mellodos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 Ενα ξαδερφακι μου σπουδαζει τηλεποικοινωνιες και καθως με επισκεφθηκε σημερα εζησα μια πρωτογνωρη εμπειρια.Με το που βλεπει το tower ανοικτο πανικοβαλεται.Μου βαζει απ'ευθειας τις φωνες :rant: λεγοντας πως ειμαι ασχετος και κινδυνευει αμεσα η υγεια μου απο καποιο ειδος μαγνητικης ακτινοβολιας :nuke: ,δεν θυμαμαι ακριβως τι.........Μαλιστα με προειδοποιησε πως τετοιες καταστασεις προκαλουνε λευκαιμια και αλλα τετοια καλα!!! :tomato: Δεν δεχτηκε να καθησει διπλα στο pc αν δεν εκλεινα το tower (πραγμα που παιδευτηκα να κανω καθως το κουτι ειναι τιγκα στο καλωδιο).Μα τι λεει ο ποιητης???:nuke: :nuke: :nuke: :nuke:
SLN Φεβρουάριος 21, 2006 #2 Φεβρουάριος 21, 2006 Μετα που εκλεισες το tower και ηρεμησε εκανε ενα τσιγαρο για να χαλαρωσει απο τον κινδυνο που γλιτωσε??
DarkSaga Φεβρουάριος 21, 2006 #3 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από mellodos ειμαι αγνωμον αυτό μου το εξηγείς?
mellodos Φεβρουάριος 21, 2006 Author #4 Φεβρουάριος 21, 2006 Μπα....Με συμβουλεψε μαλιστα να κοιταζομαι που και που αν συνεχισω να το εχω ανοικτο. :boxed:Τι στο καλο νεκροθαφτης σπουδαζει? Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 00:34] αυτό μου το εξηγείς? ???
thrasher Φεβρουάριος 21, 2006 #5 Φεβρουάριος 21, 2006 εχεις λαμπες στο pc?Φανταζομαι οχι,αρα φαντασου αν ειχες τι θα σου εψελνε γιa το uv!
format c: Φεβρουάριος 21, 2006 #8 Φεβρουάριος 21, 2006 Μήπως χρησιμοποιείς κανά καινούριο σύστημα ψύξης με απεμπλουτισμένο ουράνιο και τρόμαξε ο άνθρωπος;Πάντως σαν επιστήμονας όφειλε να σου εξηγήσει καλλίτερα τους λόγους που το πιστεύει αυτό. Η αντίδρασή του είναι παρόμοια με τη γνώμη της γιαγιάς μου για το internet που κάνει τα παιδιά να αυτοκτονούν. Όταν τη ρωτάω, μου λέει ότι το είπε ο Αυτιάς.
mellodos Φεβρουάριος 21, 2006 Author #9 Φεβρουάριος 21, 2006 Αυτος ο οποιος δεν εχει γνωμη -δεν ξερει κατι? :tomato: (smilie μαργαριταρι υπαρχει?):sick:
SLN Φεβρουάριος 21, 2006 #10 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 00:39] εχεις λαμπες στο pc?Φανταζομαι οχι,αρα φαντασου αν ειχες τι θα σου εψελνε γιa το uv! :alien: Καλα αμα ειχε και λαμπες στο pc....
helloween Φεβρουάριος 21, 2006 #11 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από mellodos [Σήμερα, στις 00:28] Ενα ξαδερφακι μου σπουδαζει τηλεποικοινωνιες και καθως με επισκεφθηκε σημερα εζησα μια πρωτογνωρη εμπειρια.Με το που βλεπει το tower ανοικτο πανικοβαλεται.Μου βαζει απ'ευθειας τις φωνες :rant: λεγοντας πως ειμαι αγνωμον και κινδυνευει αμεσα η υγεια μου απο καποιο ειδος μαγνητικης ακτινοβολιας :nuke: ,δεν θυμαμαι ακριβως τι.........Μαλιστα με προειδοποιησε πως τετοιες καταστασεις προκαλουνε λευκαιμια και αλλα τετοια καλα!!! :tomato: Δεν δεχτηκε να καθησει διπλα στο pc αν δεν εκλεινα το tower (πραγμα που παιδευτηκα να κανω καθως το κουτι ειναι τιγκα στο καλωδιο).Μα τι λεει ο ποιητης???:nuke: :nuke: :nuke: :nuke: Δέν νομίζω να έχει δίκιο δηλαδή όλες τις ακτινοβολίες τις απορροφά ένα κομάτι aλουμίνιο ή plexi-glass? Εκτός και αν κάθε δύο λεπτά δίνει κάποιος φιλάκια στην κάρτα γραφικών του οπότε τότε όλο και κάποιο ατύχημα μπορεί να συμβεί
FrOsT Φεβρουάριος 21, 2006 #12 Φεβρουάριος 21, 2006 Και αναρωτιόμουνα για τους πονοκεφάλους που είχα... τώρα εξηγούνται όλα!
