devil_will_cry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Το συστημα ειναι amd 4200x2 asus a8n32 sli deluxe και 7800gt sli. ολα λειτουργουσαν κανονικα μεχρι χτες.παω να ανοιξω τον υπολογιστη σημερα και στην οθονη πριν απο τα windows εβγαλε κατι χαμογελαστες φατσες!!!!!!παει να μπει sta windows δειχνει την εικονα σε μερικα κομματια και σβηνει το μηχανημα.στο πρωτο restart το ιδιο.στο δευτερο ok. κατι παιζει με τις καρτες μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Κανε edit στο post σου και γραψε ελληνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Κατά πρώτον γράφε στα ελληνικά.Κατα δεύτερον έχεις (λόγω των χαμογελαστών φατσών) πιθανότατα προσβληθεί από κάποιον ιό. Η λύση είναι η εγκατάσταση ενός καλού antivirus να εντοπίσει τον ιό και να δούμε αν θα μπορέσει να τον εξολοθρεύσει. Πάντως είτε τον καθαρίσει είτε όχι, το φορμάρισμα ψιλοεπιβάλλεται δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Τωρα δηλ. δουλευει οκ το μηχανημα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Φεβρουάριος 23, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 το σκεφτηκα και εγω για τον ιο αλλα αυτο δεν ειναι hardware failure?μπορει ενας ιος να λειτουργησει καταυτον τον τροπο να δημιουργησει artifacts και να σβησει ο υπολογιστης?αν και τα χαμογελα με βαζουν και εμενα σε υποψιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Φεβρουάριος 23, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 ναι λειτουργει οκ. ετρεχα και 3δμαρκ.αλλα θελω να καταλαβω τι το προκαλεσε και πιθανο το κοβω να ξαναγινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Το πιθανοτερο ειναι να ισχυει αυτο που ειπε ο gznp. Αν ηταν καθαρα θεμα hardware δεν θα εβλεπες ''χαμογελα''. Και πιστεψε με ολα ειναι πιθανα να γινουν απο εναν ιο. Σκαναρε το μηχανημα σου με καποιο ενημερωμενο antivirus, κατα προτιμηση το nod32 και δες απο εκει και περα τι γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Αφού όλα τρέχουν καλά μάλλον για ιο μιλάμε. Κάνε ένα τσεκ με κάποιο πρόγραμμα και πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Φεβρουάριος 23, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 μισό λεπτό παιδιά....Τα χαμόγελα κτλ τα έβλεπες σε ascii ή ήταν γραφικά?Εγώ πάντως μέχρι και ομπρελίτσες και τραπουλόχαρτα έχω δει επειδή την είχε ακούσει το bios.Με ένα φλασάρισμα είχε στρώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Φεβρουάριος 23, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 οκ ευχαριστω. θα κανω ενα update mcafee και θα σας πω γιατι τωρα που το ετρεξα ετσι χωρις update οπως ειναι στο cd δεν εβρισκε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Φεβρουάριος 23, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 ascii code ενοεις?δεν ειμαι σιγουρος αλλα παιζει να ειναι και αυτο που λες.γιατι να τα παιξει το bios καινουργια μητρικη ειναι και εχω και καλο τροφοδοτικο που νομιζω οτι εχει σχεση.ναι νομιζω ειχε και τραπουλιτσες και τετοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 23, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Χμμμ, ναι παίζει και αυτό. Αλλά και πάλι εγώ είχα παρόμοια εμπειρία με τραπουλίτσες και τα τοιαύτα και πάλι ιος ήταν. Και επικίνδυνος μάλιστα, .CIH ή αλλιώς Chernobyl, πολύ κακός ιούλης, να τον προσέχετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Χμμμ, ναι παίζει και αυτό. Αλλά και πάλι εγώ είχα παρόμοια εμπειρία με τραπουλίτσες και τα τοιαύτα και πάλι ιος ήταν. Και επικίνδυνος μάλιστα, .CIH ή αλλιώς Chernobyl, πολύ κακός ιούλης, να τον προσέχετε Αν θυμαμαι καλα ο συγκεκριμενος κυριος αχρηστευε το bios,ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 23, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Ανάλογα με την έκδοσή του, ο πιο "απλός" αχρήστευε το BIOS, οι πιο εξελιγμένοι έπαιρναν μαζί τους μητρική, επεξεργαστή και δίσκους. Εμένα με χτύπησε ο κακός terminator, ήμουν και πιτσιρίκι τότε και ψαχνόμουν. Ευτυχώς είχα εγγυήσεις για όλα Και για να μην το ξεχάσω, ο ιός αυτός χτυπάει στις 25-26 Απριλίου ή 25-26 οποιουδήποτε μήνα, ανάλογα με την έκδοση. Είναι και συναισθηματίας ο δημιουργός του βλέπετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Φεβρουάριος 23, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 καθιστε ρε παιδια τι μου λετε τωρα οτι μπορει να μου εχει δημιουργησει ζημια στο hardware??οχι ρε γαμωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 23, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Ότι είπε ο Arapis παραπάνω, συμβαίνει, όχι συχνά αλλά συμβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 23, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από devil_will_cry καθιστε ρε παιδια τι μου λετε τωρα οτι μπορει να μου εχει δημιουργησει ζημια στο hardware??οχι ρε γαμωτο. Ο ιός, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ και δεν είναι corrupted BIOS, ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο .CIΗ (γιατί υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ιοί με παρόμοια συμπτώματα), δε σε έχει ακόμα χτυπήσει σοβαρά. Κάνε ένα έλεγχο στο μηχάνημά σου και δες, με καινούριο πρόγραμμα η πρόσφατα ενημερωμένο. Ο συγκεκριμένος που λέω προσβάλλει τα .exe αρχεία. Εσύ κάνε και έναν έλεγχο για ιούς και κάνε αναβάθμιση το BIOS σου όπως είπαν τα παιδιά. Αν βρεις ιό, όποιον και να βρεις, καλό θα είναι να φορμάρεις το σύστημα χωρίς να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας γιατί ίσως ο ιός μόλυνε αρχεία που, ξαναβάζοντάς τα στο καινούριο σύστημα, το μολύνουν εκ νέου. Φλάσαρε όμως το BIOS πριν οτιδήποτε άλλο, οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Φεβρουάριος 23, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Χμμμ, ναι παίζει και αυτό. Αλλά και πάλι εγώ είχα παρόμοια εμπειρία με τραπουλίτσες και τα τοιαύτα και πάλι ιος ήταν. Και επικίνδυνος μάλιστα, .CIH ή αλλιώς Chernobyl, πολύ κακός ιούλης, να τον προσέχετε Chen Ing Hau τον λεγαν τον κυριο...εξ αιτιας του οποιου ειχα πεταξει τη μητρικη μου στα σκουπιδια πριν απο καμποσα χρονια... συμφωνω με τον gznp...μαλλον ιος παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Φεβρουάριος 23, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Μεγαλο πακετο εχω φαει. δεν καταφερα πρωτα απο ολα να κανω καν update antivirus.προσπαθησα να περασω τα windows αφου εκανα φορματ δεν με αφηνε μου ελεγε οτι το bios εχει προβλημα.flasharw το βιος με αφηνει. τα κανω ολα κανονικα τα σεταρω και τωρα οταν παω να κανω υpdate μεσω του προγραμματος της asus δεν ξεκιναει καν μου βγαζει κατι λαθη και μου λεει bios not found και μετα no asus motherboard found. απο το dos με αφηνει να κανω flash.μηπως ο ιος αφησε κουσουρια???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 23, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Μην εμπιστεύεσαι το Asus update και γενικά προγράμματα που τρέχουν στα windows και επηρεάζουν τις ρυθμίσεις του BIOS (o/c απο τα win και τέτοια πράγματα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.