Jump to content

Rolling Stones (ποιος θα παει?)

Vadergr

Recommended Posts

Οι τιμες καθε αλλο παρα φθηνες ειναι αλλα και το συγκροτημα καθε αλλο παρα τυχαιο ειναι.

Οι τιμες ξεκινανε απο 78ευρω και φτανουν ως και 280...

Σκεφτεται κανεις να παει?

Συριε? :p

Sorry ρε παιδια, αλλα εδω δινουμε/δινετε 30-40ε για τυχαρπαστα συγκροτηματα.Για τους Stones δηλαδη ποια τιμη θα ηταν λογικη?

Για τους Ζeppelin?Για τους pink floyd?

Ουτε εμενα μου πολυαρεσουν αλλα νομιζω οτι θα ειναι μοναδικη εμπειρια που ισως δεν θα εχουμε ποτε την τυχη να ξαναζησουμε.Ισως να αξιζει τωρα να τα σκασουμε, γιατι αργοτερα οταν θα τα εχουμε/εχετε μαλλον δεν θα μπορουμε...

Τι στο καλο,ειμαι ο μοναδικος ρομαντικος?:inlove:

Αρχική απάντηση από Vadergr

Sorry ρε παιδια, αλλα εδω δινουμε/δινετε 30-40ε για τυχαρπαστα συγκροτηματα.Για τους Stones δηλαδη ποια τιμη θα ηταν λογικη?

Για τους Ζeppelin?Για τους pink floyd?

Ουτε εμενα μου πολυαρεσουν αλλα νομιζω οτι θα ειναι μοναδικη εμπειρια που ισως δεν θα εχουμε ποτε την τυχη να ξαναζησουμε.Ισως να αξιζει τωρα να τα σκασουμε, γιατι αργοτερα οταν θα τα εχουμε/εχετε μαλλον δεν θα μπορουμε...

Τι στο καλο,ειμαι ο μοναδικος ρομαντικος?:inlove:

Όχι Αγάπη Νο.2 (να μην ξεχνιόμαστε κιόλας :p), δεν είσαι ο μόνος ρομαντικός.

Απλώς, προσωπικά, στις συναυλίες περνάω καλά μόνο αν μου αρέσει το συγκρότημα και ξέρω τα τραγούδια. Αν είναι να πάω για το ''event'', προτιμώ να πάω κάπου αλλού (σινεμά, θέατρο κλπ).

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:18]

Όχι Αγάπη Νο.2 (να μην ξεχνιόμαστε κιόλας :p), δεν είσαι ο μόνος ρομαντικός.

Απλώς, προσωπικά, στις συναυλίες περνάω καλά μόνο αν μου αρέσει το συγκρότημα και ξέρω τα τραγούδια. Αν είναι να πάω για το ''event'', προτιμώ να πάω κάπου αλλού (σινεμά, θέατρο κλπ).

ξεχασες τις λαμπιτικες μασες......:p

Θα κάνεις μεγαλύτερη την προίκα της κόρης του κωλόγερου του Jagger.

Και μη πει κανείς οτι το κάνουν για την κ@υλ@ τους, γιατί αν ήταν έτσι δε θα πέρνανε 90 ευρώ για εισητήριο στην αρένα.

Αρχική απάντηση από aggelopas [Χθες, στις 21:40]

Στην Βραζιλια παντως λεει οτι την εκαναν δωρεαν τη συναυλια.

Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Δεν πήραν όντως εισητήριο από τον κόσμο.

Πήραν $750.000 από το δημοτικό συμβούλιο. (από δημοσιεύση της Ελευθεροτυπίας)

Τι να λέμε τώρα. Η απληστία στο μεγαλείο της.

Αρχική απάντηση από power

Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Δεν πήραν όντως εισητήριο από τον κόσμο.

Πήραν $750.000 από το δημοτικό συμβούλιο. (από δημοσιεύση της Ελευθεροτυπίας)

Τι να λέμε τώρα. Η απληστία στο μεγαλείο της.

Τα σπασμενα εμεις θα τα πληρωσουμε παλι δηλαδη?:fist:

Αρχική απάντηση από astrolabos

Δε πάω σε (ξε)πουλημένους. Ο αληθινός καλλιτέχνης πρέπει να ξέρει πότε να σιωπά και πότε να αποσύρεται.

Εσυ θα δεχοσουν να ''αποσυρεις'' την τεχνη σου που κανεις πολυ καλα επειδη στο λενε οι αλλοι?

Αρχική απάντηση από power

Θα κάνεις μεγαλύτερη την προίκα της κόρης του κωλόγερου του Jagger.

Και μη πει κανείς οτι το κάνουν για την κ@υλ@ τους, γιατί αν ήταν έτσι δε θα πέρνανε 90 ευρώ για εισητήριο στην αρένα.

Ειναι 60-70 οσο ειναι τελος παντων.Ειναι απο τους καλυτερους στον χωρο τους και σιγουρα συγκροτημα θρυλος.

Αν εσυ εισαι ο καλυτερος στο επαγγελμα σου (η απο τους καλυτερους) θα επαιρνες τα ιδια χρηματα/μισθο με εναν του επαγγελματος σου που τωρα ξεκιναει την καρριερα του?Φυσικα οχι.Το ιδιο κανουν και οι stones.

Αντε κουβεντα να γινεται! ;)

Αρχική απάντηση από RagSoul

πολυ το χαρηκα χθες παντος που τους ειδα στην tv. 60 χρονια και ακομα εχουν ενεργεια για να κανουν τα τρελα τους. :) Μπραβο τους!

Είδες τι κανει η κόκα ??? :hehe:

Αρχική απάντηση από astrolabos

Δε πάω σε (ξε)πουλημένους. Ο αληθινός καλλιτέχνης πρέπει να ξέρει πότε να σιωπά και πότε να αποσύρεται.

Tο καλυτερο ! Ειχα παει στην συναυλια στο ΟΑΚΑ. Μου φτανει που τους ειδα τοτε!

Αρχική απάντηση από Vadergr

Εσυ θα δεχοσουν να ''αποσυρεις'' την τεχνη σου που κανεις πολυ καλα επειδη στο λενε οι αλλοι?

Αυτό είναι το πρόβλημα. Πλέον δεν είναι τέχνη, αλλά Marketing. Ο Καλλιτέχνης ξέρει πότε πρέπει να σιωπά και να αφήνει χώρο για νέους. Αυτο δεν πάει μόνο για τους Rolling Stones, αλλά και για πολλούς εγχώριους δικούς μας. Το χρήμα πολλοί αγάπησαν, τους πουλημένους κανείς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.