Jump to content

7800GTX 512MB o/c

HellhammeR

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από HellhammeR [Χθες, στις 10:45]

Θέλω να ρωτήσω τους labites που έχουν την συγκεκριμένη κάρτα πόσο έφτασαν τα ρολόγια με μαμα ψύκτρα και χωρίς πρόβλημα αστάθειας του συστήματος.;)

Δεν νομιζω φιλε μου οτι θα βρεις πολλους Ελληνες που θα εχουν την εν λογω καρτα.. Πολυ απλα για 2 λογους :

1. Ειναι πολυ ακριβη για αυτα που προσφερει ειδικα ξεροντας οτι με πολυ πιο λιγα μπορεις να εχεις την x1900xt/xtx ..

2. Βγαινει η 7900gtx

Αν θες να δεις comparable o/c's μια βολτα σε ξενα forums θα ηταν πιο χρησιμη για σενα..

No offence για την επιλογη σου ετσι just stating the obvious... :whistling

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 04:22]

665/1895 με στοκ ρευμα-ψυκτρα

Βασίλη, μπορείς να κάνεις μερικά benchmark με τα ρολόγια στα 650/1600 για να δούμε τις επιδόσεις της 7900GTX.

Δεν νομιζω φιλε μου οτι θα βρεις πολλους Ελληνες που θα εχουν την εν λογω καρτα.. Πολυ απλα για 2 λογους :

Εμ, όταν την πήρα δεν υπήρχε η Χ1900ΧΤΧ και η 7900GTX ήταν όνειρο θερινής νυκτός..

Βασίλη, μπορείς να κάνεις μερικά benchmark με τα ρολόγια στα 650/1600 για να δούμε τις επιδόσεις της 7900GTX.

Για ξαναπάρτω απο την αρχή αυτό...??:nerd: :nerd:

Αρχική απάντηση από HellhammeR [Σήμερα, στις 10:47]

Εμ, όταν την πήρα δεν υπήρχε η Χ1900ΧΤΧ και η 7900GTX ήταν όνειρο θερινής νυκτός..

Ειναι και αυτο μια σωστη αποψη.. Οπως και να εχει θελω την καλυτερη καρτα ανα πασα στιγμη για τους λογους μου βαριεμαι να περιμενω refresh και ιστοριες για αγριους..

:)

Για ξαναπάρτω απο την αρχή αυτό...??:nerd: :nerd:

Επειδη η 7800gtx512 με την 7900gtx δεν εχουν καμια διαφορα περα απο τα clocks οπως διαφενεται, του ζηταει να κλοκαρει την καρτα ψηλα να δει τι ψαρια μπορει να πιασει η 7900gtx.. Τωρα αν δεν εχουν κανει κανα tweaking στον memory controller οι επιδοσεις που θα δωσει ο Βασιλης πρεπει να ειναι παρα πολυ κοντα ή ιδιες με την 7900gtx.

Εγώ νομίζω ότι τα 665 για τον πυρήνα είναι πάρα πολλά, ξέρω ότι το G70 "αντέχει", αλλά με stock ψύκτρα τόσο ψυλά? Εγώ κατάφερα να την πάω μεχρι 600 με το ζορι :o :o

Αρχική απάντηση από HellhammeR [Σήμερα, στις 11:01]

Εγώ νομίζω ότι τα 665 για τον πυρήνα είναι πάρα πολλά, ξέρω ότι το G70 "αντέχει", αλλά με stock ψύκτρα τόσο ψυλά? Εγώ κατάφερα να την πάω μεχρι 600 με το ζορι :o :o

Εξ ου και η μεταβαση στα 90νανομετρα ;) Περρισοτερος "χωρος" για higher yields on core..

Αποτελεσματε με 7900 δεν μπορω να δωσω......δεν με αφηνει ο Κοπριτης ...:D

Η 7800 μου ηταν η ΕΕ δηλαδη 580/1730...:D

Με τι προγραμμα προσπαθεις να την ανεβασεις??????

Μηπως σε κοβει μ ε το auto detect και λες οτι δεν παει αλλο???

Εχθες-Σημερα την πηρες????

Μετα κανε τα παρακατω και θα παει σιγουρα παραπανω....

Power user>

NVIDIA/OVERCLOCKING

DisableInternalClockTest(βαλε δεξια του τον αριθμο 1)

post-634-1416072455,0838_thumb.jpg

OVERCLOCKING/GLOBAL

DisableClockTest(παλι βαλε το 1 δεξια)

Ετσι εχεις απενεργοπιησει το τεστ που κανει η καρτα καθε φορα που της ανεβαζεις τα ρολογια και σιγουρα θα πας πολυ ποιο μακρια...:D

post-634-1416072455,0995_thumb.jpg

Ναι στο test με έκοβε. Την μνήμη την πήγα στα 1780 χωρίς να με κόψει.

Αμα βγάλω το testarisma και την ανεβάσω πολλύ δεν θα έχω πρόβλημα αστάθειας?;)

Τις μνήμες τις έχω χαλκό και τις βαράνε απο μπροστά οι 2 12αριδες.:p

ΟΚ man θα το προσπαθήσω αυτό που είπες όταν επιστρέψω στην Λάρισα και θα ποστάρω νεότερα.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.