amgamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 εχω μια απορια!το καλοκαιρι εμενα η dsl δν μου χρειαζεται.διακοπες-μπανια κτλ κτλ....τι κανω τοτε???μπορω να την παυουζαρω????πληρωνω ξανα ενεργοποιηση τι γινετε?????για ενημερωστε με? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Αν κόψεις και τον φορέα(ote, vivodi) τότε πρέπει να υπολογίσεις και τα έξοδα επανασύνδεσης. Όσο αφορά τον παροχέα, αν επιλέξεις πακέτο που να λήγει Ιούνιο πχ, τότε παίρνεις ένα νέο πακέτο τον Σεπτέμβρη και δεν πληρώνεις τους καλοκαιρινούς μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Φεβρουάριος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 όπως τα λέει ο admin...βέβαια τώρα που πλέον κάνουν προσφορές όλοι, δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με φορέα ούτε με παροχέα καθώς όλα τα πακέτα περιέχουν και το τέλος ενεργοποίησης της γραμμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Φεβρουάριος 23, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 εγω δν εχω παρει καποιο πακετο...πηρα το 134 ειπα θελω dsl 384 + modem.αυτα.τι πρεπει να κανω ακριβως???να πω οτι δν θελω ανανεωση μετα απο αυτους τους μηνες π θα πληρωσΩ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Φεβρουάριος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από amgamerνα πω οτι δν θελω ανανεωση μετα απο αυτους τους μηνες π θα πληρωσΩ?? αν υποθεσουμε οτι ληγει η συνδρομη σου τον ιουνη τοτε την κοβεις και το ξαναψαχνεις απο σεπτεμπρε..........αλλα το παγιο της γραμμης στον οτε θα το πλερωνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Φεβρουάριος 23, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 το θεμα ειναι οτι δν εχω πει θελω ιντερνετ για 2 μηνες ή για 4...απλα μου εδωσαν εναν κωδικο κ ενα νικπληρωσα τους 2 μηνες που δουλεψα κ τους αλλους 2 μηνες μπροστα.τωρα τι????θα με παρουν κ θα μου πουν θελετε να συνεχισετε?τι παιζει???εγω θελω μεχρι κ τον ιουνιο να εχω dsl αντε κ τον ιουλιο.να κοπει αυγουστο κ να την ενεργοποιησω οποτε ερθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Φεβρουάριος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 1>πληρωνεις συνδρομη στον παροχο (otenet,hol,altec κλπ κλπ) την οποια κοβεις οποτε θες στην περιπτωση σου (οτενετ αν δεν κανω λαθος) τους ειδοποιεις 1 μηνα νωριτερα νομιζω μιας κι απ οτι καταλαβα εχεις αοριστου χρονου2>πληρωνεις γραμμη dsl στον οτε την οποια κι αυτη κοβεις οποτε θες αλλα οταν την ξαναχρειαστεις θα ξαναπληρωσεις ενεργοποιηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Πακέτο έχεις πάρει ή έχεις κάνει απλά σύμβαση? Σε εμένα όταν τελίωσε τη forthnet μου (είχα πάρει πακετο για 3 μήνες) με πήραν τηλέφωνο για το άμα ήθελα να την συνεχίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Φεβρουάριος 23, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 οπως τα λεει ο ΜΑΚΙΟ τα χω κανει.τον παροχο τον κοβω οποτε θελω δλδ...αλλα την γραμμη δν συμφερει αν ειναι να το κοψεις μονο για κανα μηνα...η ενεργοποιηση ειναι 35 αν θυμαμαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Φεβρουάριος 24, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 ειναι 35 ευρω αλλα πόσες μερες θα κάνει...κρατα την γραμμη και κόψε τον isp...ετσι με ενα τηλ θα εχεις adsl σε 4-5 ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 24, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer [Χθες, στις 16:22] εχω μια απορια! το καλοκαιρι εμενα η dsl δν μου χρειαζεται. διακοπες-μπανια κτλ κτλ.... τι κανω τοτε??? μπορω να την παυουζαρω???? πληρωνω ξανα ενεργοποιηση τι γινετε????? για ενημερωστε με? ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ BANDWIDTH???? :D βαλε εκεί κανα 100gb queue να τα έχεις έτοιμα κατεβασμένα το σεπτέβρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Φεβρουάριος 25, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2006 χαχαχαχαχα!το σκεφτηκα,αλλα μας τα χαλαει η ΔΕΗ!που κ που κανει κτ μπακ αουτ τα καλοκαιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.