HellhammeR Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Χθές πήγα στον αδερφό μου, στον οποίο έχω δώσει τον παλιό μου υπολογιστή, και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα πως η Asus FX5950 ULTRA που είχα αγοράσει προς 560 ευρώ όταν έιχε πρωτοβγεί έφτανε στους 90 βαθμούς σε idle !! Ανοίγω το κουτί βγάζω την κάρτα και τι βλέπω? Αυτήν είναι η ψύκτρα της, αποτελείται απο χαλκό και 2 ανεμιστηράκια μικρα που την δροσίζουν. Ωραια όλα αυτά αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη είδα πως ειχε σπάσει το ένα απο τα 2 ανεμηστίρια και σφηνώθηκε στην μέση της ψύκτρας εμποδίζοντας και το δευτερο ανεμιστηρι να γυρνάει! Δεν βγήκε απλά, ήταν σπασμένο στη μέση όπως βέπετε, σαν να το κοπάνησα με κανένα σφυρι.. Αν είναι δυνατόν τέτοια φοβερή κάρτα και υλοποήση απο την ASUS για την εποχή της και να σου μένουν τα ανεμιστήρια στο χέρι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Αφού άντεξε το ψήσιμο η GPU μια χαρά είναι η ASUS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Αφού άντεξε το ψήσιμο η GPU μια χαρά είναι η ASUS... Παλι καλα... Παντως το η καρτα για αυτο το διαστημα θα ηταν αθορυβη ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 23, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Βρε πάλλυ καλα που δεν τον πολύ χρησιμοποιούσε ο αδερφός μου το PC και μου καιγόταν τελίως η κάρτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Ας είναι καλά το Throdling που κάνει σε μεγάλες θερμοκρασίες.... Πάντως τώρα την Τσικνοπέμπτη βάλε πάνω κανένα σουβλάκι να το ψήσει μιά χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 23, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Ρε μην παίζεται με τον πόνο μου !! Έχω "αρχιτεκνονική" απογοήτευση απο την ASUS, τόσα χρόνια την αγαπάω αυτήν την εταιρία :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Βρηκες εταιρεια να ''αγαπας'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.