Jump to content

Μεταφορά δεδομένων από win 98 ...Δύσκολα...

morius

Recommended Posts

Hello μία ερώτηση.

Θέλω να πάρω κάτι mp3 από έναν υπολογιστή ο οποίος δεν έχει ούτε CD-RW ούτε τπτ που να κάνει εγγραφή.

Έχει λειτουργικό win98 και το σοβαρότερο δεν μπορώ να τον ανοίξω να του βάλω CD-RW γιατι ο υπολογιστής βρίσκεται σε καφετέρια.

Η ερώτηση μου είναι η εξής:Αν βάλω mem.Stick θέλει drivers(δεν βρίσκω πουθενά...) Αν βάλω external HDD πάλι θέλει drivers????? ή το αναγνωρίζει τα win98?????

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 16:59]

Οι περισσοτεροι κατασκευαστες memory stick εχουν στις ιστοσελιδες ολους τους οδηγους των προιοντων τους. Πες μας και τι μεμορυ στικ εχεις για να σε βοηθησουμε περισσοτερο

Ένα BTC USB 2.0 256MB το έχω πάρεια πό Multirama γιατί η μάρκα δεν νομίζω να είναι και τόσο γωστή...)

Αρχική απάντηση από morius

Hello μία ερώτηση.

Θέλω να πάρω κάτι mp3 από έναν υπολογιστή ο οποίος δεν έχει ούτε CD-RW ούτε τπτ που να κάνει εγγραφή.

Έχει λειτουργικό win98 και το σοβαρότερο δεν μπορώ να τον ανοίξω να του βάλω CD-RW γιατι ο υπολογιστής βρίσκεται σε καφετέρια.

Η ερώτηση μου είναι η εξής:Αν βάλω mem.Stick θέλει drivers(δεν βρίσκω πουθενά...) Αν βάλω external HDD πάλι θέλει drivers????? ή το αναγνωρίζει τα win98?????

Δισκέτες... Μάθαμε όλοι με τα στικς Βάζεις το winrar και του λες σπάστο σε 1.44mb...

Έχεις 40-50 δισκέτες και τσουκου τσουκου τα πήρες.

Αρχική απάντηση από totally_wired

Δισκέτες... Μάθαμε όλοι με τα στικς Βάζεις το winrar και του λες σπάστο σε 1.44mb...

Έχεις 40-50 δισκέτες και τσουκου τσουκου τα πήρες.

Δεν νομιζω οτι αυτη η λυση συμφερει και πολυ.

Ριξε μια ματια στο google και αν δεν βρεις τιποτα τοτε αυτη ειναι η μοναδικη λυση

Αρχική απάντηση από hayabusa

Δεν νομιζω οτι αυτη η λυση συμφερει και πολυ.

Ριξε μια ματια στο google και αν δεν βρεις τιποτα τοτε αυτη ειναι η μοναδικη λυση

Τα usb sticks παίζουν σε win98 που δεν είναι SE;

Εάν έχει απλά windows 98 τότε πας σε δισκέτα ή σε parallel zip drive... :)

Αν δεν εχει ΣΕ τοτε οι δισκετουλες ειναι μονοδρομος. Βεβαια υπαρχει και η λυση του FTP server/client αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο και αν βεβαια ειναι νομιμο

Αρχική απάντηση από hayabusa

Αν δεν εχει ΣΕ τοτε οι δισκετουλες ειναι μονοδρομος. Βεβαια υπαρχει και η λυση του FTP server/client αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο και αν βεβαια ειναι νομιμο

σιγά μην κάνει και hyper terminal

Πόσα mb είναι αυτά που θες να μεταφέρεις;

ουπς....χεχε....shit happens....

morius δοκίμασε να βάλεις drivers απο άλλο usb stick (μου έχει δουλέψει σε 3 sticks....νόμιζα πως είναι generic το usb.sys -κάπως έτσι- αλλά σ ένα 4ο απέτυχε....οπότε μπορεί να είσαι τυχερός). Τέλος εδώ:

http://www.btc.com.tw/english/3-1-21driver_download_msd.htm

μερικά υποστηρίζουνε και 95 άρα σίγουρα και 98 non SE :)

Θα το κοιτάξω το μεσσημεράκι θα κοιτάξω τους Drivers φίλε μου...ευχαριστώ πάντως...πιο να κατεβάσω όμως απ'όλα αυτά που έχει εκεί...; και εκτός αυτού win 98 δεν υποστηρίζουν...μόνο τα SE υποστηρίζονται...ή κάνω λάθος...:wassat: :wassat: :wassat:

Αρχική απάντηση από jpavly

Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ..

Eχει δικιο. Μπηκα και εγω σε αυτη τη σελεδα για να δω μηπως μπορω να σου λυσω την απορια αλλα.....τζιφος, οποτε αναγκαστικα κατερβασε τα ολα και δοκιμασε τα

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 10:48]

Eχει δικιο. Μπηκα και εγω σε αυτη τη σελεδα για να δω μηπως μπορω να σου λυσω την απορια αλλα.....τζιφος, οποτε αναγκαστικα κατερβασε τα ολα και δοκιμασε τα

Ok...με install το βάζω...ή προσθήκη συσκευής να ψάξει για συσκευή...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.