Jump to content

Φτηνο PSU

kallileo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χρειαζομαι ενα φτηνο τροφοδοτικο για το δευτερο PC, που ειναι ενας Sepron@2600Ghz με 9800προ. Το πολυ καμια 30αρια ευρω. Με βασικο χαρακτηριστικο να μην μας παιρνει τα αυτια.

Παρακαλω να οποιος εχει να προτινει κατι...............ας μιλησει.

Πολύ φθηνά αλλά και καλά / όχι φθηνιάρικα έως πολύ καλά είναι τα JJ (καμία σχέση με τα ''του κιλού'' που κυκλοφορούν).

Το 300αρι πχ θα σου έρθει καμιά 10αρια .

Αρχική απάντηση από ΝTG

και που τα βρισκουμε αυτα???

Απο τον "γνωστο" της γειτονιας????:)

Και από εκεί...

Μπα q-tec μακρια, εχω δοκιμασει αυτα τα JJ και ειναι οντως παρα πολυ καλα.Η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις.

JJ εχει και ο αδερφος μου.Μια χαρα τροφοδοτικο για νορμαλ συστηματα.

Qtec οσο πιο μακρια γινεται...

Αρχική απάντηση από gfa3

Σωστα αλλα στειλε ενα πμ στον spc απο οτι ειδα ειπε αλλες τιμες.Να διαβαζουμε τα ποστ ;)

Σωστο και αυτο.

Πολύ εύκολα θα βρεις κάτι καλό φτηνό και ήσυχο αρκεί να το ξεχωρίσεις από το φτηνιάρικο

Πχ μια πρόταση του πλαισίου που δεν είναι και το καταλληλότερο μέρος για να βρεις το φτηνότερο δυνατό σε αυτόν τον τομέα

Ένα αξιόλογο τροφοδωτικακι

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=916&Nav_Section_Id=916&Catalog_Id=1&Product_Id=256719&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Από την δική μου εμπειρία , JJ είναι μάπα

Είχα ένα 400άρι στου μικρού το pc , και αν το έβγαζες από το ρεύμα το pc , ήθελε καμμιά 30~60 λεπτά να πατάς το power on μπας και πάρει μπρος

Αρχική απάντηση από kaynd

Πολύ εύκολα θα βρεις κάτι καλό φτηνό και ήσυχο αρκεί να το ξεχωρίσεις από το φτηνιάρικο

Πχ μια πρόταση του πλαισίου που δεν είναι και το καταλληλότερο μέρος για να βρεις το φτηνότερο δυνατό σε αυτόν τον τομέα

Ένα αξιόλογο τροφοδωτικακι

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=916&Nav_Section_Id=916&Catalog_Id=1&Product_Id=256719&Merchant_Id=1&sts_cid=3

;) That's it! Πολύ καλό για τα λεφτά του και αθόρυβο, όσο αθόρυβα γενικώς είναι τα Chieftec. Τώρα δε νομίζω να σε πειράζει που κάνει 36 και όχι 30... :tomato:

Συμφωνω και εγω για Chieftec!Πολυ καλα , αθορυβα και αρκετα φτηνα!

Μην το σκεφτεσαι καθολου, το πηρε ενα φιλαρακι μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος!

Με τετοιο επεξεργαστη και τετοια καρτα γραφικων δεν νομιζω να ασε καλυψει καποιο με λιγοτερα απο 420W. Δεν νομιζω να εχεις προβλημα να δωσεις γυρω στα 40-50 ευρω. Παντως ριξε μια ματια στο www.plaisio.gr. Σιγουρα θα σε καλυψουν τα προιοντα που εχει

Αρχική απάντηση από hayabusa

Με τετοιο επεξεργαστη και τετοια καρτα γραφικων δεν νομιζω να ασε καλυψει καποιο με λιγοτερα απο 420W. Δεν νομιζω να εχεις προβλημα να δωσεις γυρω στα 40-50 ευρω. Παντως ριξε μια ματια στο www.plaisio.gr. Σιγουρα θα σε καλυψουν τα προιοντα που εχει

Μια χαρά τον καλύπτει ένα 350αράκι... ;)

Αρχική απάντηση από hayabusa

Aν το τροφοδοτικο ειναι καλο ,τον καλυπτουν και 300w. Στο συστημα μου εχω ενα chieftec 360 + 2δισκους + audigy+ tv tuner + 2 Dvd-rw + 4-5 Fans + Gatewatch και ποτε δεν ειχα προβλημα.

Μπορει και να εχεις δικιο. Εγω παντως κρινωντας απο το δικο μου μηχανημα που εχει και λιγοτερα καλουδια απο το δικο σου εχω βγαλει το συμπερασμα οτι το 350αρι τροφοδοτικο μου ειναι το επομενο πραγμα που θα αλλαχθει στις επομενες μερες. Και ειναι και γνωστου κατασκευαστη(ΤAGAN). Aν ειναι οπως λες ομως πολυ καλο τοτε μαλλον θα τον καλυψει

Δες το παρακάτω link και θα καταλάβεις. Ίσως λέει λίγα οπότε βάλε κανένα 10-20% παραπάνω αλλά και πάλι θα δεις πως στις περισσότερες περιπτώσεις φτάνει... ;)

http://www.extreme.outervision.com/index.jsp

Δες επίσης και το http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23637&highlight=Watt+%F4%F1%FE%F4%E5.

Για ένα μεσαίο PC μια χαρά φτάνει... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.