Jump to content

Logitech G15 και χειρισμός της έντασης ήχου

mitsosoft

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο εδώ και 2 μέρες και περά απο ότι είναι φοβερό αυτό που παρατηρώ είναι ότι ενώ η ένταση του ήχου λειτουργεί κανονικά απο το volume control που έχει το πληκτρολόγιο όταν πάω να ανοίξω το Power DVD για να δώ μιά ταινία τότε η ροδέλα της έντασης δεν ανταποκρίνεται καθόλου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αυξήσω ή μειώσω την ένταση. Εάν επιλέξω κάποιο άλλο παράθυρο πέρα απο το Power DVD τότε λειτουργεί και πάλι κανονικά. Με το MS Desktop Elite που είχα πρίν (αλλά και με αλλο ασύρματο σετάκι της MS παλαιότερα) ουδέποτε είχα τέτοιο θέμα. Ξέρει μήπως κανένας τι μπορεί να φταίει;

Να προσθέσω ότι οπουδήποτε αλλού, όπως Windows Media Player, παίζει και πάλι κανονικά η ένταση. Επίσης στο Power DVD εάν αλλάξω την ρύθμιση σχετικά με τα ηχεία και διαλέξω κάτι άλλο πέρα απο το SPDIF που έχω (πχ 2 speakers, 4 speakers κτλ) τότε και πάλι λειτουργεί, αλλά εάν το αφήσω έτσι τότε την αποκωδικοποίηση του ήχου την κάνει το Power DVD και όχι η κάρτα ήχου κάτι που δεν θα το ήθελα.

Εγω αυτο που προσεξα στο power dvd ειναι οτι χαμηλωνει η ενταση το προγραματος και οχι της καρτας ηχου...Ψαξτο λιγο....Εμενα λειτουργει κανονικα...

Αρχική απάντηση από Blade_gld

Εγω αυτο που προσεξα στο power dvd ειναι οτι χαμηλωνει η ενταση το προγραματος και οχι της καρτας ηχου...Ψαξτο λιγο....Εμενα λειτουργει κανονικα...

Όπως αναφέρω στο 1ο ποστ:

"Στο Power DVD εάν αλλάξω την ρύθμιση σχετικά με τα ηχεία και διαλέξω κάτι άλλο πέρα απο το SPDIF που έχω (πχ 2 speakers, 4 speakers κτλ) τότε και πάλι λειτουργεί, αλλά εάν το αφήσω έτσι τότε την αποκωδικοποίηση του ήχου την κάνει το Power DVD και όχι η κάρτα ήχου κάτι που δεν θα το ήθελα."

Το θέμα είναι να μπορέσω να αλλάζω την "κεντρική" ένταση που συμβαίνει σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (πχ Media Player 10) και κάτι που γινόταν ακόμα και στο Power DVD με τα σετάκια της MS που είχα πριν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.