GruntGR Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 σε λιγο καιρο παιρνω καποια πραγματα απ'το perfomance-pcs.com εφαγα ολη την ημερα να βρω ενα καταλληλο κουτι και θα ηθελα γνωμες http://geocities.com/gougougr2000/order6.htm http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=2836:858d87c9c31eab12508fc14e2bdc02b7 μολις μου ερθουν τα πραματα θα παρω και 2 ανεμιστηρακια και 2 round cables akasa απο checkmate, τα 3 φανακια που ειναι στο lian-li θα τα ελεγχω απτο temperature πανελ σε περιπτωση που ακουγονται, γενικα δεν θελω κανενα απτα parts να ξεπερναει τα 21db btw απτις φωτογραφιες στο site βλεπω οτι τα fanakia του case εχουν 4pino βυσμα, μηπως ειναι καποιος ανταπτορας που τον εχουνε βαλει και αμα θελω τον βγαζω ? γιατι διαφορετικα δεν θα μπορεσω να συνδεσω τους 3 80αρηδες στο panel( http://www.xoxide.com/lian-li-tr-03-thermal-monitor-fan-control-blk.html ) επισης το οτι δεν γραφει πουθενα cfm και db για τους " low noise 80mm" δεν ειναι λιγο υποπτο ?
HellhammeR Φεβρουάριος 23, 2006 #2 Φεβρουάριος 23, 2006 Φοβερο το κουτι που θα πάρεις φίλε, καταπληκτική σχεδίαση και πολλύ επιβλητικό. 4πινο βύσμα, μάλλον θα συνδέονται στο τροφοδοτικό κατευθείαν και εσύ θες 3πινο για να βλέπεις τις στροφες.. Δεν γνωρίζω αμα υπάρχει τέτοιος adaptoras, αλλά δεν χάνεις τπτ να πας και να ρωτήσεις πριν πάρεις το κουτι..
street warrior Φεβρουάριος 24, 2006 #4 Φεβρουάριος 24, 2006 Πολύ ωραίο φίλε μου το κουτάκι σου εφόσων είναι και lian li βέβαια δεν τίθεται λόγος.Αλλα πρόσεξε λόγω εμπειρίας στο λέω (είχα lian li pc 6077 ) το κουτί αυτό είναι midi οπότε θα πρέπει να ξέρεις απο την αρχή ότι οι χώροι του δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλοι και ανάλογα το hardware σου πάντα μπορεί να αντιμετωπίσεις πρόβλημα κακό airflow κτλ.Σκέψου το καλά γιατί την είχα πατήσει κι εγώ έτσι.Πάντως έχεις ωραία γούστα
Georgesod Φεβρουάριος 24, 2006 #5 Φεβρουάριος 24, 2006 Πολύ όμορφο, αλλά αν είναι midi κοίτα σε κάτι μεγαλύτερο. Τους fans τους αλλάζεις βρε δεν είνα εκεί το πρόβλημα. 8-άρηδες της zalman με αντιστασούλα κάνουν 5 ο ένας. Αν και καλύτερα για την ψύξη του κουτιού είναι να χρησιμοποιείς 12 -άρηδες
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 24, 2006 #6 Φεβρουάριος 24, 2006 Εγώ δεν θα το 'παιρνα με την καμία γιατί είναι midi και εκτώς αυτού πανάκριβο για midi... Με πολύ λιγότερα λεφτά παίρνεις ένα Lian Li PC75 (άμα το βρεις πλέον) το οποίο αν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο ακριβώς εσωτερικά, είναι Full tower και δεν έχει πόρτα την οποία θεωρώ ιδιαίτερα ενοχλητική απο τη στιγμή που θα περάσει ο πρώτος μήνας μετά την αγορά και θα κοιτάς περισσότερο την ευχρηστία παρά την εμφάνιση, η οποία διόλου πίσω δεν πάει... Μόνο κακό και στα δυο το οτι παίρνουν 8αρηδες ανεμιστήρες... Επίσης σκέψου το panelάκι της Lian Li. Του παέι πολύ... Όσο για τους ανεμιστήρες, μην ψαρώνεις... Αλλάζεις άνετα το Molex... edit: Εδώ τα PC70 και PC71. Το PC75 είναι το ίδιο αλλά με παράθυρο. http://www.lian-li.com/Product/Chassis/S_C_PC-70.htm Πάρε ένα τηλέφωνο στο HAC πάντως. Στο site δεν το έχει αλλά τα Χριστούγεννα που πέρασα απο κει είχε ένα.
