Jump to content

πρωτη επαφη!!

gio7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα σε ολους.Επιτελους πηγα κ εγω σε 939!:D και θελω την βοηθεια σας.Το συστημα μου αποτελειται απο opteron 148,ultra-d,xfx 7800gtx,hiper 580.Οπως φαινεται μου λειπουν μνημες.Θελω 2χ1gb.Ψαχτηκα αρκετα(dfi-street,εδωκ.τ.λ)και κατεληξα:1)g.skill HZ(223 ευρω),2)mushkin xp4000 οχι τις redline(240ευρω) απο overclockers.Ξερω οτι φορανε uccc(επιτελους εμαθα κατι ψιλα για τα τσιπακια γενικα;) απλα διαφερουν στα default timings.Περιμενω τις προτασεις σας γιατι ψαχνω 2εβδομαδες κ δεν μπορω να αποφασισω:unsure: Δεκτες κ αλλες προτασεις.Να σημειωσω οτι δεν ασχολουμαι καθολου με benchmarks,τουλαχιστον προς το παρον :shifty: ,παρα μονο με παιχνιδια και επεξεργασια εικονας.Σκοπευα να δουλεψω 1:1 αν κ δεν ξερω τι ειναι καλυτερα για παιχνιδια(1:1 ή διαιρετη και πιο σφιχτα).Οι αποψεις διιστανται.

Αρχική απάντηση από blade_pan

Δες εδω για τις gskill 4000.

Ειναι απο τις καλυτερες μνημες και σε αρκετα καλη τιμη.

αλλη μια ψιφος και απο μενα!!!! αν δεις στις αγγελιες ισως προλαβεις το τελευτεο κοματι....

Καλημερα.Ναι το εχω διαβασει το thread που λες κ ειδα οτι πανε αρκετα καλα για τα λεφτα τους.Απλα ελεγα μηπως οι mushkin φτανουν στα ιδια επιπεδα με καλυτερα timings,οποτε να επαιρνα αυτες,μιας κ η διαφορα στην τιμη ειναι 13ευρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.