Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2006 πρωτη φορα στην ζωη μου θελω να παρω backup απο windows. Μεχρι τωρα επαιρνα 2 dvd και εβαζα μεσα ολα τα σχετικα downloads (μουσικη, βιντεο κλπ). Τι κανουν τα προγραμματα backup ; Αποθηκεύουν και τις ρυθμίσεις του λειτουργικου ; Οταν κανω format μετά πώς ξανα φορτώνω το backup ;
jpavly Φεβρουάριος 24, 2006 #2 Φεβρουάριος 24, 2006 Το να κρατήσεις τις ρυθμίσεις του λειτουργικού για μένα είναι άχρηστο.Αφού θα κάνεις format για να το καθαρίσεις, ποιος ο λόγος να πετάξεις μέσα όλες τις προηγούμενες ρυθμίσεις?Παίρνε backup τα δεδομένα σου, favorites-bookmarks, desktop shortcuts αν είναι πολλά, το start menu αν είναι μπόλικο και ότι έχεις σε mozilla profiles και My Documents.
Dr.Paneas Φεβρουάριος 24, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 24, 2006 Ευχαριστω για την έγκαιρη απάντηση. Ναι εχεις απολυτο δικαιο κ ετσι θα πραξω. Υπαρχουν καποια προγραμματα που σε διευκολύνουν ; ή ανοιγω το Nero και "ριχνω" πραγμααααααααατα ;
jpavly Φεβρουάριος 24, 2006 #4 Φεβρουάριος 24, 2006 Δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμμένο δυστυχώς... πάντα το κάνω στο manual. Απλά πρέπει να είσαι όσοσ το δυνατόν προσεκτικός και να έχεις στο νου ότι καλύτερα να γράψεις ένα DVD παραπάνω παρά να τρέχεις μετά...
HellhammeR Φεβρουάριος 24, 2006 #5 Φεβρουάριος 24, 2006 Εγώ τουλάχιστον το κάνω έτσι ακριβως όπως το είπες... άνοίγω το nero κι ρίχνω μέσα ότι θέλω να κρατήσω. Επισης έχω 3 DVD-RW ώστε να μην χρειάζομαι να παίρνω new dvd-r's καθε φορά που θέλω να κάνω format..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.