HellhammeR Φεβρουάριος 24, 2006 #7 Φεβρουάριος 24, 2006 Μπορεί να θέλει μικρό, όμορφο και εύχρηστο κουτάκι και να μην έχει "βαρύ" hardware που να χρείαζεται μεγάλα ποσά αέρα..
GruntGR Φεβρουάριος 24, 2006 Author #8 Φεβρουάριος 24, 2006 τα λεφτα δεν με ενδιαφερουν και εχω μονο 2 σκληρους IDE, ισως αργοτερα παρω και εναν 3ο sata 200gb +, για το p75 για δωσε παραπανω Info, btw εχει μια τζαματη τροποποιηση του pc-7b http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=193&products_id=4025 αμα ειχε αποσπωμενο mobo tray θα το επαιρνα με τα χιλια μια αλλη λυση που την σκεφτομαι πιο σοβαρα ειναι αυτο το κουτι http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=2832:5fdd78de10e3029e81503886375d2f7b με τις τροποποιησεις που λεει στην σελιδα για να βαλω και 92αρη της zalman http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=31&code=016 οσο για τους υπολοιπους 4 που ειναι στο κουτι ο ενας εχει λεει speed controller και οι αλλοι 3 θα συνδεθουνε με το Panel, αρα το μονο που θα χρειαστω θα ειναι 3 τετοια καλωδια για να τους συνδεσω με το panel, βρηκα και απο αυτα στο μηκος που τα θελω http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=350:8718058f522ab017066ffc2e61735617 εμφανισιακα θα ειναι σαν αυτο εδω + την μια τρυπα για 12αρη στο πλαι + οτι aerocool οι fans που ειναι στις extra τρυπες θα εχουν blue led και απο ροη σκιζουν,+ αλλο ενα drive cover + τα led των cpu + gpu coolers + οτι θα ειναι χωρις τα ροδακια + αυτα τα 2 round cables http://www.akasa.com.tw/akasa_english/spec_page/cables/spec_ata_45_ns.htm http://www.akasa.com.tw/akasa_english/spec_page/cables/spec_ata_45_s.htm απο checkmate + το psu που εχω ηδη http://www.akasa.com.tw/akasa_english/spec_page/psu/spec_ak_p460fg_blv2.htm http://geocities.com/gougougr2000/order7.htm πως σας φαινεται ? καμια αλλη προταση ? edit : τωρα που τα ξαναβλεπω το 6070B μου φαινεται πολυ πιο ωραιο, καλυτερες καμπυλες και λιγο περισσοτερος χωρος, χμμμμμμ edit2: ακυρον, με το μπροστινο καπακι, που θα το βγαζω συνεχεια για να βλεπω temps, ειναι το ιδιο απο μπρος
GruntGR Φεβρουάριος 24, 2006 Author #9 Φεβρουάριος 24, 2006 update: λοιπον επιμενω στο 65Β, οι κορυφαιοι aerocool απο 2 γινανε τρεις, γενικα θα πεταξω ολα τα στοκ φανακια και θα βαλω το ζαλμαν το 92αρι ενα 80αρι akasa και το blower θα το ξεβιδωσω επειδη χαλαει ΠΟΛΥ την εμφανιση αφου ετσι κι αλλιως θα εχω την τρυπα απτο πλαι που θα φυσαει ο aerocool, το πανελ θα το εχω μονο για τις ενδειξεις οπως καταλαβαινετε, το προβλημα ειναι ΠΩΣ θα συνδεσω τοσα φανακια με το τροφοδοτικο,(6 στον αριθμο) υπαρχει κανα κολπο να τα τροφοδοτησω ολα με ενα 4pin η τουλαχιστον με 2 ? ;-)
