Grisos Φεβρουάριος 28, 2006 #21 Φεβρουάριος 28, 2006 @ totally_wired:Πήγαινε μια βόλτα και από το www.my-shop.gr!! 'Εχει πολύ καλύτερες τιμές! Γενικά για να βλέπετε τι παίζει www.skroutz.gr και στην αναζήτηση 7800GS!Έτσι ενημερωτικά...
Sol Φεβρουάριος 28, 2006 #22 Φεβρουάριος 28, 2006 "The retail cards currently available rarely change the specification of the reference board created by Nvidia, therefore its no guarantee youll achieve higher overclocking headroom with a factory overclocked card compared to that of a standard reference card overclocked by yourself.... Take the 7800 GTs as an example. Most of the factory overclocked boards available took the core up from 400 MHz to 450 MHz, and the memory from 1GHz to around 1.1GHz. This is easily achievable by 99.9% of all 7800GTs out there." (http://www.pureoverclock.com/article29.html 4η παράγραφος) Δε νομίζω να στέλνουν διαλεγμένους πυρήνες (Nvidia μιλάμε) στους κατασκευαστές boards, μπορεί όμως οι ίδιοι να τεστάρουν τις κάρτες και όσες καταφέρνουν να φτάσουν μια Χ συχνότητα παραπάνω χωρίς προβλήματα να τις πλασάρουν ως extreme, super-douper... H μνήμες λογικά θα τερματίζουν πάνω κάτω στην ίδια συχνότητα (1400+). 35 ευρώ πιο ακριβή είναι (στο οverclockers, αφού έχεις πιστωτικό), δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά, πάρε την extreme. Φθηνότερα βέβαια είδα κι εγώ οτι έρχεται από Ελλάδα π.χ 340 ευρώ
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 Author #23 Μάρτιος 1, 2006 σε αυτο που λες εχεις απολιτο δικιο.....αλλα θελο να ειναι η καλητερι λυση που μπορω να διαλεξω.... να μην ψαξω και πολυ για Ο/C.......καλητερα απο μαμα και τεσταρισμενι παρα να παθει κατι στα χερια μου...το μονο κακο με αυτες τις 7800 gs ειναι η κολο ψυκτρα τους...... να δουμε ποτε θα βγει καμια πιο σοβαρη......
totally_wired Μάρτιος 1, 2006 #24 Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Grisos @ totally_wired:Πήγαινε μια βόλτα και από το www.my-shop.gr!! 'Εχει πολύ καλύτερες τιμές! Γενικά για να βλέπετε τι παίζει www.skroutz.gr και στην αναζήτηση 7800GS!Έτσι ενημερωτικά... Εγώ μίλησα με τον εισαγωγέα και μου είπε που έχουν πάει οι κάρτες και πόσες έχει... Έχει διαφορά να ξέρεις ότι ο τάδε έχει την κάρτα στο μαγαζί (σαν stock), δηλαδή πάω και την αγοράζω και διαφορά να την παραγγήλεις και να στην φέρει. Κανένα e-shop δεν έχει άμεσα διαθέσημο ότι γράφει με έλαχιστες εξαιρέσεις. Όσο για την τιμή είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής που δίδει ο εισαγωγέας καθορίζοντας ένα ποσοστό για το κέρδος του μεταπωλητή. Ο καθένας όμως καθορίζει και πίεζει το κέρδος του. Τώρα όσο αφορά στο skroutz.gr ευχαριστώ για την πληροφορία
Prof_Chaos Μάρτιος 1, 2006 #25 Μάρτιος 1, 2006 Αγαπητέ φίλε θα με κάνεις ανορθόγραφο εντελώς...Ενας χαμός γίνεται με τις λέξεις..
darkCount Μάρτιος 1, 2006 #26 Μάρτιος 1, 2006 Δεν φτάνει που μαθαίνεις και Γραμμική Β' τζάμπα παραπονιέσαι κιόλας φίλε μου???
tristeno1416003162 Μάρτιος 1, 2006 #27 Μάρτιος 1, 2006 Όσα μηνύματα είναι ανορθόγραφα να διαγράφονται μόλις γίνουν αντιληπτά από τον διαχειριστή. Επιπλέον κόπος βέβαια (μέχρι να μπει αυτόματος έλεγχος) αλλά από ότι διαπιστώνω μόνο έτσι θα βάλουμε μυαλό και θα μάθουμε ορθογραφία.
darkCount Μάρτιος 1, 2006 #28 Μάρτιος 1, 2006 Δεν ειναι το θέμα της ορθογραφίας. Καταλαβαίνω και κατανοώ ότι υπάρχει πρόβλημα δυσλεξίας. Αυτό που μου τη δίνει είναι η αδιαφορία όμως εφόσον υπάρχουν λύσεις τύπου Word ας πούμε που έχουν όρθογράφο.Στεγνή αδιαφορία είναι για να μην πω περισσοτερα....Και να φανταστείς ότι δεν είμαι τύπος που κολλάει σε τέτοια θέματα...αλλα τα εν λόγω ποστς είναι το κάτι άλλο...με την καμία δεν διαβάζονται. Εεεε βάλε ότι πετάγεται και σε όποιο θέμα βρει μπροστά του είτε ξέρει να πει κάτι είτε όχι...έδεσε το γλυκό.No offence man.... αλλα νιώθω ότι έπρεπε να τα πω αυτά. Δεν είναι τίποτα περισσοτερο από την πραγματικότητα και ούτε έχω κάτι μαζί σου. Απο πού κι ως που άλλωστε...
totally_wired Μάρτιος 1, 2006 #29 Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount Δεν ειναι το θέμα της ορθογραφίας. Καταλαβαίνω και κατανοώ ότι υπάρχει πρόβλημα δυσλεξίας. Αυτό που μου τη δίνει είναι η αδιαφορία όμως εφόσον υπάρχουν λύσεις τύπου Word ας πούμε που έχουν όρθογράφο.Στεγνή αδιαφορία είναι για να μην πω περισσοτερα....Και να φανταστείς ότι δεν είμαι τύπος που κολλάει σε τέτοια θέματα...αλλα τα εν λόγω ποστς είναι το κάτι άλλο...με την καμία δεν διαβάζονται. Εεεε βάλε ότι πετάγεται και σε όποιο θέμα βρει μπροστά του είτε ξέρει να πει κάτι είτε όχι...έδεσε το γλυκό.No offence man.... αλλα νιώθω ότι έπρεπε να τα πω αυτά. Δεν είναι τίποτα περισσοτερο από την πραγματικότητα και ούτε έχω κάτι μαζί σου. Απο πού κι ως που άλλωστε... Πιστεύω πως πρέπει να είναι ο μοναδικός χρήστης που πρέπει να έχει το δικάιωμα να γράφει greeklish
spc Μάρτιος 1, 2006 #30 Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired Πιστεύω πως πρέπει να είναι ο μοναδικός χρήστης που πρέπει να έχει το δικάιωμα να γράφει greeklish Η απάντησή σ(μ)ου:Αρχική απάντηση από darkCount Αυτό που μου τη δίνει είναι η αδιαφορία όμως εφόσον υπάρχουν λύσεις τύπου Word ας πούμε που έχουν όρθογράφο.Στεγνή αδιαφορία είναι για να μην πω περισσοτερα....
RootX Μάρτιος 1, 2006 #31 Μάρτιος 1, 2006 Κατανοώ και συμπάσχω, αλλά δεν νομίζω ότι είναι λύση η διαγραφή των καταχωρήσεων. Από σεβασμό και μόνο στους ανθρώπους που συμμετέχουν στο site, θα περίμενα να είχε κάνει τον κόπο ο alex να εγκαταστήσει έναν ορθογράφο, link και για freeware.Το μόνο που απομένει είναι να εξετάσουμε την λύση του αυτόματου ελέγχου.Στο σημείο αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω άπαντες να μην συνεχίσουν την συζήτηση όσο αφορά τα γραπτά του συγκεκριμένου χρήστη, διότι δεν θα βγάλει πουθενά και θα καταλήξει σε flaming.
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 Author #32 Μάρτιος 1, 2006 παιδες ακομα και word να βαλω δεν θα ξερω πια ειναι η σωστη λεξη.......ανν σας ενοχλη τοσο μπορω και να μην ποσταρο τιποτα.....thanks again για την κατανοηση.....καλη συνεχεια και ελπιζω να μην διοξετε και αλους επιδη εχουν προβλημα γραφης η οτιδιποτε αλλο
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 Author #33 Μάρτιος 1, 2006 επισης οπιος θελει να μηλαμε η θελει την βοηθεια μου μπορει να με κανει add στο msndjalex_gr@hotmail.com
RootX Μάρτιος 1, 2006 #34 Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grthanks again για την κατανοηση.....καλη συνεχεια και ελπιζω να μην διοξετε και αλους επιδη εχουν προβλημα γραφης η οτιδιποτε αλλο Διόρθωση, επιλέγοντας την πρώτη λέξη σε κάθε περίπτωση, από τον ορθογραφικό έλεγχο: καλή συνέχεια και ελπίζω να μην διώξετε και άλλους επειδή έχουν πρόβλημα γραφής η οτιδήποτε άλλοΠίστεψέ με, κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα έκανα αυτό το post, αλλά πέρα από την άρνησή σου να χρησιμοποιήσεις ορθογράφο, είσαι και προκλητικός προσπαθώντας να μεταβιβάσεις σε εμάς την ευθύνη της αποχώρησής σου.Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, αν έκανες εσύ την προσπάθεια(ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το βέλτιστο) να είσαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα είχε να σου προσάψει οτιδήποτε.
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 Author #35 Μάρτιος 1, 2006 Οκ rootx Ξεκινάμε από εδώ και πέρα. Ελπίζω επιτελούς κάποιος να στείλει καμιά απάντηση επί του θέματος .
totally_wired Μάρτιος 1, 2006 #36 Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Οκ rootx Ξεκινάμε από εδώ και πέρα. Ελπίζω επιτελούς κάποιος να στείλει καμιά απάντηση επί του θέματος . Ξέρεις, η προσπάθεια είναι το μεγαλύτερο στοίχημα... Και εγώ έκανα και κάνω λάθη και έχω βελτιωθεί ως ένα σημείο. Επειδή είσαι ακόμα μικρός, στους χώρους εργασίας δεν περνάνε αυτά. Γι' αυτό προσπάθησε λίγο και εσύ. Να ξέρεις ότι δεν 'στη λέμε' (πιστεύω σχεδόν όλοι μας).
Prof_Chaos Μάρτιος 1, 2006 #37 Μάρτιος 1, 2006 Δεν το είπα για να αρχίσω σειρά ανιδράσεων απλά δεν πρόκειτε για μικρολαθάκια αλλά για ολική σφαγή σε σημείο που δεν κατάλαβα εαν γίνεται εσκεμένα η λόγο προβλήματος που δεν γνωρίζω.Κι εγώ κάνω μικρό λάθη αν και άριστος στην ορθογραφία οταν αρχιζεις τα greeklish αρχίζει και η αντιστροφη μέτρηση .. Και το αστείο είναι οτι υπάρχουν κάποια αυτοαποκαλούμενα "σοβαρά" φορουμ βλέπε insomnia...τα οποία επικροτούν και στηρίζουν τα greeklish με το πρόσχημα οτι οι φοιτητές του εξωτερικού εχουν Αγγλικά windows..και άλλα ακατανόμαστα..Αν και το στήρίζα απο παλιά με χιλιάδες ποστς..με πετάξανε για την δυσαρέσκεια που εξέφρασα για τα γρηκλισ..Τεσπα παρένθεση επι του θέματος πιστεύω οτι πρώτα θα πρέπει να περνάς τα κείμενα στο word να τα φτιάχνεις και μετά να τα ποστάρεις..Φυσικά υπάρχει και η λύση του ινσομνια που εκεί με το επίπεδο που υπάρχει θα λάβεις και συγχαρητήρια..Δεν στο λέω για να σε θίξω απλά και για το δικό σου καλό και για το καλό ολων μας..:flower:
cattino Μάρτιος 2, 2006 #38 Μάρτιος 2, 2006 Σκεφτομαι να την αγορασω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να παραμεινω στο agp.Εχει καλη τιμη και ειναι ισως η καλυτερη AGP,σε μετρησεις που ειδα ειναι λιγο καλυτερη απο μια 6800gt...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.