Jpp Φεβρουάριος 27, 2006 #22 Φεβρουάριος 27, 2006 δε νομιζω οτι μονο τα ms κανουν τη διαφορα. ενα μονιτορ το οποιο κανει 300ευρω οσο latency και να χει θα χει προβληματακια.
DarkSaga Φεβρουάριος 27, 2006 #23 Φεβρουάριος 27, 2006 εγώ το λέω επειδή στην πρώτη σελίδα αυτό έθεσαν ως κριτήριο...Anyway περι ορέξεως κολοκύθόπιταπολλά ΄μοντέλλα είναι καλά σε όλες τις διαγωνίους πλέον πας σε μεγάλο μαγαζί τα βλέπειςόλα να παίζουν και παίρνεις το άνθρωπο σου και λες :"Θάλεια μου θέλω Pitsos και τα λεφτά κασέρι...."
jara Φεβρουάριος 27, 2006 Author #24 Φεβρουάριος 27, 2006 Λοιπόν σήμερα το πρωί πήγα στο πλαίσιο τον εξαρχείων και πήρα την lg 1980q 480 euro σε 6 άτοκες δόσεις. Μετά από πολύ κουβάλημα, στρίμωγμα σε trolley και ταξίδι εξάρχεια-καλλιθέα, καλλιθέα-φιλοθέη ανταμείφθηκε ο κόπος μου. Πράγματι είναι πολύ όμορφη από κοντά! Λοιπόν λέω να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου... Μου φάνηκε καλαίσθητη,στιβαρή και πως δεν ήταν "πλαστικουρα" όταν την τοποθέτησα στο γραφείο. Την συνέδεσα δυστυχώς με vga καλώδιο γιατί η παλιά κάρτα που έχω προς το παρών δεν έχει dvi. Μου έκαναν εντύπωση τα υπερευαίσθητα κουμπιά αφής τις!Τελικά την ρύθμισα από το πρόγραμμα τις lg και μου φαίνεται καλή η εικόνα. Παρατηρώντας την δεν βλέπω διαφορες από την μέτρια crt που είχα. Πάντως μου φαίνεται φωτεινή και με ψιλό ενοχλούν τα ματια μου όπως όταν κοιτάς μια λάμπα...Μπορεί να φτάει που δεν έχω άλλο φως κοντά η δεν έχω ρύθμιση κάτι σωστά. Το γραφείο μου έγινε ανθρώπινο και επιτέλους έχω σωστή απόσταση από την οθόνη. Η διαφορα τον 2 ιντσών από την προηγουμενη μετράει!Επίσης παρόλο που δουλεύω πλέον σε native ανάλυση που δεν έχω συνηθίσει(δούλευα σε 1024x768) βλέπω καλά και δεν μου φαίνονται μικρά τα γράμματα. Καλά όταν δοκιμάσετε το pivot θα πάθετε πλακα!!!:038: Τρελή φάση!είναι σαν να έχεις tablet pc! Λοιπόν πολύ ασυνάρτητο μπλαμπλά έχω γράψει και ήρθε η ώρα να δείτε την αλήθεια! ΠΡΙΝ: ΜΕΤΑ: ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΚΟΥΤΟ:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.