Jump to content

Προβλημα με ati x700 pro!

nes

Recommended Posts

λοιπον ...εχω μια ατι χ700 pro στο συστημα μου!Πριν καιρο ειχα προβλημα με ανοδο θερμοκρασιας οταν επαιζα καποιο παιχνιδι!Μετα απο αλλαγη παστας απο εναν παλλικαρο απο εδω μεσα(μιας και ειμαι ολιγον τι ασχετος)δεν υπηρχε προβλημα!Τωρα τελευταια ομως οταν ανοιγω το παιχνιδι μετα απο κανα 5λεπτο κολλαει και κλεινει ο κομπιουτερας!Και γινετε συνεχεια τελευταια.

Σημερα εβγαλα την καρτα και παρατηρησα οτι το αυτοκολλητο πανω στο ανεμιστηρακι που εχει, ειχε ενα κιτρινισμα(καψιμο?)

Ερωτηση 1:Υπαρχει δυνατοτητα να δω θερμοκρασιες της καρτας μου?

2:Με μια Ψήκτρα οπως αυτη

μπορει να λυθει το προβλημα?Προσωρινα εστω μεχρι την αγορα νεας καρτας σε 4-5 μηνες

.

Ευχαριστω!:confused:

Ευχαριστω Spyrious!

Αυτη την στιγμη η καρτα δουλευει σε 68 βαθμους!Οταν βαζω το παιχνιδι εκτοξευετε στους 90 και παει..

Η αλλαγη με την ψηκτρα που αναφερω πανω θα μειωσει την θερμοκρασια?

Λοιπον παρε αυτη την ψυκτρα και θα λυσεις αρκετα προβληματα ακομα και στη νεα καρτα που θα παρεις.Εγω την χρησιμοποιω στην 1900ΧΤ και βλεπω -13 βαθμους σε full load σε σχεση με τη μαμα ψυκτρα (μην πω για idle) και οι μνημες αεριζονται καλυτερα.Με το silencer δεσμευεσαι γιατι δεν θα ειναι συμβατο με νεοτερη καρτα και θα χρειαστεις αλλο revision αναλογα την καρτα.

Κάτι δεν πάει καλά μήπως δεν πατάει καλά η ψύκτρα;

Τι μάρκα είναι η κάρτα σου;

Η δικια μου msi έχει ψύκτρα χάλκινη αρκετά μεγάλη, ψύχει και τις μνήμες,και της έχω βάλει

arctic ceramique.Αυτή την στιγμή είναι στους 38 βαθμούς.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με τιν δικία μου κάρτα στον παλιό μου υπολογιστή αλλά σε μένα η κάρτα είχε 2 ανεμιστήρια και έσπασε το ένα και χώθηκε ανάμεσα στο άλλο με αποτέλεσμα να μην γυρνάει και ανέβαζα 90 βαθμούς.

Δεν ξέρεις απο πού θα σου εμφανιστή το πρόβλημα...:confused: :confused:

Τελικα εβαλα την ψυκτρα που προτεινε ο gfa3!

Αυτη την στιγμη η θερμοκρασια που βλεπω ειναι 34βαθμοι με 67% fan speed!

Σε 3D με 100% fan speed επιασε 46βαθμους!

Ειναι καλα σε αυτες τις θερμοκρασιες?

Αρχική απάντηση από nes [Σήμερα, στις 21:42]

Τελικα εβαλα την ψυκτρα που προτεινε ο gfa3!

Αυτη την στιγμη η θερμοκρασια που βλεπω ειναι 34βαθμοι με 67% fan speed!

Σε 3D με 100% fan speed επιασε 46βαθμους!

Ειναι καλα σε αυτες τις θερμοκρασιες?

:T: :T: :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.