Giannis1989 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 Γεια σας παιδιά είμαι καινούριος στο site!Και θα ήθελα να μου προτείνεται μερικές λύσεις για την κάρτα γραφικών μου. Η κάρτα γραφικών μου:HIS excalibur 9600 256MB. Και για να μην σας κουράζω πολύ έχω κάνει τα εξής πράγματα:έχω βάλει το Artic Cooling Silencer,"ψικτρακια" στις μνήμες. "φλασαρισα" το βίος με ένα HIS non-προ και αυτήν την στιγμή τρέχει στα 418 Core k 220 Ram.Πριν την κάνω flash μ'αυτό το βίος δοκίμασα την έκδοση προ αλλα μου έβγαζε ότι δεν υποστηρίζεται από τα windows k κάτι τέτοια..Μπορείτε να μου πείτε γιατί? (Τα timings:TRCDRD 3clocks,TRCDWR 1clock,TRP 3clocks,"ΤΡΑΣ" 7clocks, TRRD 3clocks,TWR 2clocks,TR2W CL 3clocks,TW2R 2clocks,TW2R_same_bank use TWR roule,TR2R 2clocks,WR Latency 1.0clock,ΚΑΣ Latency 2clocks,CMD Latency 0clocks). Το default βίος:324 Core 186 Ram,οι μνήμες μου είναι τύπου Mezza 5.0.Το HIS non-προ 324 Core 203 Ram,τύποι μνήμης Elixir 5.0.Μπορείτε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis1989 Φεβρουάριος 22, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Τι γίνετε βρε παιδιά θα με βοηθήσει κανεις;:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
horseshoe Φεβρουάριος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Δοκίμασε να κάνεις overclocking με το ati tool που έχει αυτόματη διαδικασία εύρεσης max core and memory frequencies. Επίσης διαθέτει και δυνατότητα να πειράξεις τα timings των μνημών. Good luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis1989 Φεβρουάριος 22, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Ευχαριστώ.Αλλα τα εχω πειράξει ήδη.Εγω το μονο που θέλω ειναι να μου συμβουλέψει κάποιος με τι καλύτερο bios να φλασάρω την κάρτα μου απ'αυτό που την φλασάρισα(νον-προ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Εγώ δε θα συνιστούσα να πειραχτούν τα timings ...εκτός αν υπάρχει κάτι εγγυημένο...δηλαδή κάποιος να έχει παίξει ήδη με αυτά...υπάρχει αλήθεια κανένα Link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Φεβρουάριος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Δε νομίζω να δεις κάποια διαφορά ότι και να flashάρεις Αυτή η σειρά δε νομίζω να μετατρέπεται σε κάποια καλύτερη οπότε απλά δεν έχει νόημα.Προφανώς ο πυρήνας της απλής δε μπορεί να δουλέψει ως pro.. για αυτό δε το σηκώνει το αντίστοιχο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis1989 Φεβρουάριος 25, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2006 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Αν χρειαστώ την βοήθειά σας θα ξαναεπικοινωνήσω μαζί σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.