Jump to content

Αλλαγή πληκτρολογίου σε ACER 1524

blade_gld

Recommended Posts

Έτσι απλά μια ωραία μέρα δεν ήθελε να δουλέψει το γράμμα (Υ) τι μπορώ να κάνω τώρα .. Να το στείλω στο service να το πάω κάπου αλου η μπορώ να βρω κάπου πληκτρολόγιο και να το αλλάξω μόνος μου.. Η εγγύηση έχει λήξει :( :(

Αρχική απάντηση από Blade_gld [Σήμερα, στις 14:51]

Έτσι απλά μια ωραία μέρα δεν ήθελε να δουλέψει το γράμμα (Υ) τι μπορώ να κάνω τώρα .. Να το στείλω στο service να το πάω κάπου αλου η μπορώ να βρω κάπου πληκτρολόγιο και να το αλλάξω μόνος μου.. Η εγγύηση έχει λήξει :( :(

Κατ'αρχάς ... περαστικά ;)

Τώρα, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, δεν βάζεις κάνα εξωτερικό πληκτρολόγιο, να κάνεις και τη δουλειά σου και να κρατήσεις και τα λεφτά σου?:D :clap:

Καλύτερα θα ήταν να τους πάρεις ένα τηλέφωνο, να δεις αν έχουν και να το συνδέσεις μόνος σου , δεν είναι τίποτα , να γλιτώσεις και τον χρόνο κράτησης του φορητού στο απαράδεκτο service .

Αρκεί βέβαια να πουλάνε σκέτα πληκτρολόγια , αν και πιστεύω πως θα αρχίσουν πάλι τα κλασσικά "να , το παραγγείλαμε από ιταλία και και και....."

Πάντως πάρτους ένα τηλ. , αν ......δεν , τότε από εξωτερικό όλο και κάτι θα βρεις (κάπου πήρε το μάτι μου keyboard για 1524 , νομίζω στα 15 ευρώ ή 15 λίρες )

Αν και τότε δεν , παίρνεις ένα usb και τελείωσες

Πηρα τηλεφωνο στην acer στην ιταλια και μου ειπαν πως αφου εχει λυξει η εγκυιση θα το παω στην mdi στην θεσσαλονικη , θα το παραγκειλω και θα μου το περασουν οταν θα ερθει:cry: Για την τιμη του που ρωτησα μου ειπαν γιρω στα 40-50 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολυ ακριβο μου φανικε :cry: :cry: :cry:

Έτσι γίνεται συνήθως όταν η ποιότητα κατασκευής είναι μέτρια. Ότι κέρδισες στην αρχή λόγω χαμηλής τιμής το πληρώνεις αργότερα σε ανταλλακτικά και χαμηλή τιμή μεταπώλησης. Απλά σιγουρέψου ότι δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου. Έτσι και αλλιώς εγγύηση δεν έχει οπότε ανοιξέ το και καθάρισέ το μήπως και φτιάξει.

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 18:35]

από εξωτερικό όλο και κάτι θα βρεις (κάπου πήρε το μάτι μου keyboard για 1524 , νομίζω στα 15 ευρώ ή 15 λίρες )

Μπορεις να μοu πεις ποu????????

LOL τορα γραφω απο το laptop χωρις το (u) :innocent::innocent:

Μπορει καπιος να μεξηγισει περηποu πως βγαινει .......

Μην το καταστρεψω τελειος :p :p

• 2 weeks later...

Τελικα ολα τα κουλα σε εμενα θα συνβουν.....

Μετα απο επικοινωνια με την acer μου ειπαν πως το laptop μου εχει 2 χρονια εγκιηση και οχι 1 οπος ελεγε η αποδειξη του πλαισιου...

Και μου ειπαν πως η εγκιηση 1 χρονου ειναι μονο για αγωρα με τιμολογιο.......

Αρχική απάντηση από Blade_gld [15-03-2006 18:56]

Τελικα ολα τα κουλα σε εμενα θα συνβουν.....

Μετα απο επικοινωνια με την acer μου ειπαν πως το laptop μου εχει 2 χρονια εγκιηση και οχι 1 οπος ελεγε η αποδειξη του πλαισιου...

Και μου ειπαν πως η εγκιηση 1 χρονου ειναι μονο για αγωρα με τιμολογιο.......

Aυτό μου είπαν και στο mediamarkt που όταν ρώτησα γιατί γράφουν 2 χρόνια εγγύηση σε όλα τα acer ενώ σε όλα τα άλλα καταστήματα λένε για 1χρόνο μου λέει ο πωλητής ότι πλέον είναι υποχρεωμένοι σε όλες τις χώρες τις ΕΕ να παρέχουν 2 χρόνια εγγύηση και γι΄αυτό το γράφουν. Αλλά χθες που πήρα να ρωτήσω στο 801ΧΧΧΧΧΧ της acer μου μίλησε μία που ίσα που καταφέραμε να μιλήσουμε έτσι που τα μιλούσε τα ελληνικά ότι ένας χρόνος είναι η εγγύηση

Αρχική απάντηση από pan82 [Χθες, στις 15:30]

Aυτό μου είπαν και στο mediamarkt που όταν ρώτησα γιατί γράφουν 2 χρόνια εγγύηση σε όλα τα acer ενώ σε όλα τα άλλα καταστήματα λένε για 1χρόνο μου λέει ο πωλητής ότι πλέον είναι υποχρεωμένοι σε όλες τις χώρες τις ΕΕ να παρέχουν 2 χρόνια εγγύηση και γι΄αυτό το γράφουν. Αλλά χθες που πήρα να ρωτήσω στο 801ΧΧΧΧΧΧ της acer μου μίλησε μία που ίσα που καταφέραμε να μιλήσουμε έτσι που τα μιλούσε τα ελληνικά ότι ένας χρόνος είναι η εγγύηση

Η απαντιση της acer μετα απο mail που τους εστηλα με την αποδειξη αγωρας σκαναρισμενη ηταν :

"Το προιον σας βρησκετε σε εγκιηση"

Το laptop αγωραστικε τελη του 2004...........

Τωρα μεσα στην εβδομαδα αυτη θα το παω στην MDI να δουμε τη θα γινει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.