Jump to content

423 socket plz Δωστε καμια ιδεα

BeetleJuice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια εχω μια μητρικη asus P4T που παιρνει το σοκετ 423 μεχρι 2 γιγα και μνημες ραμμπας

σκεφτηκα να την πεταξω στα σκουπιδια αφου ουτε για πουλημα δεν εχει ζητηση πουθενα

εψαξα λιγο σε ιντερνετ και ebay και βρικα σχεδον τσαμπα και ραμμπας και επεξεργαστη καθοτι αυτα και τα 2 στην ελλαδα η δεν υπαρχουν ή καποιοι τα πουλανε για χρυσαφι

στο εκωτερικο ειναι τσαμπα παντως

ελεγα απο δω μεσα μηπως παρω καμια ιδεα

-αν καποιος εχει καποιο τετοιο συστημα μηπως θα γινοταν να δοκιμασουμε την μητρικη

-αν καποιος την θελει

-αν πουλαει καποιος καποιο εξαρτημα

γενικα καμια προταση κατι

δεν ιξερα που νατο βαλω το thread...

ευχαριστω

Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό σύστημα βασισμένο σε socket 423 παροπλισμένο εδώ και καιρό λόγω καμμένης μητρικής. Όπου έψαξα δε βρήκα να την αντικαταστήσω οπότε έχω μείνει χωρίς κατεβαστήρι. Αν δε σε ενδιαφέρει να ψάξεις για εξαρτήματα μπορείς να μου την πουλήσεις να μη πάει και χαμένη.

εχω ενα τετιο σιστιματακι με εναν 1,9.......

μνημες μαλλον σαν αυτες που λες....

εγω παντος ψαχνο 2χ128 rdram για μια απο τα προτα σοκετ 478 και βρικα καπιες στα 70 ευρο τα 2χ128 αν ειναι δυνατον

http://search.ebay.co.uk/rambus_W0QQfromZR8QQfrtsZ0QQfsooZ1QQfsopZ1

που βρηκες ρε σ Κωστη φτηνη rambus???

ο 423 ειναι πολυ χειροτερος και απο τον σημερινο celeron D

Σε καταλαβαινω οτι βλεπεις hardware και σκεφτεσαι συστημα...αλλα δυστυχως μερικες φορες πρεπει απλα να το αφηνεις...να το ξεχνας.Δες αν μπορεις να την πουλησεις σε καποιο ατομο που εχει τα υπολοιπα σε λογικη τιμη.

ρε μαστορι , φτηνα ειναι εκτος και αν εκανα λαθος...

πριν λιγο τα κοιτουσα

εστειλα πμ στο παλικαρι , ταχει ολα , μονο μητρικη του εχει καει

αμαρτια να την φανε τα σκουπιδια

πριν απο 2-3 ωρες ηταν ηδη στη σακουλα

θα την δωσω πολυ φτηνα

γμτ εχω και 2 μητρικες P3 και δεν ξερω τι εχουν παθει

ολα δουλευουν εκτος απο το οτι δεν δειχνει εικονα

και φλασαρισμα και απολα

τπτ , δεν ακουνε

παλι αμαρτια να πανε σκουπιδια αλλα δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.