jara Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2006 γεια! σκοπεύω να συνθέσω 2 μηχανήματα μαζί με ένα φίλο και το συνολικό κόστος βγαίνει γύρο στα 3600 euro. η απορία ου είναι η εξής: αν πάω σε κάποιο μαγαζί και πληρώσω μετρητά θα υπάρχει κάποια έκπτωση?αν ναι ποσο περίπου?έχει κανεις εμπειρίες? ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Για έκπτωση για τα μετρητά μόνο σε κανένα γνωστό ή κανένα μικρό μαγαζί Μην περιμένεις και μεγάλα πράγματα πάντως. Όλες οι τιμές είναι για μετρητοίς ούτως ή άλλως και τα περιθώρια κέρδους των καταστημάτων μικρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Εκτός αν βρεις κανέναν να στα κόψει τιμολόγιο και να γλυτώσεις το φπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 22, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 δηλαδη αν παω σε ενα μαγαζι στην στουρναρα και του σκασς 3600 ευρω δεν θα χαρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Ειτε μετρητα ειτε μεσω πιστωτικης το ιδιο ειναι για αυτους αφου την επομενη μερα πανε και εισπρατουν ολο το ποσο απο τη τραπεζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Φεβρουάριος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 επιδή έχω την απορία.τι ακροβως θα κανεις για να συνδέσεις 3 μηχανήματα και θέλει 3600Ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από g_0x επιδή έχω την απορία.τι ακροβως θα κανεις για να συνδέσεις 3 μηχανήματα και θέλει 3600Ε? Δεν θέλει να συνδέσει να ΣΥΝΘΕΣΕΙ θέλει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Φεβρουάριος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 χε....λαθος ε...χε...(μηπως είμαι δισλεξικός?...):whistling :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 και οχι 3 αλλα 2 (του εκανες 2 3 ...) τεσπα.... θεωρω πως σε μικρο μαγαζι ισως σου κανουν τιμη αλλα τελικα θα δωσεις οσα σε ενα 'μεγαλυτερο' μαγαζι που ειχε εξαρχης χαμηλοτερη τιμη .... το πολυ πολυ ζητα κανενα δωρακι εξτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 22, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 το πολυ πολυ ζητα κανενα δωρακι εξτρα για κατι τετοιο ψηνομαι! εχει κανεις καμοια εμπειρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Φεβρουάριος 22, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από jara [Σήμερα, στις 16:32] για κατι τετοιο ψηνομαι! εχει κανεις καμοια εμπειρια? Πας σε ενα υποκαταστημα του Πλαισιου (κατα προτιμηση εκει που εχει τα πιο ομορφα "μωρα" ) ....φωναζεις τον-την επιθυμητο πωλητη και του αραδιαζεις τα 3600 μετρωντας του ενα-ενα εχοντας τα κανει ολα σε 20αρικα ...οποτε τον ρωτας με ποιο τροπο θα μπορουσες να τα ξοδεψεις σε 2 "καλα" PC . Οστοσο το μετρημα του ρευστου θα το κανεις υψηλοφωνα και γεματος καμαρι λες και τα 3600 τα εχει για τα αρχ....α σου. Πιθανολογειται κατα μεγαλο ποσοστο να "εισπραξης" το "δωρο" σου χωρις καν .....να κανεις την αγορα απο εκει...... Τωρα πωλητρια θα ειναι ....ταμιας ...πελατισσα ...αυτο δεν μπορω να το ξερω....χεχεχεχε :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 22, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Φεβρουάριος 22, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Λοιπον τωρα που το σκεφτομαι ...επρεπε να γινω σεναριογραφος πορνο-υλικουΕπομενος "τιτλος" στα VIDEO-CLUB .... "Παρε μια γευση απο Πλαισιο" HardCore SEX:P :happy2: :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 22, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Spanaks Εκτός αν βρεις κανέναν να στα κόψει τιμολόγιο και να γλυτώσεις το φπα... Δηλαδή στο τιμολόγιο δεν πληρώνεις ΦΠΑ??? Τι λές ρε παιδάκι μου? Έέεεεε ρε και να'χα κι εγω μία off shore.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 22, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 16:41] Δηλαδή στο τιμολόγιο δεν πληρώνεις ΦΠΑ??? Τι λές ρε παιδάκι μου? Έέεεεε ρε και να'χα κι εγω μία off shore.... check pms:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 22, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Eκπτωση θα σου κανουν παντου αν πας και πεις οτι ο τροπος πληρωμης ειναι μετρητα...δεν τιθεται θεμα....ασχετα με την δυναμικοτητα του μαγαζιου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 22, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 www.matsoukasbros.comΠαρε τηλ και πεσ'του οτι εχεις 3600 ζεστα για αγορα μηχανηματος....εχω ακουσει οτι κανει καλα δωρακια....:devil: :devil: :devil: Και θα ηθελα εαν ειναι δυνατο να ηχογραφησεις την συζητησγς σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 22, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 δεν παιζει ειναι θεσσαλονικη.θα πω στον τριανταφιλοπουλο να παραγκειλουμε μαζι κ θα ηχογρφησει αυτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Φεβρουάριος 22, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από VagouridisΚαι θα ηθελα εαν ειναι δυνατο να ηχογραφησεις την συζητησγς σας. ΧαχαχαχαχααχαχχααχαχχαχαΑυτό θα το ήθελα και εγώΠραγματικά , οι συζητήσεις με τον ’ρη είναι πραγματικά χρυσές Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Φεβρουάριος 22, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Απο πειρας οπου και να πας με μετρητα θα σε καλοδεχτουν ασχετως αν ειναι μικρο η μεγαλο το μαγαζι. Μεχρι και στο πλαισιο που ειχα παρει ενα pc πριν 4-5 χρονια μου εκαναν εκπτωση στα μετρητα. Απλα στα μεγαλα μαγαζια μην περιμενεις να σου κοψουν κανα τρελο ποσο, το πολυ να σου κανουν ενα 5 % εκπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.