street warrior Φεβρουάριος 24, 2006 #10 Φεβρουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εγώ δεν θα το 'παιρνα με την καμία γιατί είναι midi και εκτώς αυτού πανάκριβο για midi... Με πολύ λιγότερα λεφτά παίρνεις ένα Lian Li PC75 (άμα το βρεις πλέον) το οποίο αν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο ακριβώς εσωτερικά, είναι Full tower και δεν έχει πόρτα την οποία θεωρώ ιδιαίτερα ενοχλητική απο τη στιγμή που θα περάσει ο πρώτος μήνας μετά την αγορά και θα κοιτάς περισσότερο την ευχρηστία παρά την εμφάνιση, η οποία διόλου πίσω δεν πάει... Μόνο κακό και στα δυο το οτι παίρνουν 8αρηδες ανεμιστήρες... Επίσης σκέψου το panelάκι της Lian Li. Του παέι πολύ... Όσο για τους ανεμιστήρες, μην ψαρώνεις... Αλλάζεις άνετα το Molex... edit: Εδώ τα PC70 και PC71. Το PC75 είναι το ίδιο αλλά με παράθυρο. http://www.lian-li.com/Product/Chassis/S_C_PC-70.htm Πάρε ένα τηλέφωνο στο HAC πάντως. Στο site δεν το έχει αλλά τα Χριστούγεννα που πέρασα απο κει είχε ένα. Πολύ σωστός ο φίλος.Το PC 75 είναι ότι καλύτερο εφόσων το βρεις βέβαια.Οι χώροι του είναι φανταστικοί και μπορείς να χωρέσεις ότι θες.Για κοίτα και το lian li g70 είναι κάτι παρόμοιο.Φαντάσου ότι πριν πάρω το pc 6077 έλεγα να πάρω το pc75 και κόλλησα τελικά λόγω λεφτών αλλά τελικά βλακεία μου γιατι αναγκάστηκα να δώσω αργότερα το pc6077 και να πάρω μεγαλύτερο κουτί δίνοντας περισσότερα λεφτά.Αντιθέτως ένας φίλος μου το χε πάρει τότε και είναι και μέχρι τώρα άνετος.Ελπίζω να μην γίνομαι βαρετός αλλά στο ξαναλέω ΜΗΝ πάρεις midi
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 24, 2006 #11 Φεβρουάριος 24, 2006 ’λλο ωραίο που βλέπω τώρα (δεν το ήξερα καν οτι υπάρχει) είναι το PC7077 το οποίο συνδυάζει PC75 και Stacker, κοινώς έχει απο πάνω μέχρι κάτω 5.25" φατνία... Το mobo tray δεν ξέρω γιατί νοιάζεσαι τόσο για το αν είναι αποσπώμενο ή όχι. Προσωπικά είτε έχει το κουτί αποσπώμενο tray είτε όχι, πάντα απευθείας στο κουτί τη στήνω τη μητρική. Και όποτε είναι να τη βγάλεις, το ίδιο που σου κάνει αφού πάλι πρέπει να βγάζεις καλώδια (και ποιός κάθεται να τα τακτοποιεί πάλι μετά....). Μόνο σε πολύ μικρό κουτί πιστεύω θα ήταν χρήσιμο. Επίσης μακριά απο Zalman. Διαφημίζονται για αθόρυβα αλλά δεν είναι. Στις χαμηλές στροφές κάνουν ΛΙΓΟ θόρυβο (περισσότερο όμως απο το να θεωρηθούν αθόρυβοι). Στις ψηλές στροφές δε, παίρνουν τον τόπο... Πάντως γενικώς να ξες πως καλύτερα να έχει 12άρηδες ανεμιστήρες το κουτί κι ας είναι και μόνο δυο. Οι 12άρηδες βγάζουν περισσότερα cfm στις ίδιες στροφές (συνεπώς και στην ίδια στάθμη θορύβου) επιτρέποντάς σου σε χαμηλές στροφές να έχεις και cfm και λίγα dB. Φυσικά και δεν είναι Ο καθοριστικός παράγοντας για να διαλέξεις ένα κουτί αλλά εάν έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις, επέλεξε... Επίσης ξαναλέω. ’σχετα με το πόσα parts θα 'χεις μέσα, άσχετα με το τι ροή αέρα χρειάζεσαι, ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ MIDI. Εϊναι αρκετά δεσμευτικό ως προς την επεκτασιμότητα αλλά ακόμα και αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, η ευκολία συναρμολόγησης είναι πολύ μεγαλύτερη και τα νεύρα πολύ πιο χαλαρά όταν έχεις να κάνεις με Full Tower. Ο μόνος λόγος που προσωπικά θα έπαιρνα midi θα ήταν η έλειψη χώρου. Τώρα απο 'κει και πέρα, εσύ αποφασίζεις. Έχε υπόψη σου πάντως και την εμπειρία του Street Warrior... Επίσης ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. Επειδή