tassoss Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 Μια ερώτηση εαν ξέρει κάποιος.Έχω κάνει εκτροπή στο κινητό όλες τις κλήσεις του σταθερού. Στην αρχή βγάζει μύνημα οτι η κλήση είναι απο προώθηση μετά όμως εξαφανίζεται, λογικά, και φαίνεται ο αριθμός του καλούντος.Η ερώτηση είναι: Μετά την κλήση μπορώ να δώ εάν ήταν απο προώθηση ή ήταν κλήση κατευθείαν στο κινητό?
YDinopoulos Φεβρουάριος 21, 2006 #2 Φεβρουάριος 21, 2006 Αναλογα το software του κινητου. Αλλα συνηθως τα μονα στοιχεια που "μενουν" ειναι ο αριθμος και η μερομηνια/ωρα...
HellhammeR Φεβρουάριος 21, 2006 #3 Φεβρουάριος 21, 2006 To είχα κάνει και εγώ στο δικό μου.. αλλα δεν έλεγε ότι ο αριθμός ήταν απο την προώθηση..
greatst Φεβρουάριος 22, 2006 #5 Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από tassoss [Χθες, στις 13:15] Μια ερώτηση εαν ξέρει κάποιος.Έχω κάνει εκτροπή στο κινητό όλες τις κλήσεις του σταθερού. Στην αρχή βγάζει μύνημα οτι η κλήση είναι απο προώθηση μετά όμως εξαφανίζεται, λογικά, και φαίνεται ο αριθμός του καλούντος.Η ερώτηση είναι: Μετά την κλήση μπορώ να δώ εάν ήταν απο προώθηση ή ήταν κλήση κατευθείαν στο κινητό? απ'όσο ξέρω δεν μπορείς
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.