amgamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2006 εχω την τελευταια εκδοση...αλλα εχω μια απορια!πως κανω add μια port?για παραδειγμα του γαιδουριου!την εχω κανει στο ρουτερ αλλα στο za δν εχει πουθενα καποια ρυθμιση κ μου την κλεινειστο norton06(κακη ωρα να χει το παλιο μ@****σμενο)παταγα add κ εβαζα 10334 για παραδειγμα.ΤΩΡΑ?τα φωτα σας για αλλη μια φορα.
RagSoul Φεβρουάριος 25, 2006 #2 Φεβρουάριος 25, 2006 μολις ανοιξεις το προγραμμα εχει κατω μια εντολη (δεν θυμαμαι πως λεγεται). Μολις την κανεις τικ την επομενη φορα δεν θα σε ρωτησει...
amgamer Φεβρουάριος 25, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 25, 2006 loooool!!! δν εννοω τις ειδοποιησεις π βγαζει σε κτ καινουργιο, αλλα για το πως θα ανοιξω τις πορτες που θελω να ειναι ελευθερες..καταλαβες?
RagSoul Φεβρουάριος 25, 2006 #5 Φεβρουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 21:25] loooool!!! δν εννοω τις ειδοποιησεις π βγαζει σε κτ καινουργιο, αλλα για το πως θα ανοιξω τις πορτες που θελω να ειναι ελευθερες..καταλαβες? παω πασο! Αυτο δεν το χω ψαξει ακομα...
dioptra999 Φεβρουάριος 26, 2006 #6 Φεβρουάριος 26, 2006 firewall->internet security->high/medium security->allow UDP/TCP incoming ports ->allow UDP/TCP outgoing ports
amgamer Φεβρουάριος 26, 2006 Author #7 Φεβρουάριος 26, 2006 εβαλα το pro κ εκανα αυτα π λετε κ ολα ΟΚ. ειναι Trial ομως... κ εχει κ antispyware,ενω εγω εχω το ad-aware.να το κανω disable? σαν firewall δν ειναι βαρυ ετσι??? δν θα καθυστερει την ταχυτητα σημαντικα....ε?
blkik Φεβρουάριος 26, 2006 #8 Φεβρουάριος 26, 2006 Και γω τη suite έχω(το trial δεν είναι προβλημα) και έχω disable και το anti spam και το antispyware και το antivirus. Χρησιμοποιω άλλες εφαρμογές για αυτην την δουλεια.Τωρα θα μου πέιτε γιατι κατεβασα το Suite :...:οχι δεν είναι βαρυ τουλάχιστον τόσο όσο ή αντιστοιχη σουίτα του Norton
jpavly Φεβρουάριος 26, 2006 #9 Φεβρουάριος 26, 2006 Πας στο Program Control και κάνεις Add το πρόγραμμα που θέλεις και τα κάνεις όλα Allow.
τακης Φεβρουάριος 26, 2006 #10 Φεβρουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 11:44] εβαλα το pro κ εκανα αυτα π λετε κ ολα ΟΚ. ειναι Trial ομως... κ εχει κ antispyware,ενω εγω εχω το ad-aware.να το κανω disable? σαν firewall δν ειναι βαρυ ετσι??? δν θα καθυστερει την ταχυτητα σημαντικα....ε? το antispyware κανει δουλειτσα,θα σου προτεινα να το εχεις enable,δεν εχει προβλημα με το ad-aware,οσο για το "βαρος" δεν ειναι ουτε το ελαφρυτερο αλλα ουτε και το βαρυτερο.Το Ζ.Α η θα εχει φιλους η θα εχει εχθρους,οι γνωμες διυστανται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.