίπτωσή σου(όπως για παράδειγμα εγώ),μπορείς να μας πεις τι ακριβώς σου συμβαίνει?Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες,για να δούμε σε τι μπορούμε να βοηθήσουμε!

Μα καλα compile τα worm κανετε ; Ποιος ξέρει που μπήκες πάλι (χεχεχε)!

φίλε κάνε format. Οχι low level και σαχλαμαρες. Απλα κανε format και κανε βγαλε-βαλε την μπαταρία στην μητρική, και κανε clear CMOS bios. Μετά εγκατέστησε την windows και πριν μπεις στο internet βάλε καποιο firewall (πχ sygate) * Αν εισαι πισω απο nat μην βαλεις firewall. Επίσης μην βαλεις antivirus. Καλύτερα ειναι να εχεις το spyboat Search & Destroy, το Adaware SE, και το SpySweeper.

Αν κανεις ολα αυτά και παλι βγαζει προβλημα, τότε η μητρική σου ειναι για μπάζα (σόρρυ κι ολας).

ΥΣ:Πριν κανεις ολα αυτα κανε ενα update το bios...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.