Jump to content

Anonymous Surfing. Λειτουργεί ?

Longman

Recommended Posts

Γεια σας. Από το τελευταίο τεύχος του Ελληνικού PC Magazine εγκατέστησα το πρόγραμμα Ghost Surf 2005 για ανώνυμη περιήγηση στο internet. Δυστυχώς, πέρα από κάποια καθυστέρηση που έχει (έχω dsl 384), πολλές σελίδες και κυρίως site που απαιτούν username και password δεν λειτουργούν. Το λειτούργησα λίγο στα επίπεδα anonymous και invisible (για όποιον ξέρει το πρόγραμμα).

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό ή παρόμοια προγράμματα ?

Δουλεύει αυτή η φάση (έστω ικανοποιητικά) ?

Σας έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με site που ζητούν username και password ?

Έχετε δουλέψει το Tor με το Privoxy ?

Ευχαριστώ.

δεν ξέρω πόσο ανώνυμη είναι η περιήγηση στο Internet και μου είναι δύσκολο να εμπιστευτώ τέτοιες λύσεις, καθώς όλες απ' ότι ξέρω δουλεύουν μέσω proxy.

Τελικά τι είναι προτιμότερο?????

κάθε site που επισκέπτεσαι να βλέπει την ip σου, που για την πλειονότητα μας , είναι dynamic.

ή όλο το traffic σου να περνάει από proxy αμφιβόλου ταυτότητος?????

άντε να το χρησιμοποιήσεις για κανα rapidshare

για αγορές με πιστωτική ή για login ούτε που το συζητώ:dots:

Φίλε Malkav δίκιο έχεις. Απλά μια προσπάθεια έκανα. Αλλά σε site που ζητούν username/password δεν με άφηνε καν να μπω. Επίσης δεν μου δούλεψε ούτε μέσω του http://www.hidemyass.com

Αν έχει άλλος παρόμοια εμπειρία, ας πει...

Είχα δοκιμάσει και εγώ ένα τέτοιο πρόγραμμα, δεν θυμάμαι πως λεγόταν αλλά ήταν εντελώς μούφα.

Ισως να λεγότανε invisible browsing ή κάτι τέτοιο.

Συνεχώς έκανε τα δικά του. Αλλά από ότι θυμάμαι μπορούσα να μπω με login - password σε forums.

Τέλος πάντων... Τι να πεις... εγώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το Tor με το Privoxy αλλά μάλλον δε θα λεει ούτε αυτό...

Ευχαριστώ όσους απάντησαν και όσους διάβασαν.

Να είστε καλά.

Δεν γινεται να εισαι πληρως ανωνυμος (δηλ. ψευτικη ip, και κόψιμο cookies) και να περιμενεις να δουλεύουν τα φορουμ και τα webmail, που απαιτούν cookies.

Για ψευτικη ip, μπορεις να χρησιμοποιήσεις ολα αυτα τα "anonymous" προγραμματα, που σε περνάνε μεσα απο proxies,

εγω προτιμώ το Tor που ειναι και free, και δεν ανηκει σε καποια εταιρεία.

Για να κόβεις τα cookies, δεν χρειάζεται κατι επιπλέον, μπορει να το κάνει κάθε browser να μην δέχεται κανένα cookie.

αλλα για να λειτουργούν τα αγαπημένα σου site πρεπει να προσθεσεις χειρονακτικά τις διευθυνσεις τους στις εξαιρέσεις.

πχ. Απαγορεύονται ολα τα κουκις, Εκτος απο των thelab.gr, yahoo, κλπ...

Φυσικά θα εισαι ανώνυμος για τους άλλους, εκτός απο το thelab, και τα αλλα εξαιρούμενα.

δε γινεται να μπαινεις να δεις τα PM σου στο φορουμ, ενω δεν επιτρέπεις στο σαιτ να σε αναγνωρίσει!

το Ghost Surf 2005 δεν το εχω δουλέψει, αλλα αν εχει επιλογές για cookies, πρεπει να του καθορίσεις τις εξαιρέσεις. Αν δεν εχει κατι σχετικό, πέτα το!

Παιδια ευχαριστω που συνεχιζετε να ενδιαφερεστε για το θεμα. Το Ghost Surf 2005 οταν το ειχα, διοτι τωρα το εβγαλα, δεν με αφηνε να μπω στα εν λογω site ουτε οταν τα εβαλα στις εξαιρεσεις, ουτε οταν το ρυθμισα στο κατωτατο επιπεδο του (κατι σαν your usual connection ελεγε).

Το Tor (ενδεχομενως μαζι με το Privoxy) τα εχω σε DVD περιοδικων μαζι με αρθρο για το πως δουλευουν αλλα δεν τα εχω προσπαθησει ακομα.

Φιλε random αν δεν βαριεσαι γραψε κατι απο την εμπειρια σου (με το Tor). Αν θες γραψε και κατι που θα επρεπε να ξερουμε για αυτο.

Τελος θελω να πω οτι εγω πχ. που ρωταω για αυτα δεν ειναι οτι εχω τα επτασφραγιστα μυστικα που θελω να κρυψω. Εγω προσωπικα δεν κανω (ακομα) ουτε downloading. Browsing, surfing κανω μονο και κατεβαζω κανενα winamp, driver κλπ.

Τα ρωταω ολα αυτα ομως διοτι νιωθω οτι το Anonymous surfing θα πρεπει να αρχισει σιγα σιγα να μας γινεται συνειδηση οπως τα anti-virus, firewall, system maintenance κλπ.

Οπως δηλαδη ολα αυτα που αποτελουν την εβδομαδιαια ρουτινα του PC.

Αδικο εχω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.