tassoss Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 Μια ερώτηση εαν ξέρει κάποιος.Έχω κάνει εκτροπή στο κινητό όλες τις κλήσεις του σταθερού. Στην αρχή βγάζει μύνημα οτι η κλήση είναι απο προώθηση μετά όμως εξαφανίζεται, λογικά, και φαίνεται ο αριθμός του καλούντος.Η ερώτηση είναι: Μετά την κλήση μπορώ να δώ εάν ήταν απο προώθηση ή ήταν κλήση κατευθείαν στο κινητό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Αναλογα το software του κινητου. Αλλα συνηθως τα μονα στοιχεια που "μενουν" ειναι ο αριθμος και η μερομηνια/ωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 To είχα κάνει και εγώ στο δικό μου.. αλλα δεν έλεγε ότι ο αριθμός ήταν απο την προώθηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Φεβρουάριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 οχι δεν μπορείς να το δεις αυτό~!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatst Φεβρουάριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από tassoss [Χθες, στις 13:15] Μια ερώτηση εαν ξέρει κάποιος.Έχω κάνει εκτροπή στο κινητό όλες τις κλήσεις του σταθερού. Στην αρχή βγάζει μύνημα οτι η κλήση είναι απο προώθηση μετά όμως εξαφανίζεται, λογικά, και φαίνεται ο αριθμός του καλούντος.Η ερώτηση είναι: Μετά την κλήση μπορώ να δώ εάν ήταν απο προώθηση ή ήταν κλήση κατευθείαν στο κινητό? απ'όσο ξέρω δεν μπορείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.