xylokastro Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2006 τι θα λεγατε για ενα νεο section , οπου εκει να διαμαρτυρομαστε για διαφορα προβληματα που αντιμετωπιζουμε στις online αγορες , στον Ποτε κλπ?(κατι σαν αυτο που εχει το techteam.gr....αν κρινουν οι admins οτι δεν χρειαζεται τετοιο section , black hole this interview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Mε τα προβληματα που διαβαζουμε ολοενα και πιο συχνα το σκεφτομουν και εγω.Οχι σαν section διαμαρτυριας ομως,αλλα σαν ενα store section με σχολια για καθε μαγαζι ξεχωριστα (καθε ενα καταστημα εχει το δικο του thread που ολων τα προβληματα/εντυπωσεις γραφονται μονο εκει).Σαν αυτο που εχει το dpgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Φεβρουάριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 ναι συμφωνω και εγω...θα ειναι πολυ βολικό για όλους μας!!!ετσι θα μπορούμε να εχουμε μια πιο αντικειμενικη αποψη για ενα μαγαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Πολυ καλο ακουγεται αυτο .Θα μας βοηθουσε ολους να ειμαστε περισοτερο ενημερωμενοι για την κατασταση που επικρατει στα τα μαγαζια ή μεταφορικες (βπ. ACS) που χρησημοποιουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Φεβρουάριος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Εγώ πάλι πιστευω ότι κάτι τέτοιο, μόνο να στιγματίσει μερικά μαγαζιά λόγω ενός ατυχους παραδείγματος ας πούμε θα μπορούσε.Για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο σωστά θα έπρεπε όλοι μας όποτε αγοράζουμε κάτι από κάποιο μαγαζί να μπαινουμε και να γράφουμε τις εντυπώσεις μας. Καλές και κακές.Όχι μόνο όταν έχουμε κάποιο παράπονο. Δεν νομίζω ότι είναι όλοι διατεθειμένοι να γράφουν ...Πήγα στον Χ μαγαζή και αγόρασα ένα flashdisk και με εξυπηρέτησαν τέλεια!Αντιθέτως για κάποιο παράπονο πολλοί θα χαρούν να μπουν και να γραψουν 5 κακές κουβέντες. Που στην τελική τις μισές φορές που παίχτηκε κάτι τέτοιο εδω μέσα...ο παραπονούμενος έλεγε μόνο τη δική του πλευρά με αποτέλεσμα να γινόμαστε λαϊκό δικαστήριο...τρίχες κατσαρές δηλαδή.Δεν ξέρω...δεν μου ακούγεται και πολύ σωστό ή συνετό κάτι τέτοιο...Θα ήθελα να ακούσω μια "επίσημη" άποψη πάνω στο όλο θέμα όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 εγώ προσωπικά θέλω SEXion να κλαψουρίζω να διαμαρτύρομαι και να οδυρομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 θα μαρεσε πολυ κατι τετοιο κυριως για δωσει και την ευκαιρια και στους εκπροσωπους των εκαστοτε καταστηματων να εκφρασουν και την δικη τους αποψη....(για να μην εχουμε παρατραγουδα σαν κιαυτα που σωστα αναφερει ο DarkCount)επισης θα μπορουσαν να καταγραφονται ΚΑΙ οι θετικες εμπειριες απο τα διαφορα καταστηματα(πχ σε θεματα RMA, ενημερωσης, εξυπηρετησης κτλ...)νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλο εργαλειο στα χερια των καταναλωτων-λαμπιτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Νομιζω οτι οι θετικη αντιμετωπιση σε ενα μαγαζι ειναι κατι που πρεπει να υπαρχει στανταρ.Οποτε ποιος ο λογος να το αναφερουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από aggelopas [Σήμερα, στις 23:34] Νομιζω οτι οι θετικη αντιμετωπιση σε ενα μαγαζι ειναι κατι που πρεπει να υπαρχει στανταρ.Οποτε ποιος ο λογος να το αναφερουμε? μα για να δεις ποιοι το εχουν και ποιοι οχι...και επειδη εχουμε την δυνατοτητα πλεον να αγοραζουμε και απο καταστηματα εκτος Ελλαδιστανκαλο θα ηταν να ειχαμε μια βαση δεδομενων απο εμπειριες χρηστωνγια να ξερουμε ποιοι αξιζουν τα ευρω μας και ποιοι οχι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 26, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 καμια απαντηση απο gm Plz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 26, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 01:20] καμια απαντηση απο gm Plz? GM? εη εδω δεν ειναι LineAge φιλοC.......νιωCCCCCe ναουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 27, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 Mηπως δεν πατησε καλα το "Ρ" και πηγαινε για pgm ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.