amgamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2006 οταν δν φορτωνει τπτ αλλο η dsl εκτος απο το game π παιζω online...τοτε αν κλεισω το firewall(norton 06)υπαρχει κινδυνος να περασει κτ?επαναλαμβανω...δν τρεχει τπτ αλλο η dsl ουτε kazaa ουτε τπτ!
JaguarOne Φεβρουάριος 22, 2006 #2 Φεβρουάριος 22, 2006 Ναι. και ιδιαιτερα αν αναφέρεσε σε συστημα που δεν εχει security updates...Χαρακτηριστικα σε μηχανημα με sp1 χωρις επομενα updates, χωρίς να κάνει τίποτε απολύτως, αν απενεργοποιουσα το ΝΑΤ, μέσα σε 2 λεπτά αρχίζανε pop-ups απο το πουθενά. (messenger service exploit)
amgamer Φεβρουάριος 22, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 22, 2006 ουτε sp1 ουτε 2!!!το εκανα χθες δν φανηκε να υπηρξε προβλημα,αλλα σε σκαν βρηκε 3.π δν ξερω αν υπηρχαν απο πριν.τεσπα...σε ευχαριστω.φυσικα κ δν το ξανακανω.
RagSoul Φεβρουάριος 23, 2006 #4 Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer [Χθες, στις 22:51] οταν δν φορτωνει τπτ αλλο η dsl εκτος απο το game π παιζω online... τοτε αν κλεισω το firewall(norton 06) υπαρχει κινδυνος να περασει κτ? επαναλαμβανω... δν τρεχει τπτ αλλο η dsl ουτε kazaa ουτε τπτ! οσο εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μπορει να μπει καποιος hacker...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 23, 2006 #5 Φεβρουάριος 23, 2006 Ναι γιατι ο hacker δεν εχει τι αλλο να κανει, στο pc σου θα "μπει" (no offence just kidding)
steve_m Φεβρουάριος 23, 2006 #6 Φεβρουάριος 23, 2006 Αν δεν χρησιμοποιεις προγραμματα που ειναι πολυ δημοφιλη και εχουν βρεθει τρυπες σε αυτα τοτε πολυ σπανια θα σου συμβει κατι.Εγω ειμαι χωρις antivirus,firewall κανα 5 μηνο και με dsl και δεν εχω κανενα προβλημα.Εννοειται οτι παρακολουθω στενα τις διεργασιες απο το task manager ωστε να ξερω τι μου γινεται.
amartolos Φεβρουάριος 23, 2006 #7 Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 14:39] Αν δεν χρησιμοποιεις προγραμματα που ειναι πολυ δημοφιλη και εχουν βρεθει τρυπες σε αυτα τοτε πολυ σπανια θα σου συμβει κατι.Εγω ειμαι χωρις antivirus,firewall κανα 5 μηνο και με dsl και δεν εχω κανενα προβλημα.Εννοειται οτι παρακολουθω στενα τις διεργασιες απο το task manager ωστε να ξερω τι μου γινεται. 6-7 χρονια στο νετ δεν χρησιμοποιησα ποτε antivirus.firewall δεν κολλησα ποτε ιο,δε με ενοχλησε κανενας hacker...φετος εβαλα to f-secure και καθημερινα(ακομη και οταν ειμαι απλα online xωρις να τρεχω καποιο προγραμμα) blockαρει δiαφορα τα οποια τα προηγουμενα χρονια σιγουρα περνουσανε...τωρα αν ολα αυτα ειναι επικινδυνα η οχι δεν ξερω αλλα η πικρη αληθεια ειναι οτι περνουσανε..
jpavly Φεβρουάριος 23, 2006 #8 Φεβρουάριος 23, 2006 Συγγνώμη, αλλά γιατί δεν ρωτάει κανείς το παιδί αν έχει hardware firewall?Παιδί μου... έχεις router με firewall?
RagSoul Φεβρουάριος 23, 2006 #9 Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 12:05] Ναι γιατι ο hacker δεν εχει τι αλλο να κανει, στο pc σου θα "μπει" (no offence just kidding) εχουν το καλο η το κακο να ειναι περιεργοι
amgamer Φεβρουάριος 23, 2006 Author #10 Φεβρουάριος 23, 2006 εχω router alcatec 530Iτωρα για hw firewall δν ξερω...μηπως εννοεις το upnp????αυτο ειναι disable.
jpavly Φεβρουάριος 23, 2006 #11 Φεβρουάριος 23, 2006 Για να δεις αν είσαι ΟΚ πήγαινε μία εδώ και τρέξε το advanced test http://www.auditmypc.com/ Αν δεν περάσει τίποτα, ε τότε είσαι ΟΚ. Βάλε κι ένα antivirus και είσαι μια χαρά αρματωμένος. Το πιο ελαφρύ και ταυτόχρονα καλό: NOD32
RagSoul Φεβρουάριος 23, 2006 #12 Φεβρουάριος 23, 2006 τo NOD32 ειναι freeware - δεν θυμαμαι γι'αυτο ρωτάω;
jpavly Φεβρουάριος 24, 2006 #13 Φεβρουάριος 24, 2006 Όχι δεν είναι. Αν θέλεις freeware, κατέβασε το AVG ή το Avast!
RagSoul Φεβρουάριος 24, 2006 #14 Φεβρουάριος 24, 2006 καλα θυμαμαι. Το AVG εχω και ειναι αρκετο καλο!
inertiacreep Φεβρουάριος 24, 2006 #15 Φεβρουάριος 24, 2006 Σίγουρα είναι το καλύτερο free το AVG...από 'κει και πέρα Kaspersky, NOD32, F-Secure είναι οι κορυφές για μένα! Με λίγη προσοχή στη χρήση πάντως το AVG φτάνει και περισσεύει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.