xaxa1982 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2006 Όπως καταλαβαίνετε,θέλω να ρυθμίσω το Thunderbird,έτσι ώστε να παίρνω τα e-mail μου εκεί.Οι λογαριασμοί που θέλω να έχω είναι ένας στο Hotmail,ένας στο Yahoo και ένας στο Gmail.Κάποιος μου είπε να χρησιμοποιήσω IMAP και όχι POP3,για να μη μεταφέρονται τα e-mail στον υπολογιστή και σβήνονται από το λογαριασμό μου.Αυτό με βολεύει,γιατί δεν βλέπω μόνο από έναν υπολογιστή τα e-mail.Πώς μπορώ να το ρυθμίσω?Βοηθήστε ρε παιδιά,γιατί βαρέθηκα να μπαίνω σε ένα σωρό site για να ελέγχω τι μου έρχεται...Ευχαριστώ!!!
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 26, 2006 #2 Φεβρουάριος 26, 2006 Αυτό περί IMAP και POP3 δεν ισχύει... Έτσι κι αλλιώς μπορείς να ορίσεις απο το thunderbird να λαμβάνει μεν τα mails αλλά να αφήνει και αντίγραφα στο server για όσες μέρες του πεις. Η ρύθμιση είναι απλή. Συγκεκριμένα για το thunderbird: 1. Tools\Account settings>Add Account 2. {E-mail account}>next 3. Στο πεδίο "name" γράφεις το όνομά σου όπως αυτό θες να εμφανίζεται σε όποιον λαμβάνει mail σου. Απο κάτω γράφεις τη διέυθυνση σου. >next 4. Ανάλογα με τoν τύπο του incoming server που προσφέρει ο παροχέας σου επιλέγεις IMAP ή POP3 (συνήθως POP3). Απο κάτω γράφεις τη διεύθυνση του incoming server σου, πχ για μένα pop.freemail.gr. >next 5. Δίνεις το username σου, συνήθως αυτό που προηγείται απο το @. >next 6. Έπειτα, δίνεις ένα όνομα στο account σου, κατά βούληση. >next και ξανά next. Έπειτα μπορείς να ρυθμίσεις διάφορα ακόμα αλλά πιστεύω πως θα τα βρεις μόνος σου...
wrong method Φεβρουάριος 26, 2006 #3 Φεβρουάριος 26, 2006 Δυστυχώς αυτό που ζητάς δεν γίνεται (τουλάχιστο με το hotmail)http://www.mozilla.org/support/thunderbird/faqΔεν ξέρω για το gmail (μάλλον ισχύουν τα ίδια)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.