Jump to content

Πρόβλημα στον αρχαίο μου.. :P

HellhammeR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω έναν παλιό υπολογιστή (αρχαίο θα έλεγα:p ) και έχω ένα περιέργο πρόβλημα.

Ανοίγω κανονικά το PC, φτάνει μέχρι το loading των Windows και απο εκεί και ύστερα, χάνεται τελείως η εικόνα (είναι σαν να έχω σβήσει το PC). Μερικές φορές άμα βγάλω και ξαναβάλω την καρτα γραφικών μου ανοίγει κανονικά (βλέπω που μπαίνει μέσα στα Windows). Καμία φορά ενώ έχει ανοίξει κανονικά τρέχω καποίο πρόγραμμα και σβήνει κατευθείαν η εικόνα, ενώ το PC απο κάτω δουλέυει κανονικά.

Έβαλα καινούργιο σκληρό(ο παλιός είχε χαλάσει) αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Δοκίμασα και μέ ένα DIMMaki σε όλες τις θέσεις των DIMM's όπως επίσης κατέβασα και τις ταχύτητες τους, αλλά και πάλι δεν έγινε τπτ.

AMD Sempron 3000+

Asus A7N8X-X

MSI 4200Ti 128MB

Kingston 512MB PC3200 (400Mhz)

350W ανώνυμο

Samsung 15'' CRT

HDD Hitachi 80GB

Το πρόβλημα έχει προκύψει πρόσφατα, όταν άρχισε να τα παίζει ο σκληρός και να χάνονται sectors. (αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό διότι έχω πάρει new σκληρό).:X: :X: :rip::nerd: :banging:

Πρωτα απο ολα αυτο το μηχανημα δεν λεγεται παλιο.(εγω τι να πω δηλαδη;).Σοβαρα α δοκιμασε να αλλξεις την καρτα γραφικων σου με καποια αλλη για λιγο και πες μας αποτελεσματα. Εμενα μου μυριζει να ειναι καμμενη η κατι τετοιο τελος παντων

Mπα.Εγω νομιζω οτι ειναι φως-φαναρι πως εχει προβλημα η καρτα. Παντως οταν και αν την αλλαξεις πες μας τα αποτελεσματα για να μας λυθει η απορια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.