Jump to content

Βγάζει κι άλλον administrator

Vagelis2000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οταν μπαίνω με safe mode βλέπω ότι υπάρχει εκτός απο μένα κι άλλος Administrator στον υπολογιστή.

Πώς έγινε αυτό.

Στην κανονική εκκίνηση βγάζει μονο εμένα.

Και πώς να τον σβήσω?

Μα εγώ δεν είμαι ο USER?

Λέω σε safe mode μου βγάζει

1)Administrator με την φωτογραφία ενός σκύλου

2)Βαγγέλης (εμένα δηλαδή)

3)QUEST

Ο πρώτος πως έγινε?

Καθενας οταν μπαινει σε safe mode του βγαζει τους λογαριασμους του+εναν που ειναι administrator.Mην ανυσηχεις δεν ειναι τιποτα.

Εγω γιατι νομιζω πως γινεται να απενεργοποιησεις τον default αρκει να υπαρχει ενας αλλος λογαριασμος με δικαιωματα admin?

Εγω τουλαχιστον το εχω κανει. Δεν θυμαμαι αν εμφανιζεται μετα στο safe mode αλλα σιγουρα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει.

Αν θυμαμαι καλα γινεται με το local security policy (απο τα administrative tools).

Σίγουρα θα γίνεται με κάποιο πείραγμα στη registry. Αλλά δεν θα πρότεινα να τον απενεργοποιήσεις. Μπορεί άνετα να σε σώσει κάποια στιγμή... ;)

Συγνώμη αλλά αν έχετε πηδ...ξει τον user σας και δεν κάνει boot ούτε από safe mode τι θα κάνετε μετά με σβησμένο administrator?

Τέτοια κάνουμε και μετά λέμε ότι τα Windows θέλουν κάθε μήνα format.

Εγω παντως στο κυριο πισι εχω απενεργοποιημενο τον admin των win εδω και 2 χρονια και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα σοβαρο προβλημα.

format εχω να κανω ~8 μηνες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.