mellodos Φεβρουάριος 21, 2006 Author #14 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 00:47] Δέν νομίζω να έχει δίκιο δηλαδή όλες τις ακτινοβολίες τις απορροφά ένα κομάτι aλουμίνιο ή plexi-glass? Εκτός και αν κάθε δύο λεπτά δίνει κάποιος φιλάκια στην κάρτα γραφικών του οπότε τότε όλο και κάποιο ατύχημα μπορεί να συμβεί Καπως επιστημονικα μου εξηγησε πως εστω το καλλυμα μειωνει δραστικα την μαγνητικη ακτινοβολια που παραγεται κυριως απο cpu. Αρχική απάντηση από ea6gka οι λαμπες ητανε UV????!!!! Δεν βαζω UV..Εχουν σεξουαλικες παρενεργειες......
format c: Φεβρουάριος 21, 2006 #15 Φεβρουάριος 21, 2006 Πω πω τι μας έκανες βραδιάτικα, άντε να βρω τα καπάκια τώρα.Ιδέα!!! Πές του πως αν βάλει ένα κοτόπουλο στο PC η ακτινοβολία αυτή εξαφανίζει τον ιο της γρίπης των πουλερικών.
DarkSaga Φεβρουάριος 21, 2006 #16 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από mellodos Αυτος ο οποιος δεν εχει γνωμη -δεν ξερει κατι? Αλφα στερητικό και γνώμη ε?όχι ο αχάριστος δηλαδή,excuse me
helloween Φεβρουάριος 21, 2006 #17 Φεβρουάριος 21, 2006 Πάλι με τύψεις θα κοιμηθώ!!! και ο μικρός μου πέταξε τις βίδες στα παιχνίδια του
SLN Φεβρουάριος 21, 2006 #18 Φεβρουάριος 21, 2006 Τυπικα υπαρχει ακτινοβολια (γι αυτο υπηρχε παλια το θεμα να μην παιρνετε εξ ολοκληρου πλεξι κουτια).Πρακτικα πιστευω οτι εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παθεις κατι απο καμμια ηλιοθεραπεια, καμμια παλια CRT με φθαρμενα φιλτρα. Τελειως υποχονδρια και αδικαιολογητη η αντιδραση του ξαδερφου...Αρχική απάντηση από format c: [Σήμερα, στις 00:44] Μήπως χρησιμοποιείς κανά καινούριο σύστημα ψύξης με απεμπλουτισμένο ουράνιο και τρόμαξε ο άνθρωπος;Πάντως σαν επιστήμονας όφειλε να σου εξηγήσει καλλίτερα τους λόγους που το πιστεύει αυτό. Η αντίδρασή του είναι παρόμοια με τη γνώμη της γιαγιάς μου για το internet που κάνει τα παιδιά να αυτοκτονούν. Όταν τη ρωτάω, μου λέει ότι το είπε ο Αυτιάς. :worship: :worship: :worship: Αρχική απάντηση από mellodos [Σήμερα, στις 00:45] Αυτος ο οποιος δεν εχει γνωμη -δεν ξερει κατι? Συριεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
stratos1978 Φεβρουάριος 21, 2006 #19 Φεβρουάριος 21, 2006 Λοιπον το αναλυσα το "θεμα" και λεω σαν "πυρινικος επιστημων & σουξου μουξου μανταλακια ΜΗ OverClockακιας" .....Λοιποοοοον.......ΑΝ λεω ΑΝ υποθεσουμε πως ΕΓΩ λεω ΕΓΩ ....υπερχρονισω τον επεξεργαστη μου ( 3800Χ2 +) απο 2000 μεγακυκλους σε 3500+ μεγακυκλους και δωσω μια "τσιμπια" ρευματακι ( Vcore ) στον επεξεργαστη.... Καλυτερα να μην εχω ξεσκεπαστω το PC ....γιατι σιγουρα θα εχω επιπτωσεις στην υγεια μου ...απο θραυσματα - κομματια που θα πεταχτουν μετα την "σχαση του πυρηνα":D .....Οποτε ....λεω ....Οποτε καλυτερα ειναι ΟΣΟΙ υπερχρονιζουν τα PCια τους να εχουν τον "τσιγκο" επανω καλου κακου.... :tomato: :clap: :giveup: Παλι εδωσα ρεστα ο π@υστης.....παω να βγαλω λογο τωρα στα Cebit 2006 :computer:
mellodos Φεβρουάριος 21, 2006 Author #20 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 00:53] Αλφα στερητικό και γνώμη ε? όχι ο αχάριστος δηλαδή,excuse me Αχαριστος με την υγεια μου ηθελε να πει το παλικαρι......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.