louis_gas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 Φαινεται οτι το pc μου αγαπαει πολυ το κινητο μου.. Λοιπον εχουμε και λεμε.. Συνδεω το κινητο (SE W550i) μεσω usb στον υπολογιστη, κανω οτι κανω, και μολις αποσυνδεω το καλωδιο απο τον υπολογιστη κανει επανεκινηση.. Εχω απενεργοποιησει την αυτοματη επανεκινηση.. ΔΕΝ πεταει μπλε οθονη, απλα επανεκινηση κανει. Να σημειωσω οτι μονο σημερα μου το κανει αυτο ενω τοσες μερες το δουλευα μια χαρα..Καμια ιδεα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Δοκιμασες στη ιδια θυρα usb να βαλεις αλλη συσκευη?Κατι αναλογο μου ειχε συμβει και εμενα (με flash μνημη) και απλα ειχε προβλημαη θυρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 ναι δοκιμασα αλλα με την αλλη συσκευη δεν υπαρχει προβλημα... ακομα δοκιμασα κα το κινητο σε αλλη θυρα και παλι κανει επανεκινηση μολις το αποσυνδεσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Φεβρουάριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 δεν φταίει η θυρα αλλα η συσκευη...αλλαξε drivers...και πες μας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 21, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από dioptra999 [Σήμερα, στις 19:27] δεν φταίει η θυρα αλλα η συσκευη...αλλαξε drivers...και πες μας!!!! ποια συσκευη λες οτι φταιει?? το κινητο? τα drivers του κινητου να αλλαξω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Φεβρουάριος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από louis_gas ποια συσκευη λες οτι φταιει?? το κινητο? τα drivers του κινητου να αλλαξω?? οχι κοιτα εαν υπάρχει καινουρια εκδοση της εφαρμογης που χρησιμοποιεις για να διαμορφώνεις το κιν όπως ειναι ας πουμε το pc suite της ΝΟΚΙΑ...εαν δεν υπάρχει δοκίμασε πρώτα να την απενεργοποιήσεις την συσκευη απο το system tray (safely remove harware) και μετα να την βγάλεις απο την usb.Ετσι ακι αλλιώς αυτή ειναι η σωστή διαδικασία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 22, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 το προβλημα απ οτι φαινεται ειναι στο προγραμμα της SE το PC Suite.. Οταν το απεγκατεστησα δεν εκανε επανεκινησεις, μετα ομως που το βαλα παλι τα ιδια.. Αυτα με την εκδοση 1.10.36 του προγραμματος.. Τωρα κατεβαζω την 1.10.161 να δω αν εχει το ιδιο προβλημα..στο safely remove harware δεν υπαρχει το κινητο για να το κανω ασφαλη καταργηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 22, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 δυστυχως τιποτα με την 1.10.161 δε μπορω να καταλαβω ρε γμτ γιατι το επαθε ετσι στα ξαφνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Γίνεται cold restart (σα να πατάς το κουμπί του reset) ή απλό reboot (σα να το κάνεις μέσα από τα windows); Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Φεβρουάριος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αν είναι σαν να πατάς reset θα μπορούσε να είναι και κάπoio βραχυκύκλωμα που γίνεται στην usb θύρα την ώρα που τραβάς το βύσμα αν και λες ότι αυτό συμβαίνει όταν έχεις εγκατεστημένο το πρόγραμμα του κινητού σου οπότε μάλλον απίθανο αυτό που λέω πάντως ρίξε του μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 24, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 ειναι σα να πατας το κουμπι απο το κουτι.. cold restart... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Φεβρουάριος 24, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 παιδια ένα παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ με το πισι τις αδερφής μου.η θύρα usb είναι πάνψ στο κουτι και με το που ακουμπάω το στικάκι μου κάνει ρεσταρτ σαν να πατάω το ρεσετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 25, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2006 Βραχυκύκλωμα βρωμάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Φεβρουάριος 27, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 και τι μπορω να κάνω?το θέμα είναι οτι όταν συνδέει καλώδιο usb δε κανει ποτε ρεσταρτ μόνο με το στικάκι μου και επίσης όχι πάντα...δε νομίζω να είναι πάντως πρόβλημα απο software γιατι εκανα και φορματ και παλι τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 27, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 Στείλε mail στη Microsoft και στην εταιρεία που βγάζει το stick να το κοιτάξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 27, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 ...καλα αμα περιμενεις απο την MS σωθηκες....απορω γιατι χρησιμοποιειτε το μαμισιο software...βαλε αυτό και τελιωσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 27, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 10:26] ...καλα αμα περιμενεις απο την MS σωθηκες....απορω γιατι χρησιμοποιειτε το μαμισιο software...βαλε αυτό και τελιωσες... δε δουλευει το λινκ.. παντως το myphoneexplorer (η καπως ετσι) που δοκιμασα δεν εβλεπε το κινητο παρα μονο αν εχω εγκατεστημενο το pc suite της se.. και δε μπορω να εχω εγκατεστημενο το pc suite για οταν ειναι εγκατεστημενο κανει επανεκινησεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.