thrasher Μάρτιος 14, 2006 Author #24 Μάρτιος 14, 2006 παιδαι ξερει κανεις που αλλαξουμε ειδικοτητα(quest)στον elite για human fighter?
death_stv Μάρτιος 15, 2006 #25 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher [Χθες, στις 17:34] παιδαι ξερει κανεις που αλλαξουμε ειδικοτητα(quest)στον elite για human fighter? ολα τα quests ανα race εγω παντως παιζω σε ενα σερβερ νεο και καλο. με ελαχιστα diconnect και καλα rates. ειναι λιγα τα ατομα ακομα και πας ανετα. lineage2-gr Σημ: ουτε GM ειμαι ουτε μοωτ του site για να μην παρεξηγηθω οτι κανω και διαφημιση.καλο gaming
astrolabos Μάρτιος 15, 2006 #26 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly C3 είναι! Καλά ρε απίστευτε τι πήγες να κάνεις στους Legion Of Pain;
jpavly Μάρτιος 15, 2006 #27 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Καλά ρε απίστευτε τι πήγες να κάνεις στους Legion Of Pain; Εγώ φταίω που με αφήσατε μόνο μου να χτυπιέμαι τόσες μέρες? Αυτά τα λένε από πριν.... ας προσέχατε κι εσείς. Με έφαγε κι ο άλλος μέσα θα με κυνηγήσετε τώρα? Αφού έκανα 50 ερωτήσεις εδώ και στο the-core, μετά από 2 εβδομάδες το θυμηθήκατε που πήγα με τους άλλους? Τώρα... γύρισα στο dark side
astrolabos Μάρτιος 15, 2006 #29 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Εγώ φταίω που με αφήσατε μόνο μου να χτυπιέμαι τόσες μέρες? Αυτά τα λένε από πριν.... ας προσέχατε κι εσείς. Με έφαγε κι ο άλλος μέσα θα με κυνηγήσετε τώρα? Αφού έκανα 50 ερωτήσεις εδώ και στο the-core, μετά από 2 εβδομάδες το θυμηθήκατε που πήγα με τους άλλους? Τώρα... γύρισα στο dark side Μου μίλησες και δε σου απάντησα; Τέσπα, αν μετανοιώσεις, εδώ είμαστε
jpavly Μάρτιος 16, 2006 #30 Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Μου μίλησες και δε σου απάντησα; Τέσπα, αν μετανοιώσεις, εδώ είμαστε Αφού ήμουν n00bακας! Τέσπα, θα το παίξω λίγο κακός για τώρα και μετά βλέπουμε Χθες πάντως είχε φάση που πέτυχα τον Θέμη ... εεεε τον Φράγμα μέσα
thrasher Μάρτιος 16, 2006 Author #31 Μάρτιος 16, 2006 Ρε ο τροπος που λεει το site για να αλλαξω ειδικοτητα ειναι πολυ δυσκολος.Καζπου ακουσα οτι αγοραζεις κατι quest items απο τη giran αλλα δεν τα βρισκω πουθενα.Ποιος στην giran τα που λαει αυτα?
jpavly Μάρτιος 16, 2006 #32 Μάρτιος 16, 2006 Είναι στο κέντρο της πόλης ένας Trader δίπλα από τον Subclass Manager
jimisballjohn Μάρτιος 27, 2006 #34 Μάρτιος 27, 2006 Ρε παιδιά τον etenal sin τον έχετε ακούσει? ’ντε παίξτε εκεί και μετά μιλήστε για τους υπολοίπους servers. Όποιος θέλει να τον κατεβάσει ας βάλει reply.
thrasher Μάϊος 10, 2006 Author #35 Μάϊος 10, 2006 Παιδια θελω να παικσω σε εναν server που μου ζηταει να αλλαξω κατι στο l2.ini αρχειο.Εγω ομως δεν το εχω.Μπορει καποιος να το ανεβασει.plzzzzzzzzz!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.