BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 κορμια εδω και λιγο καιρο το Μouse εχει τρελαθει ριχτε μια ματια στις συσκευες , λιγο κολαστηριο φαση βλεπω μερικες τις ξηλωσα αλλα τις ξαναβαζει μονο του
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 27, 2006 #2 Φεβρουάριος 27, 2006 Δεν με λές...Με ποιους οδηγούς παίζεις?Widicom or Windows?
BeetleJuice Φεβρουάριος 27, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 27, 2006 Μαστορι δεν σε καταλαβα τι μου λεςγια βοηθα λιγοτο cd εβαλα της logitech αλλα τα εκανε λιγο σαλαταστην αρχη κολαγε που του ελεγα οτι εχω και Mouse +keyboardτελικα εγκατεστησα το cd επιλεγοντας ή μονο Mouse ή Μονο keybordαλλα τοσες συκευες τι τις θελει?και το εκτελεσιμο στο background που λεγεται "setpoint.exe" κολαει πολυ συχνα ακομα και σε μερικα shutdownτι διαολο , μαγνητη εχω και τραβαω ολες τις αηδιες?
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 27, 2006 #4 Φεβρουάριος 27, 2006 Ποιά έκδοση είναι το Cd? Εμένα είναι η 2.46c Βασικά όταν κάνεις την εγκατάσταση σου λέει αν θέλεις να χρησημοποιησεις την λύση της Logitech... Εσύ τι επιλέγεις? 19 συσκευές έχει εμένα εκεί Στην αρχή είχα το γαμάτο...conflict μεταξύ forcware και setpoint Λύση: Format c:
BeetleJuice Φεβρουάριος 27, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 27, 2006 τι ειναι το forceware?και μενα κανει κατι κοληματα που και που και δεν δουλευειιδια βερζιον ειναι τα cd μας
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 28, 2006 #6 Φεβρουάριος 28, 2006 Όλο εκπλήξεις μου είσαι....Oi Forcewrare της nVidia ρα.....Και εμένα μου είχε κολήματα που ο μόνο τρόπος να τα λύσεις είναιΚατα την εγκατάσταση να επιλέξεις την λύση των winows για το bluetooth...ή φορματ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.