DarkSaga Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 ήρθε σήμερα billetάκι 45,07Ε37,87 καθαρό τι σκ@τ@ είναι αυτό το πάγιο dsl γραμμής η δίμηνο σύνδεση που υποτίθεται έχω κόψει?έψαξα έψαξα δε βρηκα πουθενα ανάλυση σε τι αντιστοιχει ούτε περίοδο χρήση κλπη γραμμή DSL που διατηρώ(512) πληρώνεται στην ΟΤΕΝΕΤ η στον λογαριασμό ΟΤΕ?τα φώτα σας...παρακαλώ:daisy:μαμακια μου..πάγιο OnDSL home 384 08/01/06-11/01/06 2,05πάγιο τηλεφώνουπάγιο OnDSL home 384 08/01/06-11/01/06 2,44πάγιο usernameπάγιο DSL 512 ιανουαρίου 13.48πάγιο DSL 512 φεβρουαρίου 19,80νόμιζα πως με το OnDSL τα είχα όλα ΠΡΟπληρωμέναwhat the ****....επίσης πήραμε άυξηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Φεβρουάριος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 To πάγιο στο λογαριασμό του OTE ενώ η συνδρομή στο λογοριασμό της Otentet. Kαι τα 2 ανά δίμηνο πανε (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 "ε ωραία και πήρατε τηλέφωνο για 5 ευρώ διαφορά?θα σας πιστώσουμε στον επόμενο λογαριασμό"πως σας φάνηκε?2,05 πάγιο γραμμής για 4 μέρες σύνδεση2,44 αντίτιμο για 4 μέρες συνδρομήκαλό???δήλαδή πρέπει να τρέχεις για όλα?τόσους συνδρομητές χ 5ευρώ μινιμουν(ια) καλά τα βγάζουν τα έξοδα....λακαμάδες απατεωνίσκοι!!!!αυτο έχω να πω μόνο ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Φεβρουάριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 To Active xDSL το πληρωνεις στον ΟΤΕ και τον ISP σου προφανως στην ΟΤΕΝΕΤ.... Ειναι το μονο "πακετο" που ΔΕΝ ειναι προπληρωμενη και η συνδεση στον ΟΤΕ......:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 21, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 παιδιά κουτί είχα και ήταν όλα προπληρωμένα!!!!και το φαξ διακοπής ήταν σταλμένο και αυτο στην ώρα του!απλά σου λέει κόψε ταρίφ ακαι αμα πιάσει έπιασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Είχα OTEnet και σε κάθε λογαριασμό κάθε δίμηνο έψαχνα να βρώ πως ***** γίνετε να πληρώνω τόσο πολλύ... Απο τότε που πήρα πακέτο FORTHnet στον λογαριασμό πληρώνω μονο 40~50 ευρώ το δίμηνο μόνο για το πάγιο του τηλεφώνου και για τις κλήσεις μου.. Ο ΟΤΕ είναι κλέφτης, απλά και όμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 21, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 μην περιμενεις να στα κοψουν στον πομενο λογαριασμο...εκανες την 12αμηνη επεκταση Λευτερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 21, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 όχι κράτησα μόνο τη γραμμήέχω και το φαξ που εμπρόθεσμα ζητάω τη διακοπή θα τους μαμήσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 20, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 επειδή ρωτήσατε....Η διαφορά ΟΝΤΩΣ αφαιρέθηκε κανονικότατα στον επόμενο λογαριασμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 21, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 για να μην ανοιξω αλλο thread ειμαι συνδεμενος με ενα otenet ondsl kit στα 384 ο οποιο θελω να κοψω ,αλλα θελω να κρατησω την γραμμη, γινεται?/το εχει κανει κανενας?με ενδιαφερει να μην εχω παλι διαδικασιες ενεργοποιησης κτλ.. μια κοπελια στην οτενετ μου ειπε οτι ο μονος τροπος για να μην κοπει καθολου η γραμμη ειναι να το μετατρεψω σε 12μηνη υποχρεωτικη δεσμευση,μεσο φαξ(η γνωστη διαδικασια) .ενω μια αλλη τηλεφωνητρια μου ειπε οτι μπορω απλα να κοψω την συνδεση και να κρατησω την γραμμη dsl και απο εκει και περα κανω 3μηνη 6 μηνη η αοριστου χρονου σε οποια εταιρια θελω,τι ισχυει τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 21, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 εγώ με ένα FAX 1.διέκοψα τη συνδεση 2.αναβάθμισα τη γραμμή σε 5127μέρες πριν τη λήξη του τριμήνουγίνεται κανονικόταταμετά συνέχισα με Forthnet όχι οτι παίζει καναν ρόλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Μάϊος 21, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 οριστε και η αιτηση διακοπης σε pdfaithsh.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 21, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 14:14] οριστε και η αιτηση διακοπης σε pdf Ωραιος... θα χρειαστει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.