crmaris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2006 παιδιά θέλω τις γνώσεις σας. Θέλω να συνδέσω μια κάρτα ήχου με 10 πηγές περίπου από τις οποίες να δέχεται τα 10 ξεχωριστά σήματα και να τα καταγράφει ταυτόχρονα. Επίσης θέλω να βρω και ένα πρόγραμμα το οποίο θα γράφει αυτόματα (record) από κάθε πηγή ξεχωριστά όταν όμως δέχεται σήμα στο συγκεκριμένο κανάλι και όχι συνέχεια. Επίσης αν το πρόγραμμα μπορεί να βάζει και ανα μισή ωρα ας πούμε την τρέχουσα ώρα εγγραφής ακόμη καλύτερα.Αν κάποιος ξέρει κάτι παιδιά ας το προτείνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Φεβρουάριος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Κοίτα στο noiz.gr...Πάντως, η δουλειά που θέλεις γίνεται με μια καλή κάρτα ήχου και μια μικρή κονσόλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 thanks για το link. Τους έκανα και μια ερώτηση εκεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.