firefox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2006 έχω βολευτεί αρκετά με την συγκεκριμένη τσάντα. δεν είναι για laptop απλά για μερικά έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα. αυτό που με έχει βολέψει πολύ είναι οι 2 θήκες που έχει στα δεξιά όπου και μπορεις να βάλεις κινητά. και αυτό είναι το feature που ψάχνω. 2 θήκες μπροστά για να μπαίνουν κινητά. τώρα, έχω ψάξει πλαίσιο και στουρνάρη γενικότερα αλλα τέτοιο setup δεν βρήκα. όλες έχουν μια θήκη και κατά πολλές την έχουν μέσα την θήκη. γνωρίζει κανένας από που μπορώ να βρω τέτοια τσάντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyNet Φεβρουάριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 στη Media Markt ειδα κατι τετοιο αλλα με μια θηκη ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris12 Φεβρουάριος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 Εγώ έχω αγοράσει πριν δύο μήνες μια BODYGLOVE από το πλαίσιο αλλά έχει μία θήκη στα πλάγια για κινητό (που χωραέι βέβαια δύο κινητά). Όμως ποτε δε θα έβαζα εκεί το κινητό μου γιατί σίγουρα θα ήταν στόχος για κλοπή. Η τσάντα έκανε γύρω στα 40 ευρώ.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Φεβρουάριος 27, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 αυτή η bodyglove που λες: έχει μια θήκη μεν αλλα είναι χωρισμένη σε 2 τμήματα η μια θήκη η οποια ούτος η άλλος χωράει 2 κινητά και έρχονται το ένα με το άλλο σε επαφή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris12 Φεβρουάριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από firefox [Χθες, στις 12:32] αυτή η bodyglove που λες: έχει μια θήκη μεν αλλα είναι χωρισμένη σε 2 τμήματα η μια θήκη η οποια ούτος η άλλος χωράει 2 κινητά και έρχονται το ένα με το άλλο σε επαφή? Ναι ερχονται σε επαφή. Επίσης είναι αρκετά μεγάλη. Μπορει να χρησιμεύσει και ως αμυντικό όπλο για έφοδο σε λεωφορείο σε ώρα αιχμής.:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.