έχω κουτί με πόρτα, απο εμπειρία στο λέω. Η πόρτα δείχνει μούρικη στην αρχή. Μετά απο λίγο όμως καταντάει σπαστικό το άνοιξε-κλείσε, το οποίο πλέον κάνεις μηχανικά μετά απο λίγο καιρό. Ιδιαίτερα όταν πχ γράφεις μαζικά CD και για να μην την ανοιγοκλείνεις την αφήνεις ανοιχτή για τόση ώρα καταντάει σπαστικό. ’σε που σε κουτιά όπως αυτό, οπου η πόρτα πιάνει απο πάνω μέχρι κάτω την πρόσοψη, πρέπει να έχεις εξασφαλισμένο και τον ανάλογο χώρο στο γραφείο. Μόνο για server λέει η πόρτα κατά τη γνώμη μου... Αυτά. Πάντως έτσι κι αλλιώς, ό,τι Lian Li και να πάρεις θα πάρεις κάτι το ξεχωριστό. Κλάσεις ανώτερα απο τα υπόλοιπα. Πάρε ένα Lian Li και άσε τους άλλους να παίζουν με τα ThermalTake..
GruntGR Φεβρουάριος 25, 2006 Author #12 Φεβρουάριος 25, 2006 εχω απτο 2002 ενα γουρουνι full tower της gainward, εχω ασχοληθει με συναρμολογηση σε midi και περα απο μια περιπτωση που ηθελα να βγαλω μια ψηκτρα για socketA και λογω χωρου χρειαστηκε να βγαλω το τροφοδοτικο για να κανω δουλεια δεν παρατηρησα ιδιαιτερες διαφορες, και στην παρομοια περιπτωση το αποσπωμενο mobo tray θα με βοηθουσε αφανταστα, συμφωνοι πανω απο 3-4 σκληροι αποκλειεται να χωρεσουν εκτος αν χρησιμοποιησω τις 5.25" οποτε θα χρειαστω 5.25 το 3.5" adaptors και να χωσω και ZM-2HC2 απο πανω για να μην χτυπαω τπτ 50αρια στο speedfan , εχω μπολικα games στην συλλογη μου αλλα δεν χρειαζομαι παραπανω απο 7-8 στον σκληρο, με emule που ασχολουμαι τα βολευω προς το παρων πετωντας τα αχρηστα, αμα ασχολειθω ποτε με dvd ripping η με photoshop η με video editing ( για κανα frag movie ) ενας ακομα 200αρης + ενα DVD-RW θα μου ειναι αρκετα φανταζομαι για τον 92αρη μιλας συγκεκριμενα οτι δεν ειναι αθορυβος η γενικα ? σε silent mode γραφει στο site 20db, δλδ στα επιπεδα ψιθυρου, οι 3 aerocool που θα χωσω στα 19.6db ειναι υπαρχει περιπτωση αφου ολα τα parts ειναι απο 20db(αντε 20.82 που ειναι αυτο http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=3889 ) και κατω 2 η ωρα το βραδυ με νεκρικη σιγη στο δωματιο να ακουγεται τπτ ? btw καλυτερη ροη για εναν rear case θα κανει την διαφορα ? εχω βρει εναν 92αρη akasa που αγγιζει τα 30CFM η ροη του με 18db http://www.akasa.com.tw/akasa_english/spec_page/fans/spec_ak_184_l2b.htm ετσι κι αλλιως και η 9500LED που θα βαλω προς τα εκει θα φυσαει,τα 10 παραπανω CFΜ θα κανουν την διαφορα ? αν ναι που μπορω να τον βρω ?? επιμενω για 92mm hole στο κουτι γιατι θα φαινεται καλυτερο και εμφανισιακα οπως ειπα και πριν θα το παραγκειλω χωρις ροδακια και θα ξεβιδωσω το blower που οσο το βλεπω στο πλαι του κουτιου με χαλαει + οτι θα βαλω κανονικο temperature panel για cpu και vga χωρις fan control ( με εκνευριζει αφανταστα να εχω πραγματα που δεν προκειται να χρησιμοποιησω ποτε ) http://www.dansdata.com/t3s.htm ξαναρωταω, 4 φανακια ενα temperature πανελ, ποιος ειναι ο πιο πρακτικος τροπος για να τα τροφοδοτησω με οσο το δυνατον λιγοτερα καλωδια ? επισης με τοσα πολλα blue LED's τι χρωμα 12" λαμπα θα εκανε την καλυτερη αντιθεση ? η να μεινει οπως ειναι με μονο blue LED's ?
