Jump to content

Μολυνομαι ή οχι?

amgamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οταν δν φορτωνει τπτ αλλο η dsl εκτος απο το game π παιζω online...

τοτε αν κλεισω το firewall(norton 06)

υπαρχει κινδυνος να περασει κτ?

επαναλαμβανω...

δν τρεχει τπτ αλλο η dsl ουτε kazaa ουτε τπτ!

Ναι. και ιδιαιτερα αν αναφέρεσε σε συστημα που δεν εχει security updates...

Χαρακτηριστικα σε μηχανημα με sp1 χωρις επομενα updates, χωρίς να κάνει τίποτε απολύτως, αν απενεργοποιουσα το ΝΑΤ, μέσα σε 2 λεπτά αρχίζανε pop-ups απο το πουθενά. (messenger service exploit)

ουτε sp1 ουτε 2!!!

το εκανα χθες δν φανηκε να υπηρξε προβλημα,αλλα σε σκαν βρηκε 3.

π δν ξερω αν υπηρχαν απο πριν.τεσπα...

σε ευχαριστω.φυσικα κ δν το ξανακανω.

Αρχική απάντηση από amgamer [Χθες, στις 22:51]

οταν δν φορτωνει τπτ αλλο η dsl εκτος απο το game π παιζω online...

τοτε αν κλεισω το firewall(norton 06)

υπαρχει κινδυνος να περασει κτ?

επαναλαμβανω...

δν τρεχει τπτ αλλο η dsl ουτε kazaa ουτε τπτ!

οσο εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μπορει να μπει καποιος hacker...:cool:

Αν δεν χρησιμοποιεις προγραμματα που ειναι πολυ δημοφιλη και εχουν βρεθει τρυπες σε αυτα τοτε πολυ σπανια θα σου συμβει κατι.Εγω ειμαι χωρις antivirus,firewall κανα 5 μηνο και με dsl και δεν εχω κανενα προβλημα.Εννοειται οτι παρακολουθω στενα τις διεργασιες απο το task manager ωστε να ξερω τι μου γινεται.

Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 14:39]

Αν δεν χρησιμοποιεις προγραμματα που ειναι πολυ δημοφιλη και εχουν βρεθει τρυπες σε αυτα τοτε πολυ σπανια θα σου συμβει κατι.Εγω ειμαι χωρις antivirus,firewall κανα 5 μηνο και με dsl και δεν εχω κανενα προβλημα.Εννοειται οτι παρακολουθω στενα τις διεργασιες απο το task manager ωστε να ξερω τι μου γινεται.

6-7 χρονια στο νετ δεν χρησιμοποιησα ποτε antivirus.firewall δεν κολλησα ποτε ιο,δε με ενοχλησε κανενας hacker...φετος εβαλα to f-secure και καθημερινα(ακομη και οταν ειμαι απλα online xωρις να τρεχω καποιο προγραμμα) blockαρει δiαφορα τα οποια τα προηγουμενα χρονια σιγουρα περνουσανε...τωρα αν ολα αυτα ειναι επικινδυνα η οχι δεν ξερω αλλα η πικρη αληθεια ειναι οτι περνουσανε..

post-91-1416072455,3598_thumb.jpg

Συγγνώμη, αλλά γιατί δεν ρωτάει κανείς το παιδί αν έχει hardware firewall?

Παιδί μου... έχεις router με firewall?

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 12:05]

Ναι γιατι ο hacker δεν εχει τι αλλο να κανει, στο pc σου θα "μπει" (no offence just kidding)

εχουν το καλο η το κακο να ειναι περιεργοι :D

εχω router alcatec 530I

τωρα για hw firewall δν ξερω...

μηπως εννοεις το upnp????

αυτο ειναι disable.

Για να δεις αν είσαι ΟΚ πήγαινε μία εδώ και τρέξε το advanced test http://www.auditmypc.com/

Αν δεν περάσει τίποτα, ε τότε είσαι ΟΚ. Βάλε κι ένα antivirus και είσαι μια χαρά αρματωμένος. Το πιο ελαφρύ και ταυτόχρονα καλό: NOD32 :T:

Σίγουρα είναι το καλύτερο free το AVG...από 'κει και πέρα Kaspersky, NOD32, F-Secure είναι οι κορυφές για μένα! Με λίγη προσοχή στη χρήση πάντως το AVG φτάνει και περισσεύει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.