Jump to content

Προβλημα με Χ1900ΧΤ

blade_pan

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 15:09]

gfa3 ποια ψυκτρα εβαλες πανω?μπορεις να δωσεις pic?

Οι μνημες υποφερουν πραγματικα...θα την ξανακανω ΧΤ να δω αν εχει artifacts.

Τι μπορει να ειναι αυτο παιδες?Οι μνημες ειναι 1.1.

Μπορει να εχει προβλημα η καρτα?

Επισης στο ΑΤΙΤΟΟL 0.24 δεν την υποστηριζει λεει...:confused:

Αυτη εχω τωρα αλλα ειναι πρακτικα η ιδια με αυτη με τη διαφορα των leds και του βαμενου χαλκου.Ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις.Ποτε δεν συμπαθησα τα silencer επειδη ΔΕΝ ψυχουν σωστα τις μνημες.

Η zalman εχει ολες τις μνημες κατω απο την ψυκτρα και περνουν φρεσκο αερακι.

Γιατι πολυ απλα δεν κανετε o/c την καρτα στα clocks της xtx?Δεν αξιζει για λιγα mhz να ρισκαρεις flash απο την στιγμη που δεν ξεκλειδωνουν extra pipelines κλπ, οι καρτες ειναι πρακτικα ιδιες.Μπορει να εχεις παρενεργειες χωρις ουσιαστικο λογο.

Αρχική απάντηση από mellodos

Γιατι πολυ απλα δεν κανετε o/c την καρτα στα clocks της xtx?Δεν αξιζει για λιγα mhz να ρισκαρεις flash απο την στιγμη που δεν ξεκλειδωνουν extra pipelines κλπ, οι καρτες ειναι πρακτικα ιδιες.Μπορει να εχεις παρενεργειες χωρις ουσιαστικο λογο.

Μία καλή ερώτηση....

Αρχική απάντηση από blade_pan

πας εδωωω Κατεβαζεις το bios που θες.

Καταβαζεις και το winflash 1.05 κατω κατω..κανεις save το παλιο και βαζεις το καινουργιο...

Απλο...:innocent:

Απλα αν τρεξεις 3d mark πες μου αν βγαλει τπτ...

Ποση θερμοκρασια ειναι η δικια σου?

μηπως εχεις καπιο αντοιστιχο λινκ για Nvdia???

Αρχική απάντηση από mellodos

Απο τη στιγμη που ειναι ιδιες δεν ρισκαρεις κατι.Απλα φλασαρεις μια και δεν ασχολεισαι με το ανεβασμα των συχνοτητων καθε φορα που μπαινεις στο λειτουργικο.Πρακτικα ειναι πιο ευκολο και ισως ειναι και λιγο το "ψυχολογικο" της υποθεσης.

Οταν καποτε ειχα ξεκλειδωσει μια x800pro σε 16pipelines,παρατηρησα πως με το δικο της default bios και τα ρολογια ανεβασμενα σε επιπεδο ΧΤ μεσω atool, εδινε καλυτερα αποτελεσματα απο οτι φορωντας το default bios της ΧΤ και ηταν κατα μεσο ορο 7 βαθμους πιο κρυα η καρτα.Σιγουρα θα μου αρεσε να βλεπω XT αντι για pro στα πανελς αλλα δεν ηταν αυτο το ζητουμενο.

Ο κινδυνος παραμονευει ειδικα αν φλασαρεις βιος του μοντελου που θες αλλα αλλης εταιριας που μπορει να διαφοροποιει τις ρυθμισεις σε μνημες/vgpu κλπ.Οταν ειναι ιδιες οι ρυθμισεις δεν ειναι προβλημα.Μεσω του overclocker φαινεται στην συγκεκριμενη καρτα οτι δεν υπαρχει καμια αλλαγη στις ρυθμισεις αυτες και το νεο βιος δουλευει θαυμασια χωρις απροοπτα.

T ο ποσταρω και εδω...ισως σε βοηθησει..:D

Ati tool 25 beta 14

http://www.techpowerup.com/downloads/259

- Fixed crash on X1900 when entering settings under high 3D load

- Show messagebox with explanation and link when user clicks on dump bios button on x1000

- Disabled saving stuff to default profile for Gamma, Mem, Fan. Default profile is default and not a custom setup

- Added support for many ATIGL GPUs

- Fixed "do you want to disable ati clock service" warning not saving "do not ask me again"

- Added Gamma for X1000 Series

- Changed rendering so that there is no more lag when not scanning. during scans this might still be possible, to maximize heat output

- Fixed issue where the renderer would not initialize properly if running on secondary adapter

- Bug where ATITool was never picking up artifacts fixed

Αρχική απάντηση από gfa3

Ναι σε ολα!

Ενδιαφερον... :D Βασικα εβαλα full το ανεμιστηρι και δεν παει πανω απο 50 βαθμους η καρτα...και δεν ειχα προβλημα...

Να σε πω...

1. Σκορ 3d 05?

2. Ποσο ειναι χρονισμενη η καρτα?Γιατι εμενα ηταν 500/500 και επρεπε να την ανεβαζω απο Atitool!

3.Οταν μπαινεις windows σου βγαζει τπτ γραμμες και τετοια?Δοκιμασα βασικα και μια Χ1600 και εκανε το ιδιο αρα δε νομιζω να παιζει προβλημα με την καρτα.περιμενω τα 2gb γιατι ειμαι με δανεικη 512 και δεν τραβαει...

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 18:54]

Ενδιαφερον... :D Βασικα εβαλα full το ανεμιστηρι και δεν παει πανω απο 50 βαθμους η καρτα...και δεν ειχα προβλημα...

Να σε πω...

1. Σκορ 3d 05?

2. Ποσο ειναι χρονισμενη η καρτα?Γιατι εμενα ηταν 500/500 και επρεπε να την ανεβαζω απο Atitool!

3.Οταν μπαινεις windows σου βγαζει τπτ γραμμες και τετοια?Δοκιμασα βασικα και μια Χ1600 και εκανε το ιδιο αρα δε νομιζω να παιζει προβλημα με την καρτα.περιμενω τα 2gb γιατι ειμαι με δανεικη 512 και δεν τραβαει...

1.5262

2.ATI X1900XTX με βιος

3.Μια απο τα ιδια.

Αρχική απάντηση από gfa3

1.5262

2.ATI X1900XTX με βιος

3.Μια απο τα ιδια.

Αν σου βγαζει τοσο στο 05 πουλα την :D. Μαλλον για το 06 μου ειπες...

Η zalman ειναι θορυβωδης full?

Σου εχει κολλησει ποτε?

Αρχική απάντηση από blade_pan

Αν σου βγαζει τοσο στο 05 πουλα την :D. Μαλλον για το 06 μου ειπες...

Η zalman ειναι θορυβωδης full?

Σου εχει κολλησει ποτε?

Ωπ ναι το 06 ειναι αυτο :D

Θορυβωδης οχι ειναι ησυχη (ειδικα σε σχεση με μαμα ψυκτρα ασε...) κι οχι κολημα ποτε.

Με χρονισμους ΧΤ εδωσε 11200 και κατι δε θυμαμαι, με ΧΤΧ δεν ετρεξα να σου πω.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Κλεισε το Catalyst AI και πες μου παλι το σκορ σου......:D

Βαλέ και καθολου LOD απο το νεο tool και πες μας παλι το σκορ σου....:D

Τα σκορ που δινω ειναι με default ρυθμισεις των drivers στο quality.Θα κλεισω το ΑΙ και θα βαλω το performance και θα σου πω :D

Ασε το LOD adjustment για οταν εχω το Αti tool σε κανονικη μορφη να δωσουμε και καμια αγωνια στο θεμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.