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 25, 2006 #13 Φεβρουάριος 25, 2006 20dB ΔΕΝ είναι αθόρυβοι!!! Και ειδικά σε απόλυτη ησυχία θα σου σπάει τελείως τα νεύρα... Εγώ αυτή τη στιγμή έχω στο κουτί 1 Zalman 7700, 3 Arctic Cooling 8cm, 1 Chieftec 8 cm, τον ανεμιστήρα που ψύχει την κα΄ρτα γραφικών και δυο ανεμιστήρες σε ένα Chieftec 420w. Όλοι οι ανεμιστήρες είναι σε χαμηλές στροφές. Κι όμως ακούγονται εκνευριστικά πλέον. Πριν που αντί για τους Arctic Cooling είχα 4 Zalman ZM-F1 (8cm) σε silent πάλι ήταν τρισχειρότερα. Φαντάσου....Για λάμπα βάλε είτε το ίδιο χρώμα είτε λευκή. Προσωπικά κάτι μπλε με κόκκινο και τέτοια μου τη σπάνε. Εξαρτάται και απο το γούστο σου βέβαια...
GruntGR Φεβρουάριος 25, 2006 Author #14 Φεβρουάριος 25, 2006 κοιτα εγω εχω τον silencer 5 στην 6800gt και τον freezer 64 που ειναι 1 sone δηλαδη περιπου 40db και το βραδυ ακουγεται μετρια , τον silencer δεν τον εχω ακουσει ποτε "σκετο" αλλα αφου ειναι στα 0.9 sone δεν νομιζω να ειναι τοσο καλυτερα, απο 40-38 σε 20 ειναι διαφορα πιστευω, το απογευμα που εχει λιγη φασαρια ειναι ανεκτα, το βραδυ αμα ακουγεται κατι σιγουρα θα ειναι πολυ λιγοτερο ενοχλητικο απο αυτο που ακουω τωρα, μιας και ως γνωστον τα db ειναι αλγοριθμος, ανα 3db ο θορυβος διπλασιαζεται,πηγαινε απο 40 σε 20 και do the math ;-)
deninho Φεβρουάριος 25, 2006 #15 Φεβρουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher [Χθες, στις 00:12] κατι τετοιο? αυτό όμως δεν δίνει και στροφές του ανεμιστήρα (άμα δεις στο τρίπινο βύσμα, πάνε μόνο ένα μαύρο και ένα κόκκινο-rossoneri δηλαδή-καλώδιο)
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 25, 2006 #16 Φεβρουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR κοιτα εγω εχω τον silencer 5 στην 6800gt και τον freezer 64 που ειναι 1 sone δηλαδη περιπου 40db και το βραδυ ακουγεται μετρια , τον silencer δεν τον εχω ακουσει ποτε "σκετο" αλλα αφου ειναι στα 0.9 sone δεν νομιζω να ειναι τοσο καλυτερα, απο 40-38 σε 20 ειναι διαφορα πιστευω, το απογευμα που εχει λιγη φασαρια ειναι ανεκτα, το βραδυ αμα ακουγεται κατι σιγουρα θα ειναι πολυ λιγοτερο ενοχλητικο απο αυτο που ακουω τωρα, μιας και ως γνωστον τα db ειναι αλγοριθμος, ανα 3db ο θορυβος διπλασιαζεται,πηγαινε απο 40 σε 20 και do the math ;-) To silencer δεν το έχω ακούσει σκέτο αλλά δοκιμαστικά πάνω στο PC μου φάνηκε πως δεν ακουγόταν καθόλου, ακόμα κι όταν κόλησα το αυτί μου πάνω του... Αυτό είναι αθόρυβο...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 26, 2006 #18 Φεβρουάριος 26, 2006 Πιστεύω πως έχει ανεβάσει τον πήχη ιδιαίτερα ψηλά για να "πέσει" σε Stacker... Δεν λέω, πολύ καλό το Stacker αλλά παίζει στην κατηγορία του. Απο τη στιγμή που έχει τη δυνατότητα να πάρει Lian Li τότε δε νομίζω οτι αξίζει να σκεφτεί καν το Stacker... Εκτώς πάλι αν λες το Stacker 830. Αλλά και απο αυτό θα γεμίσει ο κόσμος σε λίγους μήνες. Καλύτερα ξεχωρίζει με ένα Lian Li...
Maximus Φεβρουάριος 26, 2006 #19 Φεβρουάριος 26, 2006 Προσωπική γνώμη: Με το Stacker δεν πέφτει, αντιθέτως ανεβαίνει. Τα Lian Li για μένα είναι υπερτιμημένα κουτιά σε σχέση με αυτά που προσφέρουν, όπως είναι και το 830. Το παλιό κλασικό STS-01 κάνει 160 ευρώ περίπου τώρα και αποτελεί για μένα μια από τις καλύτερες αγορές στο χώρο των κουτιών. Μπορεί να μονταριστεί με άπειρους τρόπους, έχει ποιότητα κατασκευής κορυφαία και χώρο για να παρκάρεις αυτοκίνητο, όχι να στήσεις η/υ. Και εννοείται μπορεί με λίγο κέφι να αποκτήσει την πλαϊνή συστοιχία ανεμιστήρων του 830 χωρίς το υπέρογκο κόστος του τελευταίου.Καλά τα Lian Li αλλά εμένα προσωπικά δε με πείθουν.
Κοπρίτης Φεβρουάριος 26, 2006 #20 Φεβρουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 20:38] Προσωπική γνώμη: Με το Stacker δεν πέφτει, αντιθέτως ανεβαίνει. Τα Lian Li για μένα είναι υπερτιμημένα κουτιά σε σχέση με αυτά που προσφέρουν, όπως είναι και το 830. Το παλιό κλασικό STS-01 κάνει 160 ευρώ περίπου τώρα και αποτελεί για μένα μια από τις καλύτερες αγορές στο χώρο των κουτιών. Μπορεί να μονταριστεί με άπειρους τρόπους, έχει ποιότητα κατασκευής κορυφαία και χώρο για να παρκάρεις αυτοκίνητο, όχι να στήσεις η/υ. Και εννοείται μπορεί με λίγο κέφι να αποκτήσει την πλαϊνή συστοιχία ανεμιστήρων του 830 χωρίς το υπέρογκο κόστος του τελευταίου.Καλά τα Lian Li αλλά εμένα προσωπικά δε με πείθουν. τωρα πηρες φορα και τα ισοπεδωσες ολα πολυ καλα και πολυ τιμια κουτια τα stacker (γι'αυτο και εχουν μοσχοπουληθει τοσο)αλλα δεν εχει σχεση η ποιοτητα τους ουτε με τα LianLi αλλα ουτε και με το 830ειδικα για το 830 εγω εχω να πω οτι η κατεργασια του αλουμινενιου σκελετουειναι πραγματικα κατι μοναδικο στον χωρο των υπολογιστωνεχουν χρησιμοποιησει πολυ πιο εξελιγμενο τροπο κατασκευης ακομα και απο τα Lianliειδικα με την τιμη του να σταθεροποιειται κοντα στα 270 ευρω δεν βλεπω να βρισκει ευκολα αντιπαλο πλην των εξισου κορυφαιων LL
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.