blade_gld Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2006 Θα ήθελα κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω switch για monitor mouse keyboard (mouse και keyboard σε USB όμως ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 για usb δεν ξερω ισως να θελεις ξεχωριστο usb switch, παντως αυτο που ζητας λεγεται kvm switch. Μπορεις να βρεις στο πλαισιο της equip γυρω στα 25 εουρος, οσο για τα usb παρε ενα converter apo usb se ps2. Συνηθως τα εχουν τα πληκτρολογια μαζι, ενα πρασινο και ενα μοβ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Φεβρουάριος 23, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Πήρα ένα switch για οθόνη μόνο τελικά στα 8 ευρώ . υπάρχει και για USBΜάλλον θα το πάρω και αυτό αλα θα πρέπει να παταω 2 κουμπιά . Το καλο είναι πως με 16 ευρώ σύνολο γίνετε η δουλειά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 23, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Blade_gld [Σήμερα, στις 15:50] Μάλλον θα το πάρω και αυτό αλα θα πρέπει να παταω 2 κουμπιά . στα φρυδεια σου.. usb switch ποσων θεσεων κ απο που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Φεβρουάριος 23, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Το USB switch έχει 1-in και 4-out . είναι λίγο μπέρδεμα για εμένα που θέλω να βάλω 2 USB . Τώρα πρέπει να πάρω 2 η να πάρω 1 και ένα διακλαδωτη που να βγάζει από 1 USB σε 2 για να το βάλω πάνω στο switch . Αυτά τα βρήκα στη Θεσσαλονίκη σένα μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη δίπλα στο new York college . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Φεβρουάριος 24, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Τελικά βρέθηκε αυτό που πραγματικά ήθελα . USB switch 4in 2out με κουμπάκι εναλλαγής για τα 2 pc στα 17 euro από αλο μαγαζί της Θεσσαλονίκης.G15 και G7 λειτουργούν